Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#292899 Εδω να πω πως το τακος του dodger ειναι παραδοσιακο tex mex και ουχι μεχικανικο.
Το μεχικανικο την εχει μαλακη την τορτιγια.
< >
Άβαταρ μέλους
By melos86
Arrow έγραψε:Μήπως τον πέτυχες στην αλλαγή με τα χειμερινά?

<

Και εγω αυτο σκεφτηκα! Η μηπως τα πηγε για κανενα βαψιμο/επισκευη και δεν ειχε να βαλει αντικαταστασης!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#293000 Κλοπή είναι παίδες, το αμάξι έχει και πούδρα από την αστυνομία στις πόρτες, λέτε να το έβαζα εδώ αν δεν ήξερα;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#293013 Δεν είναι τόσο σπάνιο φαινόμενο. Στη χαριλαου, εκτός από ένα χ3 που έκανε φτερά μέσα από πιλοτή με πόρτα, έχουν κλαπει ζάντες, ηλεκτρικοι καθρέπτες κτλ. Στο bmw ενός φίλου παλαιοτερα έγινε απόπειρα αλλά είχε μπουλονι ασφαλείας. Βέβαια όταν πήραμε το αμάξι για βόλτα δεν το καταλάβαμε αμέσως, αρκετά επικίνδυνο...

...>.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#302156 Χθες το βράδυ, σε φωτιζόμενο δημοτικό πάρκινγκ, πρέπει να έγινε ξημερώματα. Είχε μουσική βραδιά μια καφετέρια μέχρι αργα και κανείς γείτονας δεν άκουσε τίποτα. Το σπίτι μου είναι 20 μέτρα από το σημείο και κοιμήθηκα στις 3 το πρωί. Σηκώθηκε ο άνθρωπος να πάει στη δουλειά του και.....

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#302162 Αυτού του είδους οι κλοπές είχαν περιοριστεί τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται ότι άρχισαν πάλι λόγω κρίσης... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By fiat127
#302191 Τα αφηνουν σε τακους/τουβλα/τσιμεντολιθους ωστε να εχει αρκετο χωρο να βγει ο γρυλλος μετα...οχι απο ευγενεια,φυσικα.
Το πιο ενδιαφερον που ειχα δει παντως,ηταν ενα yugo που του ειχαν κλεψει τους τροχους και το ειχαν στερεωσει σε τεσσερις μπαταριες αυτοκινητων..πρεπει να τους επεσε η μεση για να τις κουβαλησουν :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#302226 Φαντάζομαι άμα τα λάστιχα είναι σχετικά φρέσκα θα ειναι added bonus

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#302234 Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι ο χρονος που ειναι διατεθειμενοι να σπαταλησουν (με ο,τι κινδυνους αυτο συνεπαγεται) για να ξεζαντωσουν τα λαστιχα.