Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By touring the m3 1.6
Dimsabas έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Βλέπω στις αγγελίες ότι πωλούνται κάποια με 3 και 3,5 χιλιάρικα και μου μπήκαν σκέψεις. Δε θα είναι βέβαια τόσο ευχάριστο οδηγικά όσο το IS200, αλλά έχει λιγότερα πάγια έξοδα, χαμηλότερη κατανάλωση, περισσότερους χώρους, θα είναι πέντε έξι χρόνια νεότερο. Με καλύτερη παθητική ασφάλεια, περισσότερα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Ιδανικά θα ήθελα το station wagon, αλλά είναι πολύ λίγα.
Για την αξιοπιστία ρώτησα γιατί όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, ο Βαρούχας (συνεργείο mazda στην Αθήνα και παλιός αγωνιζόμενος) υποστήριζε ότι δεν είναι τόσο σκυλί όσο τα παλιά mazda. Είναι φτιαγμένο στην Ιαπωνία; Εν τω μεταξύ, δύσκολα βρίσκεις μεταχειρισμένο με λιγότερα από 200Κ χιλιόμετρα. Τουλάχιστον φαίνεται ότι τα είχαν καλοί άνθρωποι, αφού δε γυρίζουν τα κοντέρ.

Κάτσε να το οδηγήσεις πρώτα...
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#291807 Το παρομοίαζαν με τετράπορτο Miata. Μιλάω πάντα για την έκδοση με το μπλοκέ. Όσο καλό και να είναι το 6, πισωκίνητο δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#291808 Η έλλειψη δύναμης στο λεξους είναι εμφανής πάντως. Τα 150 άλογα είναι λίγα γι αυτό το αμάξι για να το ευχαριστηθείς ως πισωκινητο.
Μια είναι η έκδοση γι αυτό το αμάξι.
TTE :twisted:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#291815 Dimsabas σοβαρεψου επιτελους.

Βρισκεις ενα is 200 με καθαρη καροτσα ασχετου χλμ. Αγοραζεις απο παλιατζη 6κυλινδρο μοτερ απο σουπρα.
Τα υπολοιπα τα ξερεις,Δεν δηλωνεις τιποτα βεβαια.6κυλινδρο ειχε,6κυλινδρο θα εχει.
Μολις σε σταματησει ο Γιανικ, του λες οτι με πεθερικα,μωρα,ποδηλατα δεν τραβαγε και εβαλες ενα τουρμπο γιατι δεν υπαρχει μια για αγορα καλου αυτοκινητου.
Σκαλιζεις λιγο τον 2JZ ισα με τα 500-550,βαζεις και μια εικονα της Μεγαλοχαρης στο ταμπλω με μαγνητακι,και βγαινεις παγανια για μ3 και σκαθαρια* στην παραλιακη. Αξια ανεκτιμητη να προσπερνας ενω καπνιζουν τα λαστιχα.
Το παντηλικι πρεπει να αρχιζει με 1500 στροφες με τον 2 JZ ατουρμπιστο.
Φθηνο προτζεκτ,παιρνει εγκριση απο τον ''διευθυντη'' ευκολα(πορμπαγκαζ,4πορτες,ευρυχωρο κλπ) δεν σπαει δεν χαλαει.
Βαλε αγγελια ποδηλατα,βιταρες,οτι εχεις αυριο.

* εχω παθει και εγω νιλα με τετοιο.Εθνικη αριστερα με 140-150 και μου αναβει τα φωτα απο μακρυα,ενω πλησιαζει πολυ γρηγορα,κανω δεξια και παταω παταω ,παταω , παταω,αρχιδια με πλησιαζε.Εγω ετοιμοπολεμος,μεγαλες πιεσεις,καλο προγραμμα,γιατι ποτε δεν ξερεις,αλλα ηταν πολυ δυνατο.
Να μην στα πολυλογω,χρειαστηκε να ανεβασω πιεση για να ξεμυτισω λιγο.
απο μπροστα φαινοταν το ιντερκουλερ,απο πισω απλα μια πιο χοντρη εξατμιση,και τιποτα αλλο. Σηματακι is 200 απο πισω. :x Οικογενεια μεσα μπαγκαζια κανονικα ολα ο τυπος,οπως και εγω. Κυνηγηθηκαμε αρκετα,το ευχαριστηθηκαμε.
Αυτα ειναι προτζεκτ.Μηχανικο εχουμε κορυφη για τετοιες αρκουδιες.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
dimviii έγραψε: ενω καπνιζουν τα λαστιχα.

ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ! :omg: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#326838 Που είναι κάποιος που ήθελε ένα τζαπόνι για πρότζεκτ;;;

Mazda MX-5 Mk1 3.0 V6... :twisted: :twisted: :twisted: :adminpower:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#326842 Μπροστοβαρο

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#326953 Λεπτομέρειες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#351898 Ειδα ενα mazda 6 με ξένες πινακίδες. Πολύ όμορφο.Κρίμα που δεν μπορείς να το πάρεις θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#352044 2λιτρό βενζίνη βλέπω και 2.2 diesel :hmmm: δεν ξέρω τί φόρο πολυτελείας έχουν γιατί με το τεκμήριο οκ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#352049 Έχει γεμίσει ο τόπος εδώ γιαπωνέζικα 6ρια, οι μάντρες είναι γεμάτες και τα δίνουν γύρω στο 20ρικο. Όντως πααααρα πολύ όμορφο

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#352088 Τελη κυκλοφορίας και φόρος πολυτελείας καθαρίζεις ενα 1200αρι αν θυμάμαι καλά.

Εχει πουλήσει πολύ και Ευρωπη και Αμερική είναι πραγματικά κουκλί :s_inlove
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#352130 Όχι, τα τέλη κυκλοφορίας θα πάνε με τους ρύπους.
Για το δίλιτρο ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης είναι 440€ το χρόνο αν θυμάμαι καλά για την πρώτη 5ετια και μετά 308€ για την επόμενη.
Γενικώς, θέλει τεράστια @@ να μπλέξεις με το συγκεκριμένο φόρο. Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν.