- 24 Αύγ 2016, 01:30
dimviii έγραψε:
οχι δεν λεω για το vorshlag,για την φορντ λεω που παραδεχεται πως υπερθερμενεται στη πιστα.
Δεν ειπε μονο αυτο η Ford, μην απομονωνεις απο την προταση οτι σε βολευει, Ξαναδιαβασε το και παραθεσε το ολοκληρο...
dimviii έγραψε:
κουτσουρεμενη ευθεια των σκαρτων 200χλμ/ωρα? σφιχτη πιστα? μια μικρη ευθεια? εισαι τοσο ασχετος? εισαι σιγουρος οτι εχεις περασει απο τα Μεγαρα και δεν το εχεις δει στο ονειρο σου?
στην πιστα αυτη την ''σφιχτη'',εχεις να επιταχυνεις 4 φορες απο τα 50-70χλμ/ωρα αναλογα το Κ, μεχρι τα 145 εως και 165 χλμ/ωρα. Σου ειπαμε να μας βαλεις ρεπριζ φοκους και Εβο Χ ωστε να δουμε τι κερδιζει στην ευθεια το δυνατοτερο φοκους,κανεις την παπια.Τα στοιχεια τα εχεις απο τα τεστ,οπως και τα χλμ εισοδου/εξοδου ολων των Κ και απο τα 2 αυτοκινητα.
Να μια ωραια εργασια για το σπιτι μηπως και ξεστραβωθεις.
Αν λαβεις υποψιν οτι εχουμε και την πιστα Σερρων, για να μην μιλησουμε για αλλες ξενες πιστες, ναι, ειναι μια σχετικα σφιχτη πιστα 2,1 χλμ...
Τα Μεγαρα τα εχω δει στον υπνο μου, στην πραγματικοτητα, ειχα παει λιγο πιο κατω σε μια ψαροταβερνα...
dimviii έγραψε: ρωτα τους φιλους σου τους αγωνιαρηδες.
...εισαι ο πλεον αγωνιαρης που ξερω...

Εσυ θελω να μου πεις...
dimviii έγραψε: οντως που να εχουν κανει λαθος,33 χλμ/ωρα διαφορα σε εξοδο αργου Κ ειναι οτι πιο φυσιολογικο και λογικο,και για σενα και για τα δημοσιογραφα που τους εχεις τυφλη εμπιστοσυνη.
Οι σχεσεις κιβωτιου, δηλαδη δεν παιζουν κανενα ρολο, ουτε οτι το manual 10αρι εχει 5αρι κιβωτιο, ενω το Focus RS 6αρι...Απ' οτι φαινεται ουτε τα +50 αλογα , αλλα μονο σε αυη την περιπτωση...
dimviii έγραψε: ισαξιο? καλα εσυ δεν ελεγες οτι του εριξε 3 δευτερα στα 2,1 χλμ? Αρχιζουμε να νιωθουμε την επικη κοτσανα με συγκριση αυτοκινητων με 50 αλογα διαφορα?
Ακριβως! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΟ! Αυτο ουσιαστικα ηταν προς απαντηση στον nass που ελεγε για τα διαφορικα οτι καλα κανουν, εαν αποδιδει, εαν ειναι αποτελεσματικο, που ομως -κατα τα λεγομενα του- δεν ειναι.
Οπερ και εβαλα τους χρονους...
Επιπλεον δεν εβαλα εγω στην κουβεντα τις φτερουγες...Ως συνηθως εσεις οι δυο πεταγεστε καθε τρεις και λιγο να υπερασπιστειτε την...σκια σας...
dimviii έγραψε: ναι τα 3 διαφορικα ειναι για να εχεις πλεονεκτημα σε τζιμκανες και οταν το γυρνας καθετα.
Ειναι παντως η συγκεκριμενη υλοποιηση που στα 4κινητα μπορει να το επιτρεπει καλυτερα, και με την μεγιστη δυνατη ρυθμισιμοτητα. Αυτο δεν το αμφισβητησα, ουτε γενικοτερα αμφισβητησα την συγκεκριμενη υλοποιηση.
Σαφως ομως δεν σπευδω καθε τρεις και λιγο να την θεοποιω, λες και ο καθε κατοχος, χρηστης, υποψηφιος αγοραστης κτλ, απο το πρωι μεχρι το βραδυ θα κανει ασταματητα και συνεχομενα track-days, ή θα παιρνει τα χωματινα βουνα και τα λαγκαδια...
dimviii έγραψε: το κακο δεν ειναι που εισαι παντελως ασχετος.Το κακο ειναι οτι εισαι ξεροκεφαλος.Σου εχουν πει 3 διαφορετικοι χρηστες οτι λες ανοησιες,και εκει επιμενεις.Δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια.
...στους τρεις , εισαι και εσυ μεσα ομως, ετσι?

Αλλιως δεν θα ειχε νοημα! Ασε που το δικιο και η αληθεια παει ΠΑΝΤΑ με την ποσοτητα, ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ!
dimviii έγραψε: οχι δεν ειναι ετσι,ηρθες με φορα μολις ανακαλυψες το 1,08,5 για να μας πεις οτι ειχες δικιο για την 4κινηση και πως την εκτελεσε η φορντ.Αποτελεσματικοτητα 4κινησης σε πιστα μονο ασχετοι θα προσπαθουσαν να δειξουν,και μαλιστα με 50 αλογα πανω.
Την φορα την ειχατε παρει απο πριν ολοι εσεις, που με συνοπτικες διαδικασιες, μετα το αρθρο ΕΠΟΣ, σπευσατε και το βγαλατε για τον ΠΕΟΚΛΗ, και επειτα ετοιμαζοσασταν για γκαλοπ, σχετικα με την τοποθεσια της πλαγιας που επρεπε να το πεταξετε...
dimviii έγραψε: ποιο αρθρο βρε,την ανακοινωση της φορντ δεν την εχεις διαβασει ακομα? μηπως σου εχει ξεφυγει?
την εμπειρια της φορντ την ειδαμε στην εκτελεση της 4κινησης του φοκους,οπως και στο μοτερ με τα λαδια των 150 βαθμων.
Εγω ναι, εσυ ομως οχι ολοκληρη...Ακομα επαναφερεις τις πιπουλες απο τους ΘΕΟΥΣ της αγωνιστικης οδηγησης, που οδηγουν στην πιστα ΜΟΝΟ με LFB?
Που να μαθεις την αληθεια, αμα διαβαζεις μονο οτι σε βολευει...
dimviii έγραψε: εγραψες σαχλαμαρα για την προσφυση στα Μεγαρα που ειναι μετρια σε σχεση με τους εξω δρομους,μην το συνεχιζεις.
ρε συ εισαι σιγουρος οτι εχεις οδηγησει στα Μεγαρα?
Ναι ρε συ εχεις δικιο, ειναι γυαλοχαρτο κατω η πιστα μεγαρων (με καθε 4κινητο evo και r888....ζεσταμενα...

)
Αφου σου ειπα πριν, σε μια ψαροταβερνα ειχα παει, στην γυρω περιοχη, την πιστα ουτε με κυαλια δεν την εχω δει...
dimviii έγραψε: ε τι να κανω βρε ματακια μου,να πω οτι η 911 ειναι υποδειγμα οδηγικης συμπεριφορας,και οτι η 4κινηση διαρκειας 4-5 γυρων ειναι καλυτερη απο 4κινηση φτερουγας?
Εχεις δικιο...Υποδειγμα οδικης συμπεριφορας ειναι ΜΟΝΟ οτι μπορουμε να παμε γρηγορα πολυ ευκολα, μεσα σε 5 λεπτα. Οτιδηποτε μας δυσκολευει, δεν το γνωριζουμε, δεν μας αρεσει, ειναι πιο δυσκολο, "εχει προβλημα"...
dimviii έγραψε:ναι το ξερω οτι θελεις να συγκρινεις 420 αλογα με 280 για να δεις ποιο ειναι πιο γληγορο,δεν μου κανει εντυπωση το ιδιο κανεις και τωρα με το φοκους με τα 50 αλογα πανω.
Οχι για εσενα λεω που με 1ο σταδιο, στα 400ps , με αλλη αναρτηση, φρενα και 150-200 κιλα ελαφρυτερος, θεωρεις αυτοματως "θεικο" το Evo που θα ριχνει σε στοκ 996 Τurbo με 20 αλογα περισσοτερα.