Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#290272 Πευκοχώρι, Χαλκιδική.

Μόνοι μας στην παραλία, μακρυά από beach bars και φασαρία.

Εικόνα

...>.
Άβαταρ μέλους
By glf
skous έγραψε:100% έχει στο κλαμπ μεντιτερανά (προς Αγιο Γιώργιο), έχει ενα καλο μπιτσόμπαρο παραδίπλα.
Sarmas golden beach i kapws etsi

Ναι τέλεια παραλία. Μάλιστα στο ξενοδοχείο μου είπαν οτι είχαν και άλλο Κοζανίτη με παιδιά που κάθε μέρα πήγαινε Χρυσή Ακτή από την Αιδηψό.

Και για δω στενο στροφιλίκι γενικώς..
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#291371 Τι ξενοδοχείο/κατάλυμα προτείνετε στο Τολό. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν ξέρω ποιο σημείο προσφέρει τι κλπ. Θα πάω για 2-3 μέρες για χαλάρωση μπάνια φαί με μικρό παιδί.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:Τι ξενοδοχείο/κατάλυμα προτείνετε στο Τολό. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν ξέρω ποιο σημείο προσφέρει τι κλπ. Θα πάω για 2-3 μέρες για χαλάρωση μπάνια φαί με μικρό παιδί.

Φιλαράκι στο μινοαν θα πας ...πανω στη θάλασσα πρωτο ξενοδοχείο μετα το λιμανάκι. Πολυ εξυπηρετικα τα παιδιά ,Κώστας και Καλλιόπη .καθαροτατο ηλεκτρικά πατζούρια τα δωμάτια τζιτζι. Ρωτά τιμή για δωμάτιο προς θάλασσα. Έχει και ένα καφέ που έχει και φαγητό κανονικά. Αν μιλησεις στο τηλ με Καλλιόπη πες της απο Αχιλλέα απο το Λουτράκι. Βέβαια δεν σε ρώτησα σε τι τιμή θες... Το.δίκλινο πρέπει να παίζει κάπου στα 60 με 70 ευρω . Ότι αλλο.θες.Ρωτά με

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#291452 Ευχαριστώ. Συμπαθητικό και προσεγμένο φαίνεται και ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, αυτό που με χαλάει είναι το λιμανάκι από τη μία, ο μώλος με τις βάρκες από την άλλη και οι βάρκες γενικά στο νερό στη μέση. Πολύ σημαντικό όμως το ότι το συστήνεις. Θα δούμε τι θα πει ο μεγάλος αρχηγός....

Το πάρκινγκ είναι εύκολο στην περιοχή;
Υπάρχει πιο ήσυχο και πιο φασαριόζικο σημείο (προτιμώ το ήσυχο);
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
sknipper έγραψε:Ευχαριστώ. Συμπαθητικό και προσεγμένο φαίνεται και ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, αυτό που με χαλάει είναι το λιμανάκι από τη μία, ο μώλος με τις βάρκες από την άλλη και οι βάρκες γενικά στο νερό στη μέση. Πολύ σημαντικό όμως το ότι το συστήνεις. Θα δούμε τι θα πει ο μεγάλος αρχηγός....

Όλη η παραλία κατά μήκος έχει ξενοδοχεία . Γενικά είναι πολύ ήσυχο μέρος .. Απόλαυση να κάθεσαι στο.μπαλκόνι το βραδάκι και να αγναντεύεις τη θάλασσα και τις βαρκούλες . Η θαλασα είναι ρηχή δλδ μπαίνεις μπαίνεις μπαίνεις και πατωνεις συνέχεια ... Πότε θα πας ?

Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:
sknipper έγραψε:Ευχαριστώ. Συμπαθητικό και προσεγμένο φαίνεται και ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, αυτό που με χαλάει είναι το λιμανάκι από τη μία, ο μώλος με τις βάρκες από την άλλη και οι βάρκες γενικά στο νερό στη μέση. Πολύ σημαντικό όμως το ότι το συστήνεις. Θα δούμε τι θα πει ο μεγάλος αρχηγός....

Όλη η παραλία κατά μήκος έχει ξενοδοχεία . Γενικά είναι πολύ ήσυχο μέρος .. Απόλαυση να κάθεσαι στο.μπαλκόνι το βραδάκι και να αγναντεύεις τη θάλασσα και τις βαρκούλες . Η θαλασα είναι ρηχή δλδ μπαίνεις μπαίνεις μπαίνεις και πατωνεις συνέχεια ... Πότε θα πας ?

+ καθαρή και ας είναι δίπλα το λιμανάκι.

offtopic οι ντόπιοι έλκουν καταγωγή απο Κρήτη ,για αυτό το μινοαν.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#291468 Καλό το ήσυχο, καλό και το ρηχό (για το παιδί, εγώ το μισώ θέλω βαθειές κι ενδιαφέρουσες θάλασσες).
Μάλλον για Κυριακή ίσως 2 νύχτες.
Έχει άλλες συμπαθητικές θάλασσες εκεί κοντά (mode ρέκλας και χαλάρωσης, όχι να ψάχνουμε την τέλεια θάλασσα 5 λόφους παραπέρα)
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#291469 Παρε τηλ αύριο μετά τις 3 το μεσημέρι αν έχεις αποφασίσει και ζητά την Καλλιόπη

Άβαταρ μέλους
By bill33
sknipper έγραψε:Καλό το ήσυχο, καλό και το ρηχό (για το παιδί, εγώ το μισώ θέλω βαθειές κι ενδιαφέρουσες θάλασσες).
Μάλλον για Κυριακή ίσως 2 νύχτες.
Έχει άλλες συμπαθητικές θάλασσες εκεί κοντά (mode ρέκλας και χαλάρωσης, όχι να ψάχνουμε την τέλεια θάλασσα 5 λόφους παραπέρα)

https://blog.terrabook.com/paralies-argolida/
Μακρυά απο το #4 :lol:
#1,#3,#10 θα σου πρότεινα.
Άβαταρ μέλους
By fot
rocsta έγραψε:+1, μόνο που εγώ αγάπησα ακόμα και το κύμα όπου μπαίναμε μέσα σαν τον Μίτς Μπιουκάνον με την action cam και μας μπουρδούκώναν τα κύματα σαν χαζά.

Ρε συ, δεν ξέρω τι κύματα συναντήσατε όταν πήγατε, αλλά εμένα με φόβισαν. Ένιωθες την στιγμή που πήγαινες να βγείς προς τα έξω, το κύμα να σε τραβάει μέσα και το από πίσω να σε χτυπάει στην πλάτη-κεφάλι. :metalo:

rocsta έγραψε:Τελευταίο και καλύτερο απ' τα αξιοθέατα άφησα το Φάρο. Είναι κανά 25' από Πόρτο Κατσίκι. Εμείς φύγαμε 20:00 από πάρκιγκ Πόρτο Κατσίκι και προλάβαμε ίσα ίσα το ηλιοβασίλεμα. Jimny με 4 άτομα μέσα να πηγαίνει αέρα στις κλειστές στροφές, δίπλα μας αρκετές φορές γκρεμός, αλλά απ' την ώρα που μπήκαμε στο αμάξι, δεν μπορούσες να πάρεις το βλέμμα σου απ' το πορτοκαλί της δύσης. Έχοντας πια οπτική επαφή με τον ίδιο τον Φάρο, αρχίζει και παίζει τυχαία απ' το usb το perfect color με το γαμιστερό σαξοφωνάκι https://www.youtube.com/watch?v=raK2GNAFhJY. Ε εκεί νομίζω ήταν η στιγμή που ένιωσα περισσότερο από κάθε άλλη ότι ήταν η διαδρομή, η ουσία της βόλτας και όχι η άφιξη στον προορισμό. Τη βγάλαμε έξω με λίγα λόγια :s_inlove . Κάτι χαζοχαρούμενες φάτσες που πριν 30' αναρωτιούνταν "θα προλάβουμε ρε μλκ ή θα δούμε πίσσα σκοτάδι;" πλέον ήταν απλά αποσβολωμένες, λες και ήμασταν στην άκρη της Γης. Ήμασταν στην άκρη της γης, ναι. :s_roses

Αν και νιώθω μ@λ@κ@ς που δεν πήγα στον φάρο, η οδήγηση σε όλη την δυτική πλευρά του νησιού ήταν .. :metalo: :metalo: :metalo:
Τραγούδι διαδρομής: https://www.youtube.com/watch?v=1Upj_Ib30K4
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#294109 Ρε Κιουση, Κεφαλονιά είχατε γενικά θέμα με σφήγκες φέτος? Πετάχτηκα δυο μέρες φισκαρδο και πέριξ :inlove: και η κατάσταση ήταν ανυποφορη :dizzy: :help:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#294470 Εικόνα

Αστυπάλαια 2016
Τα κατάφερα για μια ακόμα χρονιά. Καλό καλοκαίρι! :D