mirage έγραψε:Οι σφήνες στην κινηση ειναι λίγο |λογοκρισία|. Αμα θες διασκέδαση πάνε σε ενα theme park, δοκίμασε bunjee jumping, ελευθερη πτώση κάτι άλλο τέλος πάντων.
< Note 2 >
Εάν μπορεις να διαθεσεις καθημερινα +1-2 ωρες την ημερα στο highway (και να κινδυνευεις από νταλίκες και απρόσεχτους) από το να χαλαρώνεις στο σπιτι σου μπορεις να το κανεις και αυτό.
GTS έγραψε:mirage έγραψε:Οι σφήνες στην κινηση ειναι λίγο |λογοκρισία|. Αμα θες διασκέδαση πάνε σε ενα theme park, δοκίμασε bunjee jumping, ελευθερη πτώση κάτι άλλο τέλος πάντων.
< Note 2 >
Εάν μπορεις να διαθεσεις καθημερινα +1-2 ωρες την ημερα στο highway (και να κινδυνευεις από νταλίκες και απρόσεχτους) από το να χαλαρώνεις στο σπιτι σου μπορεις να το κανεις και αυτό.
GTS έγραψε:mirage έγραψε:Οι σφήνες στην κινηση ειναι λίγο |λογοκρισία|. Αμα θες διασκέδαση πάνε σε ενα theme park, δοκίμασε bunjee jumping, ελευθερη πτώση κάτι άλλο τέλος πάντων.
< Note 2 >
Οπου απροσεχτος καφρος=εσύ που πας σπίτι βιαστικος να χαλαρωσεις;
< Note 2 >
GTS έγραψε:Το να αλλαζεις λωρίδες αναλογα με την κινηση δεν είναι κατι το ασυνήθιστο εκει ουτε απαγορευεται. Το σφηνα είναι ελληνικος ορος και δεν εχει καμμια σχεση με αυτό που γινεται εκει γιατι βασικα η προσπεραση απο δεξια επιτρεπεται και ετσι και αλλοιως δεν υπαρχει εννοια ότι η αριστερη λωριδα είναι για προσπερασεις. Κάθε λωριδα είναι ανεξαρτητη και παει αναλογα με το φορτο που εχει. Εξαλλου ποτε δεν περνας τα ορια. Καφριλα είναι αυτό που κανεις εσυ που τα ξερεις όλα εξ αποστασεως χιλιαδων χιλιομετρων.
LOLWUT?
Χιλιαδες χιλιομετρα και εξ αποστάσεως. Καλό. Αν έχουμε διάφορα ταχύτητας 50 μίλια και πας απο τέρμα αριστερά δεξια και μετα το ανάποδο τι ειναι;
< Note 2 >
και προγραμματιζονντας τις λεπτομερειες του ταξιδιου που ανεφερα μερικες σελιδες πριν...ειδa οτι σκεφτοταν να βαλουν εισιτήριο στα χωρια του cinque terre για τους τουριστες απο φετος
http://www.iefimerida.gr/news/254379/it ... -episkepsi
πως μπορω να βρω αν οντως το έκαναν;
rx8_drifter έγραψε:Mε ταξίδεψες πίσω στα πάτρια εδάφη ρε παπα![]()
(Εννοείται ότι για κανένα λόγο δε νοιώθεις πιο ασφαλής στην Ελλάδα, απλά τον έπιασε καλοκαιρινό rant, o καιρός φταίει)
Σαν μελλοθάνατος της Κορίνθου-Πατρών βγαίνω για να πάω στη δουλειά ρε, αλήθεια. Τώρα παίζεται αν το σφίξιμο που αισθάνομαι είναι από την ενοχλητική τήρηση του ορίου ή από τις σφήνες. 1η διαδρομή πέρσι, κλήση (89 versus 80 και πήγαινα σαν χεσμένος για να μάθω τις διαδρομές). Φίλος που μετακόμισε από UK με έβλεπε πώς οδηγώ και μου λέει "χαλάρωσε ρε, δεν κινδυνεύεις παντού" από τον Μάρτιο που ήρθε, χωρίς καθημερινή οδήγηση, έχει φάει 4 ή 5 κλήσεις.
Στην Ελλάδα της σβησμένης λωρίδας, της λακούβας και του μ@λάκα μπορώ να οδηγήσω πραγματικά χαλαρός. Εδώ...
Ο καιρός by the way, μου φαίνεται μια χαρά ως τώρα φέτος. Αν δεν έχω θάλασσα και παραθέριση να ονειρεύομαι, οι 20-25 βαθμοί είναι άψογα. Τον Άυγουστο που θα βρέχει 60 ώρες συνεχόμενες...
ξερει κανεις τι γινεται με το λιμανι του Μπαρι;
Εχει "κινηση" οπως της Ανκόνα;
Σκεφτομαι να κλεισω εισητηρια με Βεντουρη.
Το καραβι φευγει απο Μπαρι στις 18:00, ποση ωρα νωριτερα πρεπει να ειμαι εκει; (ισχυουν οι 2 ωρες που λενε, ή μπορω να "κλεψω" κανα μισαωρο;
Μου φαινεται λιγο νωρις το 18:00 και φοβαμαι μην μπλεξω σε καμια κινηση μιας και θα ερχομαι απο μακρυα.
Θα ηθελα να μου πειτε και τη γνωμη σας, ειμαι αναμεσα σε δυο διαδρομες (απο Μονακο για Θεσσαλονικη)
1η Διαδρομη: Μονακο-Πιζα-Σιενα-Φλορεντια (Διανυχτερευση)-Λουμπλιανα (Διανυχτερευση)- Θεσσαλονικη
2η διαδρομη: Μονακο-Πιζα-Σιενα-Πομπηία(Διανυχτερευση)-Μπαρι(διανυχτερευση καραβι)-Ηγουμενιτσα-Θεσσαλονικη
Μεχρι τη Σιενα η διαδρομη ειναι κοινη και θα γινει ετσι κι αλλιως.
Απο'κει και περα, η 1η διαδρομη ειναι περιπου 1720 χιλιομετρα, ενω η δευτερη 960.
Διαφορες σε χρηματα (συνυπολογιζοντας ξενοδοχεια και καυσιμα-διοδια) περιπου 50€ υπερ της οδικης.
Στην οδικη θα εχω το πλεονεκτημα της ΜΗ πιεσης χρονου, στη διαδρομη με το καραβι θα πρεπει να προλαβω να δω Βεζουβιο, Πομπηία το πρωι της τελευταιας ημερας και να ειμαι στο λιμανι εγκαιρως.
Ποια η γνωμη σας;
υποψην οτι θα κουβαλω και 3 παιδια μαζι (ο μονος λογος που σκεφτομαι το καραβι για να γλυτωσω τη γκρινια τους στο μεγαλο ταξιδι της επιστροφης)
Corto Maltese έγραψε:Ερώτηση: τα DRL ή οπως λεγονται, επαρκούν για τις χώρες που έχουν υποχρεωτικά φώτα την ημέρα;
Ναι, στη Βουδαπέστη δε μου έχουν πει ποτέ τίποτε.
< >

)