Η Honda πατεντάρει 11-τάχυτο κιβώτιο τριπλού συμπλέκτη
http://www.autoblog.gr/2016/08/21/h-honda-patentarei-11-taxyto-kibwtio-triplou-symplekth/
Η Honda πατεντάρει 11-τάχυτο κιβώτιο τριπλού συμπλέκτη
Δεν έχουν αλλαχθεί ποτέ βαλβολίνες
και τον τελευταίο καιρό ακούγεται το ρουλεμάν όταν πατάω τον συμπλέκτη. Πέρασα ΚΤΕΟ πριν λίγες μέρες και μου είπαν για αλλαγή δίσκο-πλατό, μιας και τα 160,000χλμ είναι πολλά. Τι προτείνετε; Αλλαγή δίσκο-πλατό; Αλλαγή ρουλεμάν; Αλλαγή σασμάν; Και τα 3 μαζί; Βαλβολίνες θα αλλαχθούν λίαν συντόμως...
Dodger έγραψε:Είχα αναφερθεί παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο topic.
Προ καιρού οδήγησα το Caliber φίλου και οι ταχύτητες άλλαζαν με το ένα δάχτυλο, ενώ στο δικό μου - ειδικά η πρώτη- θέλει μπράτσαΔεν έχουν αλλαχθεί ποτέ βαλβολίνες
και τον τελευταίο καιρό ακούγεται το ρουλεμάν όταν πατάω τον συμπλέκτη. Πέρασα ΚΤΕΟ πριν λίγες μέρες και μου είπαν για αλλαγή δίσκο-πλατό, μιας και τα 160,000χλμ είναι πολλά. Τι προτείνετε; Αλλαγή δίσκο-πλατό; Αλλαγή ρουλεμάν; Αλλαγή σασμάν; Και τα 3 μαζί; Βαλβολίνες θα αλλαχθούν λίαν συντόμως...
Dodger έγραψε:Πιστεύω πως είναι το ρουλεμάν γιατί μόνο όταν πατάω συμπλέκτη ακούγεται ένας μηχανικός θόρυβος, δεν είναι δηλαδή η ντίζα/τρίξιμο...
Νίκος Παππάς έγραψε: ρουλεμάν της πρωτεύουσας ακούγεται όταν δεν τον πατάς.
Νίκος Παππάς έγραψε:Dodger έγραψε:Πιστεύω πως είναι το ρουλεμάν γιατί μόνο όταν πατάω συμπλέκτη ακούγεται ένας μηχανικός θόρυβος, δεν είναι δηλαδή η ντίζα/τρίξιμο...
Άρα πας για σετ συμπλέκτη. Ο θόρυβος είναι από το ρουλεμάν του συμπλέκτη. Ο θόρυβος από το ρουλεμάν της πρωτεύουσας ακούγεται όταν δεν τον πατάς.
< >
dimviii έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε: ρουλεμάν της πρωτεύουσας ακούγεται όταν δεν τον πατάς.
του πρωτευων αξονα.
Αφήστε τις πρωτεύουσες και τις συμπρωτεύουσες
Άρα πάω για σετ συμπλέκτη, με δίσκο-πλατώ να μην ασχοληθώ καν; Δε νιώθω κάποιο πατινάρισμα or something. Μόνο τον ήχο του ρουλεμάν ακούω και το ότι δυσκολεύει να κουμπώσει η πρώτη.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]