Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
21 quadra έγραψε:
umaga έγραψε:ναι ναι :thumbsup: και πλαστικη μου κανει, το θεμα ειναι να βρω εδω, το υλικο δεν παιζει ρολο για αυτο που θελω

Eδώ είσαι,
http://www.achladiotis.gr/products/taxy ... i/camlock/

http://www.chryssafidis.gr/list.768

+ http://www.kalimnosequip.gr/gr/cat1_gr.html#2
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#292588 Τελικά εκείνο το a/c στο σαλόνι που δεν απέδιδε λειτουργεί σαν ανεμιστήρας και έχει χάσει υγρά. Το ένα σωληνάκι πιάνει πάγο και το άλλο είναι ζεστό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#292601 Έχω ένα χαλασμένο ελατήριο από τον μύλο που έχει κοπεί η μία άκρη του. Πού μπορώ να βρω αν όχι ίδιο παρόμοιο; Σπύρου Πάτση θα έχει;
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Dimitris_P έγραψε:Τελικά εκείνο το a/c στο σαλόνι που δεν απέδιδε λειτουργεί σαν ανεμιστήρας και έχει χάσει υγρά. Το ένα σωληνάκι πιάνει πάγο και το άλλο είναι ζεστό.

Επειδή δεν το έπιασα, ίσως φταιει ότι ξύπνησα τώρα :svivhaha: , τι ακριβώς συνέβη;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Τελικά εκείνο το a/c στο σαλόνι που δεν απέδιδε λειτουργεί σαν ανεμιστήρας και έχει χάσει υγρά. Το ένα σωληνάκι πιάνει πάγο και το άλλο είναι ζεστό.
Aυτό καλό δεν είναι που το ένα πιάνει πάγο;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:

ναι.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Το άλλο είναι ζεστό ομως

ετσι δεν πρέπει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#293183 Τα κότο στην άκρη εμφάνισαν το εξής:
Εικόνα

Ίσως λόγω παγετού τον χειμώνα, ποιός ξέρει.

Υπάρχει κάποια επισκευή που μπορεί να γίνει πέρα από ίσως γέμισμα με τσιμεντάκι που πρότεινε ένας (που δεν μου αρέσει ως ιδέα, είναι συμβατό ως υλικό σε διαστολές κλπ;) για να γλυτώσουμε το ξήλωμα για κανένα δυο χρόνια;
Κάποια ρητίνη πχ;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
sknipper έγραψε:

ΟΧΙ. Η εμφάνιση πάγου προδίδει ότι έχει χάσει το ψυκτικό υγρό και ότι ο συμπιεστής απλά συμπιέζει ατμοσφαιρικό αέρα με ολίκη από το ψυκτικό. Γρήγορα ψυκτικό γιατί καποια στιγμή θα το πάρεις στο χέρι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Thomas_C200K έγραψε:
sknipper έγραψε:

ΟΧΙ. Η εμφάνιση πάγου προδίδει ότι έχει χάσει το ψυκτικό υγρό και ότι ο συμπιεστής απλά συμπιέζει ατμοσφαιρικό αέρα με ολίκη από το ψυκτικό. Γρήγορα ψυκτικό γιατί καποια στιγμή θα το πάρεις στο χέρι.

παγο δεν εχω δει να πιανει το δικο μου,αλλα ειναι πολυ παγωμενο οταν το πιανεις.Ετσι πρεπει μου ειχε πει τεχνικος.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimviii έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:
sknipper έγραψε:

παγο δεν εχω δει να πιανει το δικο μου,αλλα ειναι πολυ παγωμενο οταν το πιανεις.Ετσι πρεπει μου ειχε πει τεχνικος.

Παγωμένο να είναι, να μην σχηματίζει πάγο είναι το θέμα (δλδ να ασπρίζει, τι άλλο να περιγράψω? :lol: ). Γενικά όταν πιάνει πάγο ο σωλήνας και δεν βγάζει κρύο αέρα σημαίνει ότι ζορίζεται και κάποια στιγμή σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα το πάρεις τον συμπιεστή στα χέρια...
Ψυκτικός τελείωσα, άσχετα που άλλαξα καρριέρα μετά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
drdino έγραψε:Τα κότο στην άκρη εμφάνισαν το εξής:
Εικόνα

Ίσως λόγω παγετού τον χειμώνα, ποιός ξέρει.

Υπάρχει κάποια επισκευή που μπορεί να γίνει πέρα από ίσως γέμισμα με τσιμεντάκι που πρότεινε ένας (που δεν μου αρέσει ως ιδέα, είναι συμβατό ως υλικό σε διαστολές κλπ;) για να γλυτώσουμε το ξήλωμα για κανένα δυο χρόνια;
Κάποια ρητίνη πχ;

Είδα το βιβλίο της Durostick και νομίζουν σου ταιριάζουν τα εξής 3:
1. SUPER FLEX POWDER <----
2. DUROFLEX-PU + αστάρωμα πρώτα με DUROSTICK PRIMER-PU
3. DUROSTICK DS-POLYMER

το πρώτο μου φαίνεται καλύτερο από όλα.

Το τσιμεντάκι δεν μου αρέσει και εμένα, σε αυτό το υλικό αν δεις αφήνουν τεράστιους αρμούς για αυτό το λόγο.
Αυτά νομίζουν κάνουν ένα εξόγκωμα στη γωνία, είδες αν σου έχουν ξεκολλήσει τελείως τα κομμάτια στη γωνία ή κρατάνε από το κάτω μέρος;
Μην τα σφραγίσεις δηλαδή τώρα και μετά τα "πάρεις" στο χέρι όταν πατήσει κανείς πάνω στη γωνία.