Το σύστημα με τα τακάκια στη βροχή το έχουν εδω και πολλά χρόνια τα Audi.To έχει και το δικό μου.
Brake by wire δεν είχαν οι MB?
dstou έγραψε:Άλλη μια φορά : Που είναι μπροστά η Τζούλια? Πουθενά για μένα, αυτή τη στιγμή παίζει το παιχνίδι που λέγεται : τρέχω να προφτάσω τους άλλοι.
Γιατί για να είσαι μπροστά, π.χ. να ανοίγεις νέες κατηγορίες αυτοκινήτων, να μπεις δυναμικά στις νέες τεχνολογίες (π.χ. υβρίδια, ηλεκτρικά μπαταρίες, ρέιντζ εξτέντερς, υδρογόνα, προχώ τούρμπο κ.α.), να αποβάλλεις τις ριμπατζιές οιουδήποτε μεγέθους, να έχεις εξκλουσιβιές, να κάνεις πρωτιές, να έχεις δίκτυο και να προσφέρεις εγγυήσεις που ίσως δεν έχουν άλλοι, κοκ, θέλει να χώσεις πολλά λεφτά σε βάθος χρόνου, και, εξόχως, το πόπολο να σε ακολουθήσει/τιμήσει σε αυτό το εγχείρημα.
Όλα αυτά μένει να τα δούμε και να τα επαληθεύσουμε αμφίπλευρα.
).
dstou έγραψε:πως είναι η Giulia μπροστά από την εποχή της ? τι προσφέρει που θα προσφέρουν οι ανταγωνιστές στο μέλλον ?
Τίποτα, δείχνει να είναι απλώς μια καλή υλοποίηση τρεχουσών αλλά και χθεσινών τεχνολογιών. Και η απάντηση στο γιατί συμβαίνει αυτό είναι εδώ :Top 10 automotive r&d spenders, 2015
VW $15.3 billion
Toyota $9.2 billion
Daimler $7.6 billion
GM $7.4 billion
Ford $6.9 billion
Honda $5.5 billion
BMW $5.5 billion
Nissan $4.6 billion
Denso $3.6 billion
FCA $3.4 billion
georgetz έγραψε:Παραλίγο πήγα να κοιτάξω τα βραβεία της vw στα engine awards , τα αναρίθμητα μοτέρ
σε πολλαπλά brand και τα εναλλακτικά καύσιμα, τα πολλαπλά concept κλπα.
) και αυτοί που αλλάζουν πεζοδρόμιο και μόνο στο άκουσμα. H Φάουβε απέδειξε οτι θα τα πάρει τα λεφτά της, όπως και να΄χει

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]