Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#289096 Δεν το χεις ξανακούσει γιατί δεν ισχύει, άσε τον Quadra να βγάζει ιστορίες από την κοιλια του και να μας τις σερβίρει σε παλιρροιακα ποστ ηθικολογιας και πατροναρισμου.

100% προσβλητικό ποστ. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#289105 Ρε παιδες εχει γεμισει η επαρχια με ντοπιους που οδηγουν αυτοκινητα με αθηναικες πινακιδες. Ειτε μεταχειρισμενο, ειτε γιατι στην επαρχιες οι dealers καινουριων ειναι ελαχιστοι. Το 1980-1990 μπορει να ισχυε αυτο αλλα οχι πλεον
Άβαταρ μέλους
By g8777
#289111 Ooooooχι δεν καταλαβες, κινεισαι επαρχια με αθηναικες πινακιδες/εισαι γυναικα;

όταν περνάς δίπλα τους απλώνουν το χέρι χωρίς να έχεις κάνει κάτι ακόμα και μέσα στην πόλη,

μολις περνας ΔΙΠΛΑ τους λεμε και χωρις να εχεις κανει ΤΙΠΟΤΑ. :rtfm: :lol:

Και γιατι σε σταματανε τοτε;

Εικόνα

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

ΕΛΕΟΣ.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#289120 Δεν εχει αναγκη , ειναι Π.Ο.Δ.Ο.......
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
pipinos1976 έγραψε:. Έτσι, χτες ήταν ενεργές δύο κάμερες μία στην Βόρεια είσοδο των Ιωαννίνων και μία στην Νότια είσοδο του Καλπακίου.

Βόρεια είσοδο, ποια καμερα εννοεις?
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:Εγω αλλο θελω να μαθω, πώς ξερει αν μια καμερα ειναι σε λειτουργια ή οχι.

Γιατί; Για να τον καρφώσεις στην αστυνομία Αρτέμη;
Σας ξέρουμε και σας βλέπουμε.

<
Άβαταρ μέλους
By panos2171
g8777 έγραψε:Εγω αλλο θελω να μαθω, πώς ξερει αν μια καμερα ειναι σε λειτουργια ή οχι.

Πας βράδυ με +20χλμ και βλέπεις αν αστράψει.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#289188 Bayern δε θα χτυπησω εσενα. Θα χτυπησω τον Σωκρατη. 5ψηφιο χρεωστικο για το 2016. Κανονισε.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
alexandros.K έγραψε:Βόρεια είσοδο, ποια καμερα εννοεις?

Δεν μπορώ να γράψω σωστά για δύο λόγους:
1. Το Note II βγήκε off για άγνωστο λόγο και χρησιμοποιώ το Nokia 520 μέχρι να βρεθώ σε πολιτισμό και να το φτιάξω.
2. Το χωριό έχει μόνον δίκτυο 2ης γενιάς και 3η και 4η πιάνει σε ένα μόνον κομμάτι της πλατείας.

Έτσι, λοιπόν, από αυτά που μπορώ να δω μιλάμε για τις G0202 και G0133.

Το έχω εξηγήσει και στο παρελθόν. Δεν μπορώ να το γράψω πάλι. Πάντως, 100% σίγουρος δεν είσαι ποτέ. Αυτό που μπορούν να δούνε όλοι είναι το κουτί στο απέναντι ρεύμα γεμάτο με κάμερες, φλας κτλ. Αν δω ένα τέτοιο κουτί και μπορώ να περάσω εύκολα κάνω έναν γύρο και δοκιμάζω τον ανιχνευτή για να δω αν θα χτυπήσει. Σε αυτή την περίπτωση είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το μηχάνημα δουλεύει.

Ακόμη και από τους πλαϊνούς καθρέφτες μπορείς να δεις αν το κουτί που πέρασες είναι άδειο ή όχι, αλλά θέλει μεγαλύτερο κόπο και εμπειρία.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#289310 Επειδή σήμερα πέρασα το δρόμο που λέει ο πιπινος,μάλλον μιλάει για την κάμερα πριν την Ελεούσα όπως ερχόμαστε απο Κόνιτσα.Ήταν γεμάτη όπως και αυτή στο Καλπάκι μετά το πολεμικό Μουσείο.

.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#289374 Στην επαρχία συμβαίνει το εξής:
Ούτε ψαχνουν πινακίδες, ούτε οδηγούς, ούτε τίποτα.
Δεν γίνεται εξ'άλλου.
Απλά όταν σε σταματήσουν και είσαι ντόπιος μπορεί να στη χαρίσουν. Δε συζητάμε να είσαι χωριανός του τροχαίου ή να έχεις κάνα μαγαζί, ταβέρνα κλπ. Τη γλυτώνεις για πλάκα.
Και επειδή κάποιους πρέπει να γράψουν σκίζουν τους ξένους.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
JBT έγραψε:10% ή 10 χαω;

Γιατί έχει μεγάλη διαφορά...

Πόση διαφορά δηλαδή;
Όριο 130, +10 μας κάνει 140, +10% μας κάνει 143....