Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#288637 Κάτι ανάλογο διάβασα Πριν από λίγο από τις μαμάδες στο ΦΒ, οπότε σε έχω ικανό και για αυτό :vava:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#288641 Ασπουμε οτι το ποδηλατο θα ειναι παρκαρισμενο σε αμεση οπτικη επαφη με την 8777αινα. Ασπουμε οτι η 8777αινα εχει ιστορικο (κλειδωθηκε απ εξω με τα παιδια και γω να λειπω στου διαολου τη μανα). Ασπουμε οτι το πεταλο θα επιφερει white noise στα μυαλα μου ("Πως ανοιγει;" "Πως μπαινει στο ποδηλατο;" "Και αμα αυτο;" "Και αμα εκεινο;"). :omg:

ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. :x Δεν θα πεθανω εγω στα 50 και αυτη στα 100 για να κρατησουμε το προσδοκιμο ζωης σταθερο. :rant:

Χριστε μου, κοιτα ποσα bytes χαλασαμε ΗΔΗ. :(

Αφου εχω 5-6 αλυσιδες απο τα Lidl ουτως η αλλως, γιατι δεν πλεκω ενα διχτυ να το σκεπαζει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#288672 07:30 ξυπνητηρι..
Προορισμος Καστρο Χελμουτσι.
Διαδρομη απιστευτη, αναβαση κανονικη..
Επιστρεφω στο δωματιο να ξυπνησω την φαμιλια...
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Υ.γ
Ελπιζω να κρατηθω στον πρωινο μπουφε...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#288746 g κλειδαράς είσα στο επάγγελμα; Γιατί βλέπουμε τρελή πρόοδο στον κλάδο. Συνδυασμό βάλε 1111 που είναι τόσο εύκολος που δεν πάει το μυαλό του κλέφτη εκεί. :lol: Επίσης μπορείς να φτιάξεις μια δική σου κλειδαριά από πλαστελίνη. :rtfm:

gianik έγραψε:07:30 ξυπνητηρι..
Προορισμος Καστρο Χελμουτσι.....
.......................
Επιστρεφω στο δωματιο να ξυπνησω την φαμιλια...

Καλά ρε πστη μου, μόνο ο δικός μου ο μικρός ξυπνάει στις 7.30;;; :sleep: Τι ώρα ξυπνάνε τα παιδιά σας;;; :help: Τους ρίχνετε κάτι στο γάλα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#288765 Dim Θα το κανω καθημερινα οσο ειμαι εδω στην Κυλληνη. Ειναι πανεμορφη η διαδρομη, δεν εχει ζεστη τοση, ακους μονο τα πουλια κ καταληγω σε ενα γραφικο εκκλησακι πανω στο χωριο Καστρο..Η πλακα ειναι οτι εκει καταληγουν ολοι οι ποδηλαταδες που μενουν στο ιδιο resort με εμας.
Επισης , υποτιθεται καιω κ καμμια θερμιδα...
@xenos
Ο μικρος τωρα που βγηκε απ το ρυθμο του σχολειου ξυπναει 9-9:30, ολον τον χειμωνα ομως ---->7-7:30...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
gianik έγραψε:@xenos
Ο μικρος τωρα που βγηκε απ το ρυθμο του σχολειου ξυπναει 9-9:30, ολον τον χειμωνα ομως ---->7-7:30...

Ο δικός μας μικρός ξυπνάει 7-7:30 το χειμώνα και 4-5:30 τώρα. Τι ποδήλατα και πράσσειν άλογα;

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
xenos έγραψε:
Καλά ρε πστη μου, μόνο ο δικός μου ο μικρός ξυπνάει στις 7.30;;; :sleep: Τι ώρα ξυπνάνε τα παιδιά σας;;; :help: Τους ρίχνετε κάτι στο γάλα; :hmmm:

Όχι... και τα δικά μου εκεί ξυπνάνε... Μόνο η μεγάλη (θα πάμε 3η δημοτικού) άρχισε σιγά σιγά να ξυπνάει μία στο τόσο και μετά τις 8... αν την αφήνει ο μικρός...

Ελπίζουμε σε μία υπναράδικη εφηβεία... :s_coffee :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#288780 Υπεροχα!!! Βαζεις κ ενα σουπερ ντουπερ φως κ βγαινεις 06:00 για ποδηλατοβολτα!!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#288782 Ή που θα μας φάνε οι αλεπούδες ή που θα κοιμηθώ στο τιμόνι (ή και τα δύο)

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:
xenos έγραψε:
Καλά ρε πστη μου, μόνο ο δικός μου ο μικρός ξυπνάει στις 7.30;;; Τι ώρα ξυπνάνε τα παιδιά σας;;; :help: Τους ρίχνετε κάτι στο γάλα; :hmmm:

Όχι... και τα δικά μου εκεί ξυπνάνε... Μόνο η μεγάλη (θα πάμε 3η δημοτικού) άρχισε σιγά σιγά να ξυπνάει μία στο τόσο και μετά τις 8... αν την αφήνει ο μικρός...

Ελπίζουμε σε μία υπναράδικη εφηβεία... :s_coffee :lol:

Δεν τα κουράζεται αρκετά!!
Το καλοκαίρι του κάνω ολυμπιακή προετοιμασία , πέφτει για ύπνο στις 11μιση και ξυπνάει 9 το πρωί.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#288841 Υπάρχει μαγαζί Αθήνα που να κάνει άτοκες?
Ή μόνο από praktiker?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
gianik έγραψε:Dim Θα το κανω καθημερινα οσο ειμαι εδω στην Κυλληνη. Ειναι πανεμορφη η διαδρομη, δεν εχει ζεστη τοση, ακους μονο τα πουλια κ καταληγω σε ενα γραφικο εκκλησακι πανω στο χωριο Καστρο..Η πλακα ειναι οτι εκει καταληγουν ολοι οι ποδηλαταδες που μενουν στο ιδιο resort με εμας.
Επισης , υποτιθεται καιω κ καμμια θερμιδα...
@xenos

Το φαγητό πάντως ήταν μέτριο...

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
NickTG έγραψε:Υπάρχει μαγαζί Αθήνα που να κάνει άτοκες?
Ή μόνο από praktiker?

Ακουω praktiker.
Τι θες να παρεις;
Σιφωνι για το μπανιο; ανταλλακτικο για το καζανακι; :hmmm: