Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#27501 Ο Ασπρόπυργος πάντως δυτικά είναι.
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
NickTG έγραψε:Ο Ασπρόπυργος πάντως δυτικά είναι.

έχει βιομηχανική ζώνη εκεί και προσδοκούν συνδέσεις από τις εταιρείες-βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή!
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#27525 Ναι, κάτι βλέπω από το σπίτι μου. :s_tongue
Απλά κάπου το έβαλαν και δυτικά.
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#27529 σου εξήγησα την σκοπιμότητα...στα υπόλοιπα δυτικά επίσης το..."βάζουν" εδώ και χρόνια απλά το κάνουν ασάλιωτα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#27534 Ναι ΟΚ.
Αλλά δεν στάθηκα στο γιατί το έβαλαν.
Έκανα ένα σχόλιο πάνω στο "Δυτικά Προάστεια τίποτα ακόμα".
Άβαταρ μέλους
By Chris
#27560 η β΄πειραιά πάντως θα είναι μια ζωή ριγμένη, ακόμα και στο vdsl μας έχουν τελείως ξεχασμένους
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Δλδ Δημητρη οι δημαρχοι δεν θελουν να σκαψει ο ΟΤΕ τα λημερια τους? Δεν μπορω να καταλαβω τον συλλογισμο σου.

spyros.s έγραψε:αναφέρεται στον Παχατουρίδη και τις ηλίθιες αιτιάσεις του στον ΟΤΕ για να περάσουν οι γραμμές vdsl από το δήμο του...
συμφωνώ αλλά δ.Αθήνα δεν είναι μόνο το Περιστέρι. Αν δεις ενδεικτικά το νούμερο των κατοίκων στην υπόλοιπη δυτική Αθήνα(συνειδητά δεν αναφέρω δυτική αττική διότι θα ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο) θα δεις ότι απλά μιλάμε για πολίτες που αντιμετωπίζονται από τον ΟΤΕ ως β' κατηγορίας!!!

Μιλάω για Περιστέρι που δουλεύω 7 χρόνια και ξέρω.

Ξεκινήσαμε με 4mbps (αγ. Ιερόθεο) και τα τελευταία 2 χρόνια είμαστε στα 2mbit. Πιο πάνω στο βουνό έχουν μόνο 2mbit.
Σε μια δεύτερη γραμμή εδώ και κανα 2 χρόνια πάλι δε λειτουργεί το voice μαζί με το data (isdn) ακόμα και με αλλαγή netmod, φίλτρου κλπ. Μετά από 5-6 επισκέψεις τεχνικού την τελευταία φορά αποφάνθηκε ότι φταίει το καλώδιο μεταξύ KV-Κατανεμητή. Ό,τι εργασία είδατε εσείς είδαμε κι εμείς :roll:

Για vdsl έχουν ακουστεί διάφορα, με το επικρατέστερο να μην αφήνει τον OTE να κάνει τα έργα με δικό του συνεργείο αλλά να χρησιμοποιήσει του δήμου. Άλλο είναι ότι έχει ζητήσει να στρώσει όλους τους δρόμους με το πέρας των έργων.

Όσοι λοιπόν ασχολούνται με την τεχνολογία εδώ έχουν ένα λόγο να τον βρίζουν. Οι υπόλοιποι ασχολούνται με τις μωβ γλάστρες και τα συντριβάνια.
Άβαταρ μέλους
By spiros
#28197 οι Δημαρχοι θα επρεπε να παρακαλανε τον (οποιο) ΟΤΕ να κανει εργα υποδομης στο Δημο τους! Αναβαθμιση υπηρεσιων προς τους δημοτες και προσεκλυση νεων επιχειρησεων στην περιοχη, ειναι τα προφανη.
αντε να ανοιξεις νεα επιχειρηση* με 2mbps. :lol:

αλλα αμα ο δημαρχος εκλεγεται με σταλινικα ποσοστα, στα παπαρια του... :metalo:

* γνωστος ανοιξε επιχειρηση στο Χαιδαρι, και το VDSL 50 που εχει, του ειναι οριακο με 5 υπολογιστες + κινητα + αρχεια που πρεπει να ανεβοκατεβαζει. Στο Περιστερι ουτε με δωρεαν ενοικιο δεν θα πηγαινε...
Άβαταρ μέλους
By elteo
#28878 Είμαι χρήστης του Double Play Economy από 11 Αυγ. 14 το οποίο τότε διαφήμιζαν στα 25,9€/μήνα. Ο πρώτος λογαριασμός μου ήρθε στα 68€ χωρίς να έχω δει τι αφορά αφού τον έστειλαν σε λάθος διεύθυνση. Ενεργοποίησα τον e-λογαριασμό για να τον έχω σε pdf στο email μου. Ο δεύτερος μου ήρθε στα 77,33!!! και αφορά τα παρακάτω:

Χρέωση παγίων 58,87€
Αναλογικό πάγιο ΟΤΕ Double Play 24 Economy - ADSL [18/08/14-15/10/14] 11,55€
Αναλογικό πάγιο ΟΤΕ Double Play 24 Economy - OnDSL HOME [18/08/14-15/10/14] 5,21€
ΟΤΕ Double Play 24 Economy [16/10/14-15/12/14] 42,11€

Λοιπές χρεώσεις 4€
Aναγνώριση κλήσης 3,5€
Εκτός δικτύου 0,5€

Σύνολο 62,87€
+ΦΠΑ 23% 14,46€

Πληρωτέο 77,33€

Και ρωτάω:

1) Στα 25,9 ευρώ δεν συμπεριλαμβάνεται το adsl?? Τι σόι double play είναι αυτό?

2) Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο είναι το τέλος σύνδεσης και αν πληρώνεις τίποτα άλλο κερατιάτικο για να δω που πήγαν τα πρώτα 68€?

3) To OnDSL Home τι διαφορά έχει από το ADSL ??
Άβαταρ μέλους
By spiros
#28896 στον 1ο λογαριασμο (μόνο) προπληρωνεις το παγιο για τον επομενο.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#28904 Τα άλλα καταλαβαίνεις τι είναι;

Πλήρωσα τον πρώτο λογαριασμό 68 και τώρα αυτόν 77....! Του κερατά ρε φούστη μου.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#28909 Ο λογαριασμός του ΟΤΕ έρχεται ανά δίμηνο νομίζω. Νέα ή υπάρχουσα γραμμή;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#28910 Nέα γραμμή. Το ξέρω για το 2μηνο. Το θέμα είναι ότι με χρεώνει εξτρά το ίντερνετ. Αυτό κατάλαβα. Κάνω λάθος;;;
Άβαταρ μέλους
By spiros
elteo έγραψε:Τα άλλα καταλαβαίνεις τι είναι;

Πλήρωσα τον πρώτο λογαριασμό 68 και τώρα αυτόν 77....! Του κερατά ρε φούστη μου.

δεν εχω ιδεα!
παρτους στο 13888 να στα εξηγησουν.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#28914 Θα το κάνω απλά λείπω για κάποιες μέρες από το σπίτι και πρέπει να μιλήσεις από την γραμμή που έχεις σε αυτούς για λόγους ασφαλείας λένε.