Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
cabala10 έγραψε:και παλι δεν ειδε οτι χανει gb ?τι στο καλο

γιατι ρε καμπαλα? εσυ τα εχεις ολα υπολογισμενα συνεχώς και ξέρεις παντα με επαρκή ακρίβεια ποσα ελευθερα πρεπει να χεις? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#28788 Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή; Προφανώς. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
corsair έγραψε:
cabala10 έγραψε:και παλι δεν ειδε οτι χανει gb ?τι στο καλο

γιατι ρε καμπαλα? εσυ τα εχεις ολα υπολογισμενα συνεχώς και ξέρεις παντα με επαρκή ακρίβεια ποσα ελευθερα πρεπει να χεις? :hmmm:

οταν δεν εχω 14gb απο τσονες η κανα παιχνιδι ναι προφανως και ψαξω να δω που εχουν παει αμα δεν ξερεις τι εχεις στο pc σου τι νοημα εχει τοτε? :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#28819 Εντάξει συνήθως όταν σου τελειώνουν κάθεσαι να το ψάξεις

Εγκαταστάθηκε πριν ο 840evo με downgrade σε win 7 + πέρασμα το patch της samsung :iconcool:
Το μηχάνημα (dual core-ούτε καν c2duo-e5200/2gb ram) πήρε επιτέλους μια ανάσα.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
QsisVTS έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Δεν ειναι αν το λεω εγω ή οποιοσδηποτε εγω... το λεει η Samsung....

γιατί αμφισβήτησα εγώ ότι έχουν μόνο οι evo; το ξέρω πολύ καλά

απλά σου θυμίζω , μιας και εσύ πρώτος είπες πως οτιδήποτε άλλο πέρα από samsung είναι πεταμένα λεφτά, τη πρόσφατη ξεφτίλα της που ακόμα δεν είμαστε βέβαιοι αν όντως τη διόρθωσε, θα πρέπει να περάσει καιρός να βεβαιωθούμε

αν εσένα δε σε νοιάζει επειδή πήρες pro (που κανονικά δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρεις pro πέρα από την εγγύηση, απλά σου έκατσε καλά τώρα) , δε μπορείς να λες ότι οι samsung είναι μια χαρά και η καλύτερη επιλογή με κλειστά μάτια, γιατί όπως αποδείχθηκε δεν είναι

κι εγώ με τη σειρά μου μπορώ να λέω ότι οι ocz είναι μια χαρά (ενώ ξέρω τα προβλήματα που είχαν ειδικά οι παλιότεροι) γιατί οι vertex 4 δεν έχουν κάνει κιχ σε κανένα

Εξεφρασα την αποψη μου, την προσωπικη μου γνωμη, βασει των μεχρι στιγμης εμπειριων με τους διαφορους SSD που εχουν περασει απο τα χερια μου και τα PC/laptop μου
Και ναι, επιμενω πως οτιδηποτε αλλο, περα απο samsung, ειναι πεταμενα λεφτα.
Λαμβανοντας υπόψιν ΚΑΙ το προβλημα των ΕVO, το οποιο λυθηκε σε δυο περιπου μηνες.
Προβλημα που ειχε να κανει μεγαλα αρχεια, δεν αφορουσε τον "μέσο" χρήστη, ο οποιος εμαθε για το προβλημα οταν διαβασε σε καποιο φορουμ και εψαξε να δει αν τον αφορα.

Λαμπρη εξαιρεση αποτελουν οι Intel, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ σε RAID 0

Πηρα PRO γιατι τοτε η διαφορα με τους ΕVO ηταν ~25€ και χρειαζομουν τα επιπλεον ~8GB του PRO, γιατι βαριομουν να ξαναστηνω τα 7αρια και απλα τα εκανα Clone με το Acronis απο SSD σε SSD. Σε αλλη περιπτωση θα χα ΕVO τωρα

QsisVTS έγραψε:Ναι ρε συ είναι πολύ λογικό σε ένα φθηνό σύστημα να μπει pro

Και οι πιο μικροί ας είναι αναξιόπιστοι, δε πειράζει, φταίει ο κόσμος που δε πήρε το ακριβό μοντέλο για να κάνει απλή χρήση

Οι απλοί 840 ή οι απλοί 830 που δεν έβγαλαν αυτό το πρόβλημα είναι επίσης λογικό, άρα ή παίρνεις το κορυφαίο μοντέλο ή το πιο φθηνό, αν πάρεις το μεσαίο πετάς τα λεφτά σου, εκεί καταλήξαμε

Και επαναλαμβανω.
Ηταν προσωπικη γνωμη στην οποια ΚΑΤΕΛΗΞΑ εγω.
Ολοι οσοι θεωρουν τις αποψεις μου λαθος, ειναι καλοδεχουμενοι να πειραματιστουν και μονοι τους.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Dimitris_P έγραψε:Εντάξει συνήθως όταν σου τελειώνουν κάθεσαι να το ψάξεις

Εγκαταστάθηκε πριν ο 840evo με downgrade σε win 7 + πέρασμα το patch της samsung :iconcool:
Το μηχάνημα (dual core-ούτε καν c2duo-e5200/2gb ram) πήρε επιτέλους μια ανάσα.

οταν περνας το patch στους EVO, τα δεδομενα του δισκου χανονται ;;;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#28929 Πήρα 3 32ρια φλασάκια. 1 Kingston R3, 1 Kingston Fury + 1 Corsair voyager
Εχθές τα έκανα ένα απλό write speed benchmark με τα ίδια αρχεία. Όλα είχαν μέσο όρο 26.6mb/s (σε data 3.5gb) και τσίμπησε λίγο παραπάνω το fury που πήγε 27. Όλες οι δοκιμές σε usb2 και σε ξεχωριστά slots/bus και στο ίδιο μετέπειτα.

Πάω τώρα να περάσω ταινίες στο Fury και ξεκινάει με 110 και έχει πέσει σταθερά στα 33.5mb/s :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#28931 Τον c ποτε δεν τον κοιταζα να σας πω την αληθεια. Καλοδεχουμενα τα 14 gb λοιπον :oops:

Εδω και καμια εβδομαδα μου βγαζει αυτο το μηνυμα σε ασχετες στιγμες.

Ειναι σοβαρο?

Εικόνα

εδιτ

Μου βγηκε μικρο γμτ. Θα ψαξω να το μεγαλωσω :(

edit 2
Μεγαλωσε
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 25 Οκτ 2014, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#28966 Πριν λίγους μήνες στο "άλλο" forum, είχα ζητήσει γνώμες για το laptop μου και τι μπορώ να κάνω για αναβάθμιση. Όσοι ασχολήθηκαν μου πρότειναν αλλαγή του σκληρού σε SSD, μνήμη 4G και win 7άρια, μιας και είχα τα (s)Vista.

Αφού το περασμένο Σάββατο έπεσε κάτω το λάπτοπ από το κομοδίνο, ο σκληρός μας χαιρέτησε. Αγοράστηκε Kingston SSD 120G, 2x2G Kingston μνήμες και περάστηκαν 7άρια Win. Το μηχάνημα φυσάει, χωρίς υπέρβολη είναι σαν καινούριο. Συνδέθηκε με την 42άρα LG και :metalo:

Ας ξαναευχαριστήσω τον g8777, τον gakost, τον The Ace και τον Eliaskat. Τώρα λέω να πάω για ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, για να μη σηκώνομαι από τον καναπέ :yahoo: και φυσικά να δω για καινούριο router (corsair, ρίξε καμιά ιδέα, γιατί έσβησα τα pm στο άλλο φόρουμ...)