Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?

Έχω νοικιάσει ένα τέτοιο στα Χανιά, στις διακοπές, και ψιλοσερνεται.

εχω νοικιασει τετοιο 2 φορες και ειναι πυροβολο.Σπινιαρει και εσωτερικο τροχο με 2η και καμια φορα με 3η σε κλειστες στροφες.
Μαλλον καποιο θεμα εχει το συγκεκριμενο.
Απο Αγ Νικολαο προς Ιεραπετρα στις μεγαλες ανηφορες αφηνε ευκολα πισω γκολφ 1,6 τδι

Σίγουρα μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο?

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#287723 Το αυτοκίνητο έχει 0-100 περίπου όσο και η Octavia.
Απλά νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:Το αυτοκίνητο έχει 0-100 περίπου όσο και η Octavia.
Απλά νούμερα.

Αντε πάλι με το 0-100.

Βρε σου λέω εν κινήσει είναι πιο γρήγορο το octavia. Πως να το γράψω διαφορετικά?

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
georgetz έγραψε:Βασικα ειπες οτι το yaris diesel ψιλοσερνεται , κατι που αρκετοι δεν συμφωνουμε :s_howdy

Σήμερα θα κάνω κι άλλα χιλιόμετρα και θα επανέλθω για το "ψιλοσερνεται".

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#287829 Λυσσάξατε με το 0 100, ενώ δεν έχει καμία σημασία. Όταν είχα το Miata, οδήγησα ένα Φίατ 1.4 τούρμπο. Στα χαρτιά, του έριχνα 1,5 δευτερόλεπτο στο 0 100. Η αίσθηση ήταν ότι το δικό μου ήταν χαλασμένο και δεν μπορούσε να ξεκινήσει.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#287831 Για τον απλουστατο λογο οτι τα μικρα ατμοσφαιρικα θελουν πολλες στροφες. Η αισθηση των τουρμπο στις χαμηλες/μεσαιες ξεγελαει. Ως εκει ομως.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
iceman έγραψε:Είναι face lift το Yaris που οδήγησες;

Πως το καταλαβαίνω? Δε ξέρω.

Πάντως το είχα παρεξηγησει επειδή ήταν μέσα η σύζυγος και πήγαινα πιο ήρεμα.

Το πήρα μόνος μου να πεταχτω σε μια δουλειά και είναι σβελτο τελικά.

Έχει κοντή 1η, 2α και ας πούμε 3η (γιαυτό και το καλό 0-100) αλλά μετά 4, 5, 6 είναι μακριές. Ειδικά την 6 μόνο στα ανοιχτά κομμάτια.

Πιο γρήγορο από το octavia δεν είναι που αναφέρθηκε πριν, κυρίως λόγω σασμαν και περισσοτερης δύναμης, αλλά είναι οκ. Το 0-100 δε λέει τίποτα.

Έχει όμως ένα θέμα με το συμπλέκτη μόλις αφήνω το πενταλ, ψηλά κάνει ένα πέταγμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Nikos! έγραψε:
Απλά νούμερα.

Αντε πάλι με το 0-100.

Βρε σου λέω εν κινήσει είναι πιο γρήγορο το octavia. Πως να το γράψω διαφορετικά?

< >

Είναι μια ένδειξη.
Άλλο λοιπόν το "αυτό είναι πιο γρήγορο" άλλο το σέρνεται.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
NickTG έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Απλά νούμερα.

Αντε πάλι με το 0-100.

< >

Είναι μια ένδειξη.
Άλλο λοιπόν το "αυτό είναι πιο γρήγορο" άλλο το σέρνεται.

Ένδειξη ως προς τι? Ισα ίσα πολλές φορές είναι και παραπλανητικο, όπως σε αυτή τη περίπτωση.

< >
Άβαταρ μέλους
By iceman
#287906 Η μούρη του είναι σαν Χ με αρκετό μαύρο στο μάσκα.
Σε ρώτησα γιατί και εμείς έχοντας το diesel προ facelift, μας είχαν δώσει κάποιες μέρες πριν παραλάβουμε το hybrid στο πλαίσιο της ανταλλαγής ένα καινούργιο diesel και ήταν λιγότερο σβελτο από το pre face lift. Μπήκα ετσι σε σκέψεις μήπως είχαν πειράξει τίποτα. Βέβαια και αυτό που είχαμε οδηγήσει εμείς όσο και το δικό σου μάλλον άστρωτα μπορεί να θεωρηθούν ή και κακοστρωμενα με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην απόδοση.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#287935 Κινητο δεν έχεις να βγαλεις μια φωτο; απλα πράγματα.

<
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#287943 Στο face lift μάκρυναν λίγο τις τελευταίες σχέσεις μετάδοσης για να πετύχουν ρύπους κάτω από 100 (ήταν στους 103). Ίσως σκάλισαν προς το χειρότερο και τον κινητήρα.
Έχει αρκετά στραβά σαν αυτοκίνητο αλλά ο κινητήρας με το 6αρι κιβώτιο είναι τα δυνατά του σημεία.