Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#281916 Συγγνώμη για την ποιότητα μου βγήκε καλλιτεχνική!
Μιλάμε για ζυγισμένο τιμόνι που δίνει άμεσα πληροφορίες!
Ο μάγκας πρέπει να ανέβηκε από τη ράμπα( έχει χώματα όχι πεζοδρόμιο και κράσπεδο). Ή ουσία είναι ότι το ισορρόπησε στο σύρμα που κρατάει την κολώνα στο έδαφος. Στο σημείο δύο οδικές απλά ήταν δίπλα και σχεδίαζαν πως να το κατεβάσουν. Μάλλον είχε κατέβει και αυτός....
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By nEK
dekouk έγραψε:Συγγνώμη για την ποιότητα μου βγήκε καλλιτεχνική!
Μιλάμε για ζυγισμένο τιμόνι που δίνει άμεσα πληροφορίες!
Ο μάγκας πρέπει να ανέβηκε από τη ράμπα( έχει χώματα όχι πεζοδρόμιο και κράσπεδο). Ή ουσία είναι ότι το ισορρόπησε στο σύρμα που κρατάει την κολώνα στο έδαφος. Στο σημείο δύο οδικές απλά ήταν δίπλα και σχεδίαζαν πως να το κατεβάσουν. Μάλλον είχε κατέβει και αυτός....
Εικόνα

< >

Και για καλλιτεχνικη για το π..ο ειναι :lol:
Μαυρη μαυριλα πλακωσε...
Μαυρα σκοταδια και αραχνα...
Fear of the dark...
Dark side of the moon...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#282191 Τώρα κάτι καταλάβαμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#282258 Ευχαριστώ για την επεξεργασία. Ούτε πήγε το μυαλό μου να το δοκιμάσω...πολυ καλλιτεχνία πάντως. Να θες να το καθήσεις έτσι δεν νομίζω να τα καταφέρεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#286314 Δεν χανουμε χρονο οταν βαζουμε βενζινη! Κανουμε εποικοδομητικα πραγματα.

<
Άβαταρ μέλους
By drdino
#286319 Το απίθανο είναι ότι δεν το κάνει οδηγώντας;
Άβαταρ μέλους
By xenos
#286325 Εν κινησει φανταζομαι θα βαφεται, θα κανει μανικιουρ, χτενισμα.... Υπαρχει μεγαλη γκαμα στο αντικειμενο.
Ικανη την εχω και για μπικινι.

<
Άβαταρ μέλους
By drdino
#286338 Λογικά με κάποιου είδους συσκευή χεριού που μπορεί να τραβάει κινούμενες εικόνες και μετά να τις μεταφέρει στην οθόνη της δικής σου συσκευής, δεν μπορεί, θα υπάρχει κάτι τέτοιο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Geo f1 έγραψε:Ωραιο κολπακι το βιντεο.
Πως το κανες??

< 3

Note 7 έχει. Δεν μπλέκεις.

< >