Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#286255 Νταξει τι να λεμε τωρα...η μεγαλυτερη ενεργη μπαντα του πλανητη.

Το βραδυ εχει live στο youtube απο το Wacken που ειναι η τελευταια εμφανιση της περιοδειας αλλα θα ειμαι στο γηπεδο ρε γμτ.

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#287069 58 ο Μεγάλος σήμερα.

Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Deleted User 1 έγραψε:Νταξει τι να λεμε τωρα...η μεγαλυτερη ενεργη μπαντα του πλανητη.

Το βραδυ εχει live στο youtube απο το Wacken που ειναι η τελευταια εμφανιση της περιοδειας αλλα θα ειμαι στο γηπεδο ρε γμτ.

<+

Με αγάπη
https://www.youtube.com/watch?v=UfKrJnMeCqA
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Thomas_C200K έγραψε:Με αγάπη

λείπεις στα ξένα δόλιε'μ, βγάζεις τα δεκαχίλιαρα ευρώ, οδηγάς τις μέρκ...

Πλέον το σωστό μασάλι είναι "Αγάπη μόνο".
Άβαταρ μέλους
By g8777
#287109 58 ο Bruce Bruce, περνανε τα χρονια γμτ. :(

Απολυτος frontman, τρομερος ερμηνευτικα (τουλαχιστον ως το Brave New World) αλλα αυτο που τον εκανε να γινει αυτο που ειναι (και τους Μaiden μαζι του) συνοψιζεται στο παρακατω βινδεο:

:s_yes

Και οι αλλοι του TedX καλουνε για μοτιβεισοναλ σπιτς κατι ξεπλυματα που το παιζουν κουλ εειδη φορεσαν τζιν και Τ shit :shifty: για να μιλησουν. :s_sarcastic

Φερε Βρασιδα και Νικολα Αλεφαντο να μην χωραμε ουτε στο Καλλιμαρμαρο ρε παιδι μου!!!
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS

Α ρε Άκη Πάνου...
Άβαταρ μέλους
By italakias
#287303 Λιγος ο Μητσιας γιαυτο το τραγουδι και ηταν ενα απο τα λαθη του Ακη να τον επιλεξει αντι του Καζαντζιδη που ηθελε τοσο πολυ να το τραγουδησει.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#287304 Για πιο λαϊκές καταστάσεις υπάρχει και η ερμηνεία του Απόστολου Νικολαΐδη. Χωρίς να ακυρώνω τον Στελάρα, δεν τον θεωρώ την αρχή και το τέλος του καλού λαϊκού τραγουδιού. Τουναντίον, για εμένα είναι 3ος πίσω από τον Στράτο και τον .. Πέραν τούτου, θεωρώ ότι ο Μητσιάς το είπε πολύ όμορφα. Έχει μέτρο, έχει στακάτη φωνή, αντριλίκι και δεν κάνει χαζά τσαλίμια και γυρίσματα στο τέλος των λέξεων. Δωρική εκτέλεση ωσάν του Σερ Μπιθί θα έλεγα.

:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By italakias
#287701 Ολα τα τραγουδια το Ακη Πανου εχουν δωρικη εκτελεση υπο τις οδηγιες του ιδιου, ο οποιος δεν αφηνε περιθωρια στον τραγουδιστη να εχει δικη του αποψη.
Απλα η φωνη του Μητσια οπως και να το κανουμε ηταν λιγη γιαυτο το τραγουδι,για να στο πω διαφορετικα ηταν βαρυς ο στιχος του για τον συγκεκριμενο που πιο πολυ νιαουριζει.
Το γεγονος οτι ο δεν το τραγουδησε ο Στελιος εχει να κανει με το οτι ηταν παρεξηγημενοι οι δυο τους.
Και φυσικα ο Στελαρας ειναι 1ος απο οποια μερια και αν μελετησεις τις φωνες τους,απο τις κορυφαιες φωνες ολου του κοσμου.