επίσης μου αρέσει που δεν έχει φτερά, σαν κάγκουρας των παιδικών μας χρόνων...
480 όμως το μαλλί και single speed....
gianik έγραψε:Δεν νομιζω οτι με ενα σπαστο θα κανεις χαλαρη βολτα...
γενικά αν είναι να το παίξω "ταχυδρομος" κάθομαι στα αυγά μου.
travelman έγραψε:Άμα έπρεπε αν το βάλω σε αμάξι, θα προτιμούσα μία σχάρα των 50 ευρώ παρά ολόκληρο ποδήλατο. Εάν σε ζορίσει το βάρος πάρε την κούρσα. Που θες να το βάζεις και φοβάσαι ότι μόνο το σπαστό θα βολεύει?
elteo έγραψε:Που κολλάει το βάρος; Δεν είναι πρακτική η κούρσα για να πάω για ψώνια πχ.

elteo έγραψε:Ναι. Το θέλω για χαλαρή ποδηλασία. Δεν μένω Αθήνα. Εχω κούρσα και mtb. ΔΕΝ ΘΕΛΩ trekking.
elteo έγραψε:πολύ γαμάτο και το Dahon Speed Uno με κόντρα αντί φρένα, καλώδια κτλ και ιμάντα αντί αλυσίδας.
επίσης μου αρέσει που δεν έχει φτερά, σαν κάγκουρας των παιδικών μας χρόνων...
480 όμως το μαλλί και single speed....![]()
elteo έγραψε:τι εννοείς?![]()
commuter είναι αυτά τα ποδηλατάκια, μια χαρά κάνεις και δουλειές και χαλαρή ποδηλασία.
το ποδήλατο που μου έβαλες ούτε με σφαίρεςγενικά αν είναι να το παίξω "ταχυδρομος" κάθομαι στα αυγά μου.
), δεν χρειάζεται το σπαστό. ή πχ, αν δουλεύεις σε κάποια εταιρεία και μπορείς να το ανεβάσεις με το ασανσέρ. Αν είναι να το σηκώνεις στον ώμο, για να το ανεβάσεις σπίτι, άσ'το καλύτερα. Με κόντρα δε, θα κάνεις συνέχεια πετάλι και αν δεν είσαι μαθημένος, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το πήρες.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]