Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#27494 Όσοι με cosmokarta, η προσφορά που είχανε κάποια "παλιά μέλη" με €10 --> 300min προς όλους το μήνα + τα €10 ανέπαφα προς κατανάλωση, έγινε (αν έχω καταλάβει καλά) 400min προς όλους το μήνα, αλλά -€3 από το 10άρικο που βάζει ο χρήστης.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιούσα το πολύ 150-200min της προσφοράς, αυτό το -€3 με τσακίζει! :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By bill33
JarnoT έγραψε:Όσοι με cosmokarta, η προσφορά που είχανε κάποια "παλιά μέλη" με €10 --> 300min προς όλους το μήνα + τα €10 ανέπαφα προς κατανάλωση, έγινε (αν έχω καταλάβει καλά) 400min προς όλους το μήνα, αλλά -€3 από το 10άρικο που βάζει ο χρήστης.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιούσα το πολύ 150-200min της προσφοράς, αυτό το -€3 με τσακίζει! :thumbsdown:

Και στην βοντα το ιδιο κανουν .

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#27589 Και το πρόβλημα με το τηλέφωνο και το ιντερνετ συνεχίζεται. Προχτές και αντίπροχτες ήμουν χωρις, χτες είχα κανονικά, σήμερα πάλι κόπηκε. Μια βδομάδα σχεδόν με προβλήματα.

Η εταιρία με παρακίνησε πάλι να αποσυνδέσω τα πάντα από την πρίζα και βρίσκει βραχυκύκλωμα έξω. Ο ΟΤΕ δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα και μου λέει να κόψω τον λαιμό μου, και ο ψυχίατρος μου μου συνιστά ψυχραιμιά. :rant:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Χρήστος Λάππας έγραψε:Και το πρόβλημα με το τηλέφωνο και το ιντερνετ συνεχίζεται. Προχτές και αντίπροχτες ήμουν χωρις, χτες είχα κανονικά, σήμερα πάλι κόπηκε. Μια βδομάδα σχεδόν με προβλήματα.

Η εταιρία με παρακίνησε πάλι να αποσυνδέσω τα πάντα από την πρίζα και βρίσκει βραχυκύκλωμα έξω. Ο ΟΤΕ δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα και μου λέει να κόψω τον λαιμό μου, και ο ψυχίατρος μου μου συνιστά ψυχραιμιά. :rant:

ρωτα κανα γειτονα σου απο την οικοδομη αν εχει και αυτος προβληματα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#28376 Σήμερα πήρα χαμπάρι ότι με online προσθήκη 10€ από χρεωστική έχω 1GB δώρο.

Θα χαλάσω το πολύ 7€ για κινητό αυτό το μήνα. 5+2 € για ομιλία και τα μηνύματα με lognwin
Άβαταρ μέλους
By GTS
QsisVTS έγραψε:Σήμερα πήρα χαμπάρι ότι με online προσθήκη 10€ από χρεωστική έχω 1GB δώρο.

Θα χαλάσω το πολύ 7€ για κινητό αυτό το μήνα. 5+2 € για ομιλία και τα μηνύματα με lognwin

Αν ειχες την παλαιοτερη προσφορα θα γλυτωνες και τα 7ε.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#28390 Ναι έχει η κοπέλα μου τα 300' δώρο με την ανανέωση

Όπως και να χει καλά είναι, θυμίζω ότι η wind ήθελε να της δίνω 38€ από κει που της έδινα 18 για συμβόλαιο και δεν ήθελε να διατηρήσει χαμηλό πάγιο για ένα συνεπή πελάτη.

Ε ας πάρει τώρα τις μπάλες μου και χάρη τους κάνω που από αντίδραση δεν πήγα αλλού και για κάρτα.

Η κάρτα γενικά κωλολέει τελικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:Σήμερα πήρα χαμπάρι ότι με online προσθήκη 10€ από χρεωστική έχω 1GB δώρο.

Και από μαγαζί Wind ή Public αν βάλεις έχεις.
Αν πάω να βάλω αύριο στο παλιό μου νούμερο 10Ε θα έχω 1GB + 300 λεπτά προς όλους + ακόμα 1GB +300 λεπτά προς όλους (για 15 μέρες όμως αυτά) μαζί με μια προσφορά που μου έστειλαν σε SMS. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#28428 Εγώ μία που είχα την έκανα Q. Μόνο για τα πακέτα των 400mb/2€ και 800' σε wind/q με 2€ με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Έχω και άλλο ένα φοιτητικό f2g αλλά το έχω σε αχρησία μιας και έχω φοιτητικά από τους άλλους 2. Βασικά κυρίως το cosmote χρησιμοποιώ γιατί πιάνει καλύτερο internet στις περισσότερες περιοχές. Και σαν δεύτερη κάρτα έχω το Vodafone στο Moto G το οποίο αν και με 0 υπόλοιπο μου δίνει 600' προς CU και το έχω ρυθμίσει να παίρνει μόνο τέτοια. Πραγματικά έχω βολευτεί τόσο πολύ με το δίκαρτο που δεν ξέρω τι θα έκανα αν χρειαζόταν να το αλλάξω με ένα τηλέφωνο που πιάνει μια SIM.

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Χρήστος Λάππας έγραψε:Και το πρόβλημα με το τηλέφωνο και το ιντερνετ συνεχίζεται. Προχτές και αντίπροχτες ήμουν χωρις, χτες είχα κανονικά, σήμερα πάλι κόπηκε. Μια βδομάδα σχεδόν με προβλήματα.

Ξανά τηλέφωνο στον ΟΤΕ. Είχα πρόσφατα συνακροάσεις στην γραμμή. Ήρθε ο ΟΤΕ εντόπισε το πρόβλημα, έστειλε συνεργείο για επισκευή αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Ξανά τηλέφωνο στον ΟΤΕ ώστε να ξανα έρθει συνεργείο. Τέλος καλό όλα καλά ;-)