Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#282632 ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
Δεν είναι το πιο γρηγορο, είναι το πιο βαρύ, δεν γουσταρει να στρίβει ιδιαίτερα, βλέπε βαρύ, αλλά μετα απο τοσα χρόνια παραμένει το πιο πορωτικο εμφανισιακα σύγχρονο muscle car. Α ναι και Hemi.
Υ.Γ. Η νέα camaro είναι πολύ κοντά αλλά και παλι...

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#282636 Η αλήθεια είναι ότι είναι το πιο πειστικο homage στα muscle cars των '70s. Άσε που εδώ που τα λέμε για εμένα τα mopar είναι αυτά που περικλειουν καλύτερα το μύθο των muscle cars. Corvette, Mustang και Camaro έχουν τη δικιά τους ιστορία αλλά για κάποιο λόγο δεν τα βάζω ποτέ στο μυαλό μου σαν muscle cars

.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#282718 Είδα και εγώ το S90 στο Golden Hall. Πανέμορφο είναι. Το πιο όμορφο της κατηγορίας θαρρώ.
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Δεν είναι το πιο γρηγορο, είναι το πιο βαρύ, δεν γουσταρει να στρίβει ιδιαίτερα, βλέπε βαρύ, αλλά μετα απο τοσα χρόνια παραμένει το πιο πορωτικο εμφανισιακα σύγχρονο muscle car. Α ναι και Hemi.
Υ.Γ. Η νέα camaro είναι πολύ κοντά αλλά και παλι...

< Note 2 >

:inlove: :inlove: Tι μας έκανες τώρα... ζημιά μεγάλη... :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#283040 Ανταπόκριση από την ταπεινή Χανιώτη χαλκιδικής, πρώτο πόδι.... Αυτά είδα στο δρόμο σήμερα για το φούρνο και σούπερ μάρκετ. BMW 740, ( μου άρεσε ή μεγάλη της μαύρη μούρη με μεγάλες γρίλιες κ μία κάμερα), audi A8 L ( large? Έχω έρωτα με τα audi./παιδικά τραύματα...audi 90 sport τι να πω). Panamera ( χωρίς σχόλια) ,Mercedes G ( εργαλείο με άρωμα πριμιουμ).
Δεν πρόλαβα ένα ακόμα G τελευταίας εσοδίας και ΑMG coupe που απλά έπρεπε να το ηχογραφήσω!
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#283043 Ο Χανιώτης.

Ο.

Αρσενικός με τα όλα του.

Γκλετσο τον καταντήσατε πια :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#283397 Σοβαρα τωρα, σας αρεσει απο πισω?

.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Giuseppe Busso έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Σοβαρα τωρα, σας αρεσει απο πισω?

.

Όσοι δοκίμασαν, λένε ότι τους άρεσε πάντως. :shifty:

#agapito_cosmopolitan

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#283460 Μια δοκιμή θα σε πείσει.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#283478 Από πίσω είναι άθλιο :shifty: ....το Volvo. Μέσα όμως είναι απίστευτο. Κατουράει άνετα E-Class και 5αρα.