Τα ΑΕΙ πρέπει να είναι ανεξάρτητα από κόμματα.

Εκτός, φυσικά, αν πηδήξουμε τίποτα ενοχλητικούς στις προσλήψεις ή περάσουμε χαλαρά και αγωνιστικά τις εξετάσεις, οπότε ζήτω το Κώμα, ζήτω το Σύστημα!!!
(εκτος αν προκειται για τα δικα μας κομματα, και τα Πανεπιστημια που εχουν μπαχαλοποιησει οι δικες μας φοιτητικες παραταξεις)
Εντάξει τώρα, γιατί το ζαλίζετε αφού βρωμάει εδώ και 40 χρόνια;
Και θες να πεις ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν κατά κόρον προσλήψεις σε διοικητικό προσωπικό και δεν έβαζαν τα πουλέν τους σε καθηγητικές θέσεις;
Πες τα σε κάποιον που δεν έχει περάσει κατώφλι Πανεπιστημίου. Για να μη πιάσουμε τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, Ευρωπαϊκές θέσεις έρευνας, χρηματοδοτήσεις τμημάτων και άλλα γλέντια. Έχει ο καθείς πολλές ιστορίες να διηγηθεί.
Καλά για λυμένα θέματα από ΔΑΠ/ΠΑΣΠ από τους ίδιους καθηγητές ας μη μιλήσουμε...
Σωστά ας μην το ζαλίσουμε, γιατί και το θράσος έχει και ένα όριο.
http://www.contra.gr/Soccer/England/Pre ... 99785.html
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

Σού λένε ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν μετατρέψει τα ΑΕΙ σε στίβο κομματικής αντιπαράθεσης, επιτρέποντας την ανομία και διαλύοντας τις σχολές για δεκαετίες και μού λες για την...ανομία.
Σού λένε ότι πήγε ο Φορτσάκης να βάλει όρια στο μπάχαλο και τού την έπεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ επισήμως δια βουλευτών του, διοικητικοί υπάλληλοι που θα.....καούν αν πιάσει φωτιά (δεν βρήκαν τίποτα καλύτερο να πουν), ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ (αιώνιοι ρε, δικαίωμα!) και διάφοροι άλλοι γραφικοί, που βάζουν λουκέτα με δημοκρατικές συνελεύσεις νυχτιάτικα.
Για όσους προσελήφθησαν παράνομα, τα έχω γράψει εδώ και καιρό. Πες τα εκεί που πρέπει, όχι σ' εμένα.
Τι έλεγες λοιπόν;
Η τελευταία σου απάντηση είναι απλά εκτός θέματος. Η κουβέντα ήταν στο ότι ο Φορτσάκης ΔΕΝ είναι ουρανοκατέβατος και άρα δε χρειάζεται να αφομοιωθεί από το σύστημα γιατί μια χαρά τα πήγαινε τόσα χρόνια με αυτό.
Το ποστ σου με εικόνες πρυτάνεων ως απάντηση της ανεξαρτησίας του Φορτσάκη από κόμματα απαντήθηκε από το δικό μου σε ανάλογο τόνο.
Έρχεσαι τώρα λοιπόν να με εγκαλέσεις για ποιό πράγμα ακριβώς, διαβάζεις καθόλου τους άλλους πέρα από εσένα;
hint: Αν νομίζεις ότι οι δύο αυτές εικόνες και το τρολάρισμα ισοδυναμεί με τα "Σου λένε ότι...Σου λένε ότι...", έχεις πολύ μεγάλη φαντασία.
Ελπίζω η επόμενη σου απάντηση(αν υπάρξει) να είναι εντός θέματος.
Το υπό συζήτηση θέμα ήταν ότι ο Πρύτανης έκανε κάτι που είναι απολύτως νόμιμο και αναγκαίο, δηλαδή είπε ότι θα ελέγχεται ποιος και για ποιο λόγο θα μπουκάρει στις σχολές, και ότι πήγαν με τσαμπουκά βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για με παλικαράδες της παράταξής τους για να ανατρέψουν την απόφαση με τραμπουκισμό.
Φυσικά, ως "απάντηση" στα ανωτέρω έπεσε ότι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ο Πρύτανης είναι της ΝΔ! Δηλαδή δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν ήταν των Ελλήνων Κυνηγών.
Τώρα ξαναρίχτα.
Ποια θα ηταν η σταση του Συριζα;;:?:
manosky έγραψε::s_laughat
Το υπό συζήτηση θέμα ήταν ότι ο Πρύτανης έκανε κάτι που είναι απολύτως νόμιμο και αναγκαίο, δηλαδή είπε ότι θα ελέγχεται ποιος και για ποιο λόγο θα μπουκάρει στις σχολές, και ότι πήγαν με τσαμπουκά βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για με παλικαράδες της παράταξής τους για να ανατρέψουν την απόφαση με τραμπουκισμό.
Φυσικά, ως "απάντηση" στα ανωτέρω έπεσε ότι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ο Πρύτανης είναι της ΝΔ! Δηλαδή δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν ήταν των Ελλήνων Κυνηγών.
Τώρα ξαναρίχτα.
Χαίρομαι που το είπες αυτό(boldαρισμένο) γιατί μου απέδειξες για ποιο λόγο απαντάς εκτός θέματος και με εγκαλείς σε ανύπαρκτα πράγματα, και αυτός ο λόγος είναι το ότι δεν κατάλαβες τίποτα από το πώς άρχισε και ποια είναι η ΝΕΑ κουβέντα η οποία διαφαίνεται παρακάτω:
Corto Maltese έγραψε:BASSstarlet έγραψε:|λογοκρισία| είναι ο πρύτανης.
Αντί να αφεθεί να αφομοιωθεί από το σύστημα, πάει κόντρα και θα πάει από ξύλο ή καρδιά.
Και δεν είναι ειρωνικό το σχόλιό μου.
Από το διάστημα κατέβηκε ο πρύτανης. Δεν είναι παιδί και μάλιστα εκλεκτό του συστήματος τόσο του πολιτικού όσο και του ακαδημαϊκού. Δεν έχει υιοθετήσει τη ΔΑΠάρα της σχολής του. Ένας άγγελος εξ ουρανού που κατέβηκε να σώσει το κακόμοιρο το πανεπιστήμιο
Ένας ομιλών την Ελληνική γλώσσα καταλαβαίνει γιατί απάντησε o greo ότι είναι παιδί του συστήματος και της ΔΑΠ- ΝΔ (hint: βλέπε "Αντί να αφεθεί να αφομοιωθεί από το σύστημα"), και γιατί εγώ συνέχισα με το να δείξω την ανέλιξη αυτή του ανδρός. Εσύ κατάλαβες άλλα αντί άλλων για λόγους δικούς σου που δε με αφορούν.
Τώρα γιατί πρέπει να κάθομαι 9 και μισή Πέμπτης να κάνω ανάλυση κειμένου, ένας θεός ξέρει.
Επίσης κατανοώ ότι όλα αυτά σε έχουν θέσει σε σοβαρή σύγχιση, αφού προσπαθείς να ανακαλύψεις δήθεν επιχειρήματα κατά της ενέργειας του Πρύτανη γιατί υποστηρίζεις τους τραμπάκουλες που θεωρούν τα ΑΕΙ lebensraum τους, αλλά δεν θα σε βοηθήσω από τη μεριά μου περισσότερο.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν μπορεί κάποιος να είναι ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, όταν αυτό έχει ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν μπορεί κάποιος να έρθει από το διάστημα ή τη Ρωσία ή τις Φιλιππίνες και να αναλάβει Πρύτανης ενός κραιτκού ΑΕΙ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα γινόταν (πάλι;) επανάσταση κατά του ξένου που θα ερχόταν με διατεταγμένη υπηρεσία για να εφαρμόσει τον νόμο της κυβέρνησης (ΑΑΑΑ, ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?).
Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν θα μπορούσε να είναι ούτε πολιτικά ουδέτερος στα βαθύτατα κομματικοποιημένα (μα απολιτίκ θα είναι οι φοιτητές και οι καθηγητές μας; ΟΧΙ βέβαια!) ΑΕΙ ένας Πρύτανης.
Γενικά, άστο να πάει.