KiloMeater έγραψε:Οδήγησα για μια εβδομάδα Mazda 2 1400 cc
diesel? Γιατί το 1349 δεν το λες 1,4....
KiloMeater έγραψε:Οδήγησα για μια εβδομάδα Mazda 2 1400 cc
Deleted User 1 έγραψε:Μου φέρανε πριν λίγο ένα Mokka CDTi 4x4 Cosmo και το έκανα μια βόλτα.
Οδηγικά είναι κάπως απογοητευτικό, με πανάλαφρο και ασαφέστατο τιμόνι, φρένα στο περίπου και τάσεις πλεύσης αλλά ΟΚ για το είδος του αυτά είναι σχετικά αδιάφορα. Το μοτέρ κλασικό diesel, νομίζεις εκεί στις 2500σαλ ότι θα απογειωθείς και μετά βλέπεις το κοντέρ και δείχνει ακόμα 60χαω.![]()
Overall πάντως αξιοπρεπέστατο για έναν οικογενειάρχη με 24-25K που έχει και σίγουρα πολύ ανώτερη επιλογή από το σάπιο το Qasquai.
Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?
Έχω νοικιάσει ένα τέτοιο στα Χανιά, στις διακοπές, και ψιλοσερνεται.
Εν τω μεταξύ έχει μόλις 2500κμ και τριζει δεξιά στο ταμπλό καθώς επίσης ο συμπλέκτης στην αποσυμπλεξη κάνει ένα περίεργο πέταγμα.
< >
Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?Μήπως πρέπει να το οδηγάς λίγο διαφορετικά; Είναι ντίζελ και αδύνατο μην περιμένεις και πολλά, θέλει μεσαίες στροφές και συχνές αλλαγές.

Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?
belgarion έγραψε:Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?
Εν τω μεταξύ έχει μόλις 2500κμ και τριζει δεξιά στο ταμπλό καθώς επίσης ο συμπλέκτης στην αποσυμπλεξη κάνει ένα περίεργο πέταγμα.
< >
1.4, 90 hp 6αρι κιβώτιο,0-100 σε 10,8".Ειναι από τα πιο γρήγορα μικρα ντίζελ και λογικά πιο γρηγορο απο την οκταβια σου.
< >

Nikos! έγραψε:belgarion έγραψε:Nikos! έγραψε:Τι μοτέρ φοράει το καινούριο yaris diesel?
< >
1.4, 90 hp 6αρι κιβώτιο,0-100 σε 10,8".Ειναι από τα πιο γρήγορα μικρα ντίζελ και λογικά πιο γρηγορο απο την οκταβια σου.
< >
Δε βλέπω αυτό που λες. Το octavia είναι πιο γρήγορο, αλλά εντάξει έχει και 20 άλογα παραπάνω και δε ξέρω από ροπή τι διαφορές έχουν και μάλλον το βοηθάει και το σασμαν του. Φαίνεται πολύ πιο αργό το yaris πάντως.
@sknipper, δε νομίζω ξέρω να οδηγαω
< >
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]