Dodger έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:2ον παρε εσυ το πιο ποιοτικο αυτοκινητο που υπαρχει στην αγορα, αστο εκτεθιμενο στον Ελληνικο ηλιο καμμια δεκαρια καλοκαιρια σχεδον σε καθημερινη βαση και αμα δεν σου χαλασει-φθαρει-διαλυθει κατι στο εσωτερικο να μου τρυπησεις την μυτη...
Σε αυτό είσαι λάθος, 10ο καλοκαίρι φέτος, το αυτοκίνητο* μου (που είχε γελοιοποιηθεί κατά κόρον στο 4τφ για τη πλαστικούρα του) παρκαρισμένο** σε αυλή χωρίς προστατευτικό, εκτεθιμένο σε ήλιο-βροχή-κρύο, αυτή τη στιγμή το εσωτερικό του ΔΕΝ έχει το παραμικρό (τρίξιμο, σπάσιμο, φθορά). Και αν εξαιρέσεις τα 2 χρόνια ακινησίας, που έλειπα στην Αγγλία, το αμάξι χρησιμοποιείται κάθε μέρα, χωρίς να το λυπάμαι.
* Dodge Caliber
** στην Ελευσινα είμαι, αττικός ήλιος
H "πλαστικούρα¨ είναι σαφώς πιο ανθεκτική από περίεργα υλικά, μαλακά υφάσματα με αφρολέξ, ξύλα κλπ κλπ.
Κι εμένα τα playmobil που έχω πετάξει στο διπλανό οικόπεδο το 1990 ακόμα αναλλοίωτα τα βρίσκω
Dodger έγραψε:Fun fun και το Audi 100 που "αποσυρθηκε" το 2005, μετά από 20 χρόνια ατελείωτων χιλιομέτρων, το εσωτερικό του ήτο άψογο
+1 Αυdi 80 του 91, μέχρι που πουλήθηκε το 2008 με κοντά 300.000χλμ και πάντα παρκαρισμένο έξω δεν είχε τίποτα στο εσωτερικό.
kostis20 έγραψε:Ναι και εγώ έχω δυο Audi της ίδιας γενιάς με του Στεφανου και δεν έχουν βγάλει καμία από όλες αυτές τις βλάβες του Q5 του.
Υπόψην το all road φοράει dsg και στα 80000 km δουλεύει άψογα.
Δε ξέρω ίσως φταίει ότι ήταν από τις πρώτες παρτίδες γενικά.
Κατά τα λοιπά συμφωνω με quadra.
< >
κι εγώ 2 VW κατασκευασμένα με 4 μήνες διαφορά το ένα κυκλοφορούσε Ελλάδα μέχρι πρόσφατα ενώ το άλλο Κύπρο, ε αυτό στην Κύπρο έχει μεγαλύτερη φθορά και στο τιμόνι και στην ταπετσαρία και έβγαλε και πρόβλημα στο DSG, το άλλο είναι σαν καινούριο με μηδενικά προβλήματα.
Το 3ο μου αυτοκίνητο το Μινι του 03 είναι μπ@ρδελο από όπου και να το πιάσεις εκτός από την οδηγική συμπεριφορά.
Α έχω και γιαπωνέζικο μηχανάκι.....να πούμε κι εκεί για πλαστικά;

).