Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#282384 Μάλλον το σκιάδιο της γυάλινης οροφής; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282387 Το συρομενο σκιαστρο βλεπεις το οποιο κρεμασε απο τη μια πλευρα και στραβομαζευτηκε και κολλησε εκει γαμω το σπιτακι του. 7 χρονια το αμαξι και εγω το χρησιμοποιω τους τελευταιους 2 μηνες και κλαταρε. :whatever:

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By morpheus
#282393 Ακριβώς το ίδιο έπαθε πριν λιγο καιρό το Scirocco της μάνας μου...
Όταν πήρε και τιμή αντικατάστασης απο καρέντα της είπα να το ξηλώσει τελείως και να κολλήσει ένα σκιάδιο με βεντούζα των 5e... :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282400 Δε θα μπω καν στον κοπο να ρωτησω γιατι θεωρω τιμη εκκινησης το 1000αρικο. Αυριο εχει κοπιδι και στα τσακιδια.

<+
Άβαταρ μέλους
By elteo
#282402 βάλε μια ελαφριά μεμβράνη 3Μ, πιο φτηνά θα σου ρθει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282403 Ειναι ηδη αρκετα φιμε το τζαμι. Το σκιαδιο αρχισα να το χρησιμοποιω προ 2μηνου στα 7 χρονια χρησης του αυτοκινητου μονο και μονο επειδη το αφηνω ολη μερα σε μια απροστατευτη αλανα στη δουλεια.

<+
Άβαταρ μέλους
By elteo
#282404 Τότε βεντούζα από Jumbo για την αλάνα και τέλος. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#282408 Άλλος ενας λογος να μην αγορασεις πανοραμικη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#282411 Στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι στάνταρ η πανοραμική. Αλλά πανοραμική ε, στυλ Citroën Picasso, όχι ένα ορθογώνιο κόψιμο στην οροφή.
Άβαταρ μέλους
By drdino
GTS έγραψε:Άλλος ενας λογος να μην αγορασεις πανοραμικη.

Άβαταρ μέλους
By dimviii
morpheus έγραψε:Ακριβώς το ίδιο έπαθε πριν λιγο καιρό το Scirocco της μάνας μου...
Όταν πήρε και τιμή αντικατάστασης απο καρέντα της είπα να το ξηλώσει τελείως και να κολλήσει ένα σκιάδιο με βεντούζα των 5e... :metalo:

δεν εχει σημασια παιδια εαν κρεμασει,σημασια εχει στο ματι να φαινεται ποιοτικο.Να ειναι μαλακο στην αφη.Εστω για καποιους μηνες.

elteo έγραψε:Τότε βεντούζα από Jumbo για την αλάνα και τέλος. :lol:

δεν θα δενει με το μαλακο ποιοτικο ταμπλω/ταπετσαριες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282425 Δεν αντεξα.

Εικόνα

Αν ηξερα πως δουλευει το συστημα πραγματικα δε θα το ειχα κουνησει ποτε. Εγω φανταζομουν οτι τυλιγεται γυρω απο καποιο αξονα αυτη η |λογοκρισία|, αντ αυτου ειχε κατι ελασματα που ηταν θεμα χρονου να αστοχησουν. :whatever:

<+
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#282431 Μλκ αυτο το αυτοκίνητο σε έχει σκίσει. Μεγαλύτερο λεμόνι δεν υπάρχει νομίζω.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282433 Δε γαμιεται. Καλα να μαστε. Δε θα πεθανουμε κιολας.

<+