Καλύτερα

Τώρα αυτά τα συνοσιωλογικά για τους εφοπλιστές δεν τα "πιάνω", δηλ. τι κάνουν οι Πολέμηδες και οι Γουλανδρήδες, βουντού στους τουρίστες ?

nass έγραψε:Τώρα αυτά τα συνοσιωλογικά για τους εφοπλιστές δεν τα "πιάνω", δηλ. τι κάνουν οι Πολέμηδες και οι Γουλανδρήδες, βουντού στους τουρίστες ?
dstou έγραψε:Οι εφοπλιστάδες δεν κάνουν βουντού στους τουρίστες, απλά επί σειρά δεκαετιών τραβάνε πολύ ντόπιο κόσμο στα καράβια και στα γραφεία τους. Και με καλές, έως και άριστες ενίοτε, αμοιβές. Οπότε το χρήμα έρεε στρέιτ θρου..
Geo f1 έγραψε:Αχ να ημουν εκει. Να ημουν φισκαρδο
< 3
Dimsabas έγραψε:Το δίκτυο της Κεφαλονιάς επλήγη άσχημα από τον σεισμό που έγινε πριν δυόμισι χρόνια. Πολλές κακοτεχνίες δεν έχουν διορθωθεί ακόμα.
dimviii έγραψε:dstou έγραψε:Οι εφοπλιστάδες δεν κάνουν βουντού στους τουρίστες, απλά επί σειρά δεκαετιών τραβάνε πολύ ντόπιο κόσμο στα καράβια και στα γραφεία τους. Και με καλές, έως και άριστες ενίοτε, αμοιβές. Οπότε το χρήμα έρεε στρέιτ θρου..
ακριβως οπως στη Χιο. Δεν τους νιαζει ο τουρισμος,γιατι εχουν εισροες χρηματων απο αλλου.
KiloMeater έγραψε:Geo f1 έγραψε:Αχ να ημουν εκει. Να ημουν φισκαρδο
< 3
Παρά την υπερπροσπάθεια που καταβάλαμε να πάμε Φισκάρδο (δυο ώρες οδήγηση σχεδον απο λίγο νοτιότερα του Αργοστολίου ) για μενα δεν άξιζε....
Ειναι το μοναδικό μέρος που πήγα και δε έκανα ούτε ένα κλικ στη φωτογραφική μηχανή.
Η Άσσος που ήταν στο δρόμο ας πούμε , ήταν παρά πολυ καλύτερο χωριό .
nass έγραψε:
Φισκάρδο = υπερτιμημένη σαχλαμάρα για σκαφάτους τουρίστες.
)
ευτυχώς επέζησε... Περνάνε ακόμα από το στενό τσίτα ή τους έβαλαν χέρι όπως στο Σαρωνικό ?
Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]