The Ace έγραψε:Στα τέσσερα της Δέσμης όμως (τέσσερα δίναμε ρε παιδιά, τι τρία λέτε ?)
Ε εντάξει δεν μετράει η Έκθεση. Σιγα το διάβασμα. Για να περάσω εκεί που ήθελα μου έφτανε και 10, πήρα 12. Μια χαρά.
The Ace έγραψε:Στα τέσσερα της Δέσμης όμως (τέσσερα δίναμε ρε παιδιά, τι τρία λέτε ?)
Corto Maltese έγραψε:The Ace έγραψε:Στα τέσσερα της Δέσμης όμως (τέσσερα δίναμε ρε παιδιά, τι τρία λέτε ?)
Ε εντάξει δεν μετράει η Έκθεση. Σιγα το διάβασμα. Για να περάσω εκεί που ήθελα μου έφτανε και 10, πήρα 12. Μια χαρά.
The Ace έγραψε:Corto Maltese έγραψε:The Ace έγραψε:Στα τέσσερα της Δέσμης όμως (τέσσερα δίναμε ρε παιδιά, τι τρία λέτε ?)
Και όμως το πιστεύεις ότι πιο πολύ πανηγύρισα το 15 στην Έκθεση
soch έγραψε:106s16 έγραψε:...Εκπαιδευτικοί που έχουν παρεμβατική συμπεριφορά, στα σπίτια τους ή στη φυλακή...
Η παρεμβατική συμπεριφορά είναι προσόν για τον εκπαιδευτικό. Μάλλον παραβατική ήθελες να γράψεις.
The Ace έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά σε μας τα μαθήματα κορμού ή ακόμα και δέσμης δεν έπαιζαν απολύτως κανένα ρόλο πουθενά. Είχα 11 Ψυχολογία, 12 Αγωγή και γενικά ο γενικός μου είχε πέσει στο 15,5 από 18,5 που είχα σχεδόν κάθε χρονιά. Δηλαδή πλην Δέσμης όλοι ρίχναμε τα πάντα μπιρ παρά
Αρχαία (κάναμε ακόμα Αρχαία τότε): 18, 14, 8, 4 (στις εξετάσεις). Προφανώς έβλεπε η δασκάλα πόσο πολύ πρόσεχα, και με τίμησε δεόντως.
Στα τέσσερα της Δέσμης όμως (τέσσερα δίναμε ρε παιδιά, τι τρία λέτε ?), Μαθ. Φυσ. Χημ. & Έκθ. είχα 20αρια (με 1 ώρα διάβασμα τη μέρα). Βέβαια στα "αντίστοιχα" μαθήματα στο φροντιστήριο (στη 3η Λυκείου έκανα και από δαύτο) οι δάσκαλοι μου έβαζαν ΑΚΡΙΒΩΣ τους βαθμούς που τελικά πήρα και στις Πανελλαδικές (ούτε ο Κάλχας να ήντουνε)
Και ναι, πήγα στην εκδρομή, γίναμε λιώματα, δεν διάβαζα ν+2 ώρες κάθε μέρα (1-2 ώρες περίπου) αλλά πέρασα άνετα και εύκολα στους Ηλ.Μηχ. στο ΕΜΠ...που με κατατάσει αυτό ακριβώς ?
Panosss έγραψε:To 99% των (μετά συγχωρήσεως, χάριν της συζήτησης το λέω) νερντς, έτσι αυτοπεριγράφεται.
xenos έγραψε:Mετά τους πολλούς john rambo, τώρα και οι διάνοιες (που δεν διάβασαν καθόλου) αυτού του τόπου συμμετέχουν στο φόρουμ!![]()

kyr80 έγραψε:Αυτό του να πείσω ότι δε διάβαζα πολύ, αλλά ήμουνα έξυπνος.....
Προσωπικά θεωρώ εξίσου μαγκιά αυτόν που έχει τη δυνατότητα να διαβάζει πολλές ώρες. Ήταν κάτι που αδυνατούσα να κάνω. Α δέσμη και εγώ, μόνο για να λύσεις τις ασκήσεις φυσικής-χημείας-μαθηματικών(δεν εννοώ να σκεφτείς, απλά να τις γράψεις μηχανικά)+ 2 εκθέσεις που μας ζητούσαν να γράψουμε την εβδομάδα, περιόριζε δραματικά τον ελεύθερο χρόνο. Μέχρι και Β λυκείου ξυπνούσα τα χαράματα για να διαβάζω. Γιατί ήθελα να κάνω τον αθλητισμό μου, κανένα καφέ τις καθημερινές, και έξοδο το ΣΚ. Αυτά τα περιόρισα μέχρι τα Χριστούγεννα της Γ λυκείου, και για αυτό πήγαινα τραίνο μέχρι τότε. Μετά δεν άντεξα, και 1η χρονιά πέρασα σε τει της πούτσ@ς. 2η χρονιά υπήρχε χρόνος για όλα. Αυτά τα 4 μαθήματα έδινε η γενιά μας, μην περιγράφετε άλλες καταστάσεις. Στο φινάλε μαγκιά όσων πέρασαν στο πολυτεχνείο. Ήθελε σοβαρό διάβασμα, όχι μαλ@κίες. Και αυτό τους έδινε δικαίωμα στο όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον, σε σχέση με τους γιαλαντζί μάγκες που δεν άνοιγαν βιβλίο. Αυτά βέβαια δεν καταλαβαίνεις σαν μαθητής, αλλά λίγα χρόνια μετά.
Respect λοιπόν στα nerds που άλλαξαν προς το καλύτερο τη ζωή τους διαβάζοντας. Αρκεί να μην κουβάλησαν μαζί τους τα κόμπλεξ κοινωνικής ανυπαρξίας που είχαν σαν μαθητές.... Κρίνοντας με δικά μου παραδείγματα, 50-50 είναι το ποσοστό...
Και εκεί θα ήθελα τη βοήθεια των δασκάλων-καθηγητών.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]