Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stellar
#28068 Πως σας φαινετε η 4η season του Homeland?
Εγω ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια.Αρκετα καλα μου φανηκαν. Αρχιζει και γινεται πιο κατασκοπευτικο και λιγοτερο δρασης.
Εμβαθυνει επισης και στον Quinn που σιγουρα, θα παιζει πρωταγωνιστικο ρολο στην season.

Επιπλεον, πολυ καλο και το ξεκινημα του walking dead! Eιδικα το 1ο επεισοδιο της 5ης, ειχε τρελη δραση!Αναμενω να ειναι αντιστοιχη και η συνεχεια. Παντως με την πορεια που εχουν τα πραγματα, πιστευω οτι αυτη θα ειναι και η τελευταια season :(
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
stellar έγραψε:Πως σας φαινετε η 4η season του Homeland?
Εγω ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια.Αρκετα καλα μου φανηκαν. Αρχιζει και γινεται πιο κατασκοπευτικο και λιγοτερο δρασης.
Εμβαθυνει επισης και στον Quinn που σιγουρα, θα παιζει πρωταγωνιστικο ρολο στην season.

Επιπλεον, πολυ καλο και το ξεκινημα του walking dead! Eιδικα το 1ο επεισοδιο της 5ης, ειχε τρελη δραση!Αναμενω να ειναι αντιστοιχη και η συνεχεια. Παντως με την πορεια που εχουν τα πραγματα, πιστευω οτι αυτη θα ειναι και η τελευταια season :(

http://uk.eonline.com/news/550885/the-w ... o-producer
Άβαταρ μέλους
By kostis20
stellar έγραψε:Πως σας φαινετε η 4η season του Homeland?

'Οντως ωραίο το Homeland.Δε με χάλασε η άλλαγη του concept...
Άβαταρ μέλους
By stellar
KWSN-Men έγραψε:
http://uk.eonline.com/news/550885/the-w ... o-producer

Ναι σιγα μην παρουμε και συνταξη, και να βλεπουμε ακομα Walking Dead.
Ηδη εχει ξεχειλωσει αρκετα, δεν μπορω να φανταστω τι θα γινεται στα επομενα 7 χρονια!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#28145 Πόσο γαμάτο το Peaky Blinders ρε φίλε! :metalo:

Σενάριο τα σπάει!
Σκηνικά-ατμόσφαιρα τα σπάει!
Μουσική τα σπάει!

9,5/10 χαλαρά! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#28162 Ναι, είναι πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#28465 Πολλά μαζεύονται ρε γμτ, πότε τα προλαβαίνετε ; Έχω να δω Blacklist και House oF Cards πάνω απο 2 εβδομάδες. Και τα υπόλοιπα ευτυχώς που δεν έβγαίναν καινούρια επεισόδια ...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#29002 Ενδιαφέρων ο πιλότος του Constantine. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
g8777 έγραψε:‘Twin Peaks’ Revival to Air on Showtime in 2016

Εικόνα

τι αποδοση εχει
1) γεματο σεξ
2)σκηνες σπλατερ
3)γεματο σεξ
4)για τον πεο σκηνες
5) γεματο σεξ

μερικες σειρες απλα πρεπει να μην τις πειραζουν ..
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
royal_airness έγραψε:Είδα τα 3 πρώτα Gotham και με έχει κρατήσει μέχρι στιγμής. Το βλέπει κανένας άλλος ;

Επίσης συνεχίζω το white collar μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι αυτά που παρακολουθώ πιο εντατικά. Παρότι γίνεται το ίδιο πράγμα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο, συνεχίζει και με ψιλό-κρατάει.

Τέλος, το Elementary στο ΣΚΑΙ είναι οτι πρέπει για τον βραδινό ύπνο, μετανιώνω που σταμάτησα να το κατεβάζω όταν ξεκίνησα το Sherlock, αλλά η σύγκριση ήταν άνιση ... :oops:

Το Gotham φαίνεται παααρα-πολυ καλο!!!!
Είχα δει το pre-release επισοδιο και ανυπομονουσα να ξεκινήσει.
Ωραίο καστ, πολυ καλο σενάριο, πολυ καλές ερμηνείες, πολυ ωραία φωτογραφία!!!

Το White Collar ειναι ευχάριστο.
Ναι μεν η λογική σε κάθε επισοδιο ειναι η ιδια, παρόλα αυτα η πλοκή της σειράς και της σεζον, έχουν λογική εξέλιξη που σε κρατά.

Και το Elementary ειναι πολυ καλο, εναλλακτικό σενάριο του Σέρλοκ. Σαν να βλέπω πως θα ηταν ο Χολμς σημερα.

<
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Funis έγραψε:Στο elementary δεν αντέχεται ο τύπος, δηθεν περιεργος ξερόλας, για σφαλιάρες.

Αναγκαστικά πάμε στον castle στο φοξ για πριν τον υπνο, πιο χαριτωμένο είναι και τις δολοφονιουλες του τις έχει, μια χαρά! :s_crazy

It is elementary Funis... Και ο πραγματικός Σέρλοκ ηταν περίεργος ξερολας!

<
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
Deleted User 1 έγραψε:Για τους μουσικόφιλους...

http://www.hbo.com/foo-fighters-sonic-highways#/

Το trailer είναι καταπληκτικό ... κατέβασα τα 2 πρώτα επεισόδια ( το 3ο βγαίνει στις 31/10 ) και στα τορρενταδικά βρήκα και link για αγγλικούς υπότιτλους.

Το mixtape του Dave Grohl για το BBC το 2007 ήταν από τις σοκ μουσικές εμπειρίες που μου έχουν τύχει ...

Εγώ πάντως σε υπερευχαριστώ ...