Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Atel...
#27677 :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By corsair
#27860 τι χαίρεστε? Αφου θα ρίχνει καρέκλες 27 και 28 που θα έχουμε show. Κλασσικα πράγματα πλέον... :( Οταν ειναι να δουμε σοου γαμιέται ο Διας. :protest:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#27879 τα freeμερομήνια λένε αλλά πράγματα..... :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By corsair
vice246 έγραψε:τα freeμερομήνια λένε αλλά πράγματα..... :)

Εικόνα

εχουμε πολλες μερες μπροστα μας για σιγουρη προβλεψη, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος. Απο τοτε που ξεκινησαν οι αεροπορικες επιδειξεις, παντα εχει κακο καιρο τις επιμαχες μερες :x
Άβαταρ μέλους
By j.marr
corsair έγραψε:
vice246 έγραψε:τα freeμερομήνια λένε αλλά πράγματα..... :)

Εικόνα

εχουμε πολλες μερες μπροστα μας για σιγουρη προβλεψη, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος. Απο τοτε που ξεκινησαν οι αεροπορικες επιδειξεις, παντα εχει κακο καιρο τις επιμαχες μερες :x

Υποχθόνιες δυνάμεις χρησιμοποιούν μετεωρολογικά όπλα και στέλνουν το μήνυμα στους κυβερνώντες να μην σκορπάνε τα λεφτά που δανειστήκανε σε |λογοκρισία| :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By corsair
j.marr έγραψε:

Υποχθόνιες δυνάμεις χρησιμοποιούν μετεωρολογικά όπλα και στέλνουν το μήνυμα στους κυβερνώντες να μην σκορπάνε τα λεφτά που δανειστήκανε σε |λογοκρισία| :shifty: :shifty:

Πες την αληθεια μωρε! Εσυ κλειδωνεις την ταρατσα στου Blackpug για να μην βλεπουν τα αεροπλανα. Ετσι δεν ειναι? :x
Άβαταρ μέλους
By drdino
#28005 Εγώ έλεγα στον κορσαιρ να μαζέψει τα σώβρακά του αλλά δεν με άκουγε.

Υγ: μήπως έπλυνε αμάξι ο παπάς;
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
drdino έγραψε:Υγ: μήπως έπλυνε αμάξι ο παπάς;

Εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι αλλά νόμιζα οτι την γλυτώσαμε γιατί είχε περάσει το κρίσιμο 24ωρο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#28039 Στο εξωτερικό τι χρονικό ορίζοντα έχουμε;
Άβαταρ μέλους
By otso
#28607 ρε σεις καποτε τα παλια χρονια ετρωγα πιτα και αντι γυρο ειχε κοκορετσι η σπληναντερο , μονο τουρκια ειχα φαει κατι τετοιο .
υπαρχει τωρα στη σαλονικη;