Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Roulis
#276347 italakia οι |λογοκρισία| με τους μαστορους ειναι το θα σου πουνε 90 ευρω τατακια 25 τα εργατικα + ΦΠΑ. (και ουτε θα σ πουνε τι μακρα ειναι, βεβαια δε βαζουν το χειροτερο αλλα ουτε και το καλυτερο). οποτε θα σε αφησουν να πιστεψεις οτι εβγαλε μονο 25 ευρω ο ανθρωπος.

αν πας εσυ να το ψωνισεις μονος σου θα παρεις το καλυτερο της αγορας με 60-65 ευρω (με αποδειξη) και θα του το πας αντε μετα να σ βγαλει γλωσσα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
koubeast έγραψε:
NickTG έγραψε:Μετά από έλεγχο είδα ότι τελικά όντως φοράει τα 254.

Στη διάσταση αυτή βλέπω, σε καλές τιμές, Blue print, Kavo, TRW.
Αγοράζω κάτι από αυτά ή κοιτάω παραπάνω?
Ακόμα με προβληματιζουν τα τακακια βέβαια αλλά θα τα βρω και αυτά! :s_tongue

Για τακάκια, έχω βάλει της TRW σε δύο αυτοκίνητα και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Απλά πρέπει να βρω και εκεί το μέγεθος! :vava:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
21 quadra έγραψε:Δεν είναι όλα τα Brembo τα ίδια, για να είναι σωστή η σύγκριση πρέπει να είναι ο ίδιος κωδικός που σημαίνει ότι είναι η ίδια πάστα, από πάστα σε πάστα στην ίδια μάρκα αλλάζουν οι τιμές, άλλη τιμή έχει η απλή οργανική πάστα και άλλη η fast road πάστα της ίδιας μάρκαςκαι άλλη η αγωνιστική για την ίδια πάντα δαγκάνα.

Ο nass ίσως αναφέρθηκε στο φαρμακείο Τζούρδας για τα 960€.

Ο ίδιος κωδικός ανταλλακτικού ήταν πάντως, δηλαδή η Brembo αυτόν τον κωδικό έχει για τα δικά μου φρένα.

@nass
Αν λες για εμένα, δεν ξέρω πόσο είναι τα δικά σου, αλλά και τα δικά μου δεν είναι μικρά. Δίσκος 338mm σε εξαπίστονη δαγκάνα, καταλήγει σε αρκετή επιφάνεια.
Άβαταρ μέλους
By nido
#277756 Τις δικές μου μπροστινές δαγκάνες, πάντως, που είμαι ~1100 kg, τις φοράνε μερικά τετρακίνητα τερατάκια πίσω.

Οι μπροστινοί δίσκοι έχουν λίγο μεγαλύτερη διάμετρο από την εργοστασιακή (304mm αντί 283), το ωραίο είναι όμως ότι τα τακάκια στις συγκεκριμένες (AP Racing) έχουν λίγο μικρότερη συνολική επιφάνεια από τα μαμά (χρειάστηκε να τα περάσω στο autocad για να τη μετρήσω με ακρίβεια γιατί δεν το πίστευα μόλις τα είδα!). Από δύναμη/αποτελεσματικότητα/γραμμικότητα απόδοσης κατά το σκίσιμο, βέβαια, η μέρα με τη νύχτα, αλλά θα μπορούσαν να τους είχαν δώσει με τα ίδια ακριβώς backplates λίγο μεγαλύτερη επιφάνεια πάστας, όπως φαίνεται στο σχεδιάκι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g47
#279445 Tι πιστευετε για αυτο το δισκο?
Εικόνα

Ειναι απο μποστινο Κασκαι του 2011 με 63k μιλια.

Βασικα αυτο:
http://www.carsite.co.uk/used-car/nissa ... _42263873#
Άβαταρ μέλους
By mirage
#279450 Μου μοιάζει κλινικά νεκρός αλλά χωρίς βερνιερο πως να το πει κανεις.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#279456 H επιφάνεια τριβής είναι στο όριο από φθορά αλλά το πρόβλημα είναι η μεγάλη οξείδωση στις βάνες αερισμού με κίνδυνο να καταστραφεί ο δίσκος και ότι άλλο συνεπάγεται μια παρόμοια κατάσταση.

Επιβάλλεται αλλαγή, δεν είναι δα και κανένα τρομερό ποσό, δίσκοι / τακάκια δεν πρέπει να ξεπeρνάνε τα 200€.

Oι δίσκοι είναι 296Χ26 αν θυμάμαι καλά
Άβαταρ μέλους
By Dodger
g47 έγραψε:Ευχαριστω, Θα πιεσουμε για αντικατασταση πριν την αγορα αν καταληξουμε σε αυτο τελικα.

Άλλαξε τα εσύ καλύτερα, ζητώντας να πληρώσεις λιγότερα...
Άβαταρ μέλους
By Roulis
#279671 καινουργια σετ δισκοπλακες τακακια ATE και τσιτσιριζουν στο ρολαρισμα ( αναλογα την ορεξη και τη ζεστη ) τα εκανα 800χλμ και τπτ,

καμμια ιδεα να το βουλωσουν?
Άβαταρ μέλους
By nido
#279687 Αυτό είναι το "αγωνιστικό" bedding, που αν γίνει σωστά (σε μεγάλες θερμοκρασίες, χωρίς να περιμένεις να κάνουν cool down από φρενάρισμα σε φρενάρισμα) δημιουργεί ένα στρώμα πάστας τακακιού επάνω στις δισκόπλακες, διαφορετικά τις "καθαρίζει". Αν δε σταματήσουν το τραγούδι έτσι ρίξε τους ένα καλό πλύσιμο με πίεση αφού κρυώσουν, να φύγει όλη η σκόνη. Τα δικά μου υλικά χρειάστηκαν 1000+ χλμ να στρώσουν τελείως.