Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#278628 Χα, χα, χα! :s_thumbsup
Αφού τα λες τόσο ωραία, γιατί δεν γράφεις κάτι στα ανέκδοτα να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Από τότε που ΕΧΥΣΑ στα σιφώνια δεν είδα τίποτα. Ελπίζω να μην είναι σύμπτωση.

Τι ήθελα και το 'πα. Είδα πριν λίγο στο μπαλκόνι μία περίεργη ανάσκελα ν'αργοπεθαίνει, μακριά από το σιφώνι, μάλλον ήρθε πετώντας. Εντύπωση μου έκανε ότι δεν ήταν σαν τις άλλες, είχε πράσινη κοιλιά!
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Dimitris_P έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Από τότε που ΕΧΥΣΑ στα σιφώνια δεν είδα τίποτα. Ελπίζω να μην είναι σύμπτωση.

Είδα πριν λίγο στο μπαλκόνι μία περίεργη ανάσκελα ν'αργοπεθαίνει, μακριά από το σιφώνι, μάλλον ήρθε πετώντας. Εντύπωση μου έκανε ότι δεν ήταν σαν τις άλλες είχε πράσινη κοιλιά!

Μητσάρα, μην ανησυχείς! :rtfm:
Είναι επειδή .... τα κατάπιε όλα! :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#278669 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#278675 :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Θεουλης!!

Αυτο ουτε εγω δεν το φοβαμαι που λεει ο λογος..
Άβαταρ μέλους
By drdino
Geo f1 έγραψε::s_rofl :s_rofl :s_rofl
Θεουλης!!

Αυτο ουτε εγω δεν το φοβαμαι που λεει ο λογος..

Είναι μέχρι να σηκωθεί και να κάνει βζζζζζζ μπροστά στη μύτη σου :lol:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#278687 Στο σιφωνι του μπάνιου που μυριζει τελευταια, ρίχνουμε κατι; Μίλαμε για πολυκατοικία.

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#278763 Τα σιφόνια είναι έτσι κατασκευασμένα, ώστε να συγκρατούν μονίμως μια ποσότητα νερού η οποία λειτουργεί ως φραγή και δεν επιτρέπει τον αέρα και τις οσμές από τους σωλήνες αποχετεύσεων να μπούν στον εσωτερικό χώρο.

Το να ρίξεις οτιδήποτε αρωματικό ή απολυμαντικό δεν είναι λύση. Την λύση θα την βρείς ανοίγοντας το καπάκι του σιφονιού και βλέποντας τι συμβαίνει. Δεν ξέρω την κατασκευή που έχει το σιφόνι σου, αλλά πολλά έχουν κολλημένο στο κάτω μέρος της σχάρας ένα αντεστραμμένο ποτηράκι που κάποιες φορές σπάει ή αποκολλείται. Δες μήπως συμβαίνει και σ’ εσένα το ίδιο.

Κάποια άλλα συγκρατούν μόνο το νερό που χύνεται από το πάτωμα στην σχάρα. Αν για πολύ καιρό δεν έχεις χύσει νερά στο πάτωμα, είναι ενδεχόμενο το νερό που λειτουργεί ως φραγή να έχει εξατμιστεί. Η λύση είναι απλώς να χύσεις λίγο νεράκι στην σχάρα, ώστε να συγκρατηθεί και πάλι νερό.