Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Mclaren-Queen
fokion έγραψε:Μπας και πηρε πουθενα το ματι σας να εχουν ανεβασει το race?

Οσα βρηκα ηταν το quali..

Στο κλωτσοκωλι εγω το κατεβασα χθες. Θα βρεις και ευχαριστηριο σχολιακι του geo αν κατεβασεις το ιδιο :lol:
Καλη ποιοτητα αλλα δε νομιζω αυτος ο αγωνας να αξιζει δυο ωρες απ τη ζωη σου..
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#269713 Δε αξίζει το κόπο, δες σε κανένα YouTube καμια γρήγορη ανασκόπηση κ πολύ είναι πάλι για αυτόν το αγώνα!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Mclaren-Queen έγραψε: Θα βρεις και ευχαριστηριο σχολιακι του geo αν κατεβασεις το ιδιο :lol:

Για όσους θέλουν να το δουν...

Εικόνα

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#269803 Τελικά η ιστορία για το πώς ο Salo έπεισε το μπαρμπα Sauber να υπογράψει τον Κοίμη πώς τελειώνει;

Μαλτέζος;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#269881 Salo: To cart ήταν το δικό μου. :rtfm:

ΑΙΣΧΟΣ να μην αφήνουν την Ποπάρα να πει "ιστορίες για τα πρώτα χρόνια του Κίμι στη Φ1 που τα ξέρω εγώ αλλά δεν τα ξέρει ούτε η γυναίκα του" :lol:

Ποπάρα των πρώτων μεταδόσεων, λίγο είχε μαζευτεί, αλλά στο Μπακού ξαμολύθηκε πάλι.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έχω σε αεροστεγή συσκευασία λερωμένη πάνα του Κίμι.
Είχα πάει καλεσμένη του Μάρκου Άλεν να δω τις 1000 λίμνες και με την άκρη του ματιού μου είδα έναν μπόμπιρα να οδηγάει με απέριττες γραμμές την περπατούρα. Αμέσως κατάλαβα ότι θα βγει κάποτε ΠΠ της Φ1, πήγα του άλλαξα την πάνα και κράτησα τη σκατωμένη για συλλεκτική
της Πόπης
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#269947 Ντάξει και το παληκάρι από τα καρτ που είχαν καλέσει ήταν απαλευτούλης και δεν έβαζε γλώσσα μέσα.
Για κάποια ώρα πριν την εκκίνηση (όπου σταμάτησαν για ευνόητους λόγους) ήμουν κάπως έτσι...

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#277870 Πόπη για μας το κάνεις, ε; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#277876 Να προσέχεις :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#277877 Ότι ήταν εξκλούσιβ καλεσμένη του Sainz sr στην πρώτη μέρα σχολείου BMW του jr. Ότι του κρατούσε και το χεράκι στην πρωινή προσευχή δεν μας είπε.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#277929 Αν κάνουν εκπομπή αποκλειστική για Poppins όπου θα καλεί κάθε φορά ΕΛ διάττοντες αστέρες του καρτ και θα συζητούν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ F1, νομίζω ότι η μετάδοση θα αναβαθμιστεί κατακόρυφα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#277932 Με καλεσμένο τον μπατζανάκη του Κάρλος (τον γνωρίσαμε σε ένα μπάρμπεκιου στο οποίο έστειλε το λίαρ του Χουάν Κάρλος για να με πάρει :rtfm:) να μας πει πως κατάφερε ο τζούνιορ να πρωταγωνιστήσει #tispopis