Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
Pitt έγραψε:
mjacob έγραψε:Κανονικά δεν πρέπει να τα χύνεις αυτά προς το αποχετευτικό δίκτυο.
Γιατί καταλήγουν στη θάλασσα και πηδάνε τους υδρόβιους οργανισμούς. Το γράφει άλλωστε και πάνω στο κουτί.

Ναι, πράγματι τους πηδάνε όταν ρίξεις ποσότητα απευθείας στο περιβάλλον που ζουν οι υδρόβιοι οργανισμοί.
Η ελάχιστη ποσότητα που περιέχεται στο ποτηράκι που έριξε ο Δημήτρης θα αποσυντεθεί και θα διασπασθεί πριν προλάβει να καταλήξει στην θάλασσα.
Αυτά για τα οποία μιλάμε, είναι από τα λιγότερο επικίνδυνα εντομοκτόνα. Σίγουρα όμως όπως λες δεν είναι ακίνδυνα.

Ερωτησης. Το αποχετευτικό δυκτυο ( τουλαζιστον της Αθηνας ) δε παει ψυταλεια ΠΡΙΝ παει θαλασσα?
Δε λεω των ομβριων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#277143 Αν ρωτουσες για το αποχετευτικο του Βυζαντιου θα σου απαντουσε η Κατακουζινα!!!

:s_sorry

Δεν σου αρεσε
Άβαταρ μέλους
By Dodger
pro έγραψε:Ερώτηση κρισεως: γιατι στον φουτσο να θελει καποιος να πλυνει τον χωρο του κινητηρα και τον κινητηρα τον ιδιο; Μιλαμε για νορμαλ αυτοκινητα που εχουν σκονιτσα, ετσι;

Γι'αυτό:

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gakost
#277236 Αν δεν θέλεις να το πουλήσεις τι σκοπό έχει το καθάρισμα του κινητήρα; Και δεν εννοώ αισθητικά εννοώ στην πράξη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#277238 +1, αναθεμα και αν εχω ανοιξει το καπο περα απο τα αναλωσιμα, λαδια, νερα, παραφλου, πολλαπλασιαστες.

Ασε που περισσοτερη ζημια μπορεις να κανεις παρα καλο.
Άβαταρ μέλους
By nEK
Dodger έγραψε:
pro έγραψε:Ερώτηση κρισεως: γιατι στον φουτσο να θελει καποιος να πλυνει τον χωρο του κινητηρα και τον κινητηρα τον ιδιο; Μιλαμε για νορμαλ αυτοκινητα που εχουν σκονιτσα, ετσι;

Γι'αυτό:

Εικόνα

Εικόνα

Wow :lipsealed: 200.000+ χιλιομετρα εχω και τετοιο χαλι δεν ηταν ποτε ο κινητηρας, αν και εχει πλυθει μια δυο φορες στο απωτερο παρελθον.
Αλλα το αποτελεσμα ειναι αριστο.
Με τον ατμομαγειρα εφινε ή πιεστικο?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
nEK έγραψε:Με τον ατμομαγειρα εφινε ή πιεστικο?

Αφού μας το είχε πει ρε συ, όχι με τον ατμομάγειρα, με χύτρα ταχύτητας. :rtfm:
Έβαλε νερό στην χύτρα, άναψε την εστία, σύνδεσε ένα σωληνάκι στην βαλβίδα της χύτρας και το κατέβασε έως το αυτοκίνητο.
Τα υπόλοιπα είναι ευνόητα.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν είχε πλύνει καλά την χύτρα και τώρα όταν βάζει μπρός μυρίζει κοτόσουπα... :shifty:

nEK, μ' έστειλες με τον ατμομάγειρα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#277247 150.000km σε άσφαλτο/χώματα/πέτρες/παραθαλλάσια παντού. Το έκανε φίλος που έχει πλυντήριο αυτοκινήτων, κάλυψε ότι ηλεκτρονικό υπάρχει, σαπούνι, πιεστικό από μακρία, αέρας με το πιεστικό εξονυχιστικά, το πέρασε με 2 σπρέυ και άσε τον g να λέει :iconcool:

:lol:
Άβαταρ μέλους
By nEK
Pitt έγραψε:
nEK έγραψε:Με τον ατμομαγειρα εφινε ή πιεστικο?

Αφού μας το είχε πει ρε συ, όχι με τον ατμομάγειρα, με χύτρα ταχύτητας. :rtfm:
Έβαλε νερό στην χύτρα, άναψε την εστία, σύνδεσε ένα σωληνάκι στην βαλβίδα της χύτρας και το κατέβασε έως το αυτοκίνητο.
Τα υπόλοιπα είναι ευνόητα.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν είχε πλύνει καλά την χύτρα και τώρα όταν βάζει μπρός μυρίζει κοτόσουπα... :shifty:

nEK, μ' έστειλες με τον ατμομάγειρα! :lol:

Γλωσσα λανθανουσα, την ορεξη μου λεγει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By umaga
JBT έγραψε:Με φαίνεται κρίμα που πετάω τόσο νερό (ένα 5λιτρο σίγουρα την ημέρα) αλλά ακόμα δεν κάθισα να σκεφτώ πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί :hmmm:

στους γυαλοκαθαριστηρες του αυτοκινητου :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
nEK έγραψε:Γλωσσα λανθανουσα, την ορεξη μου λεγει... :lol:

:s_bye

umaga έγραψε:στους γυαλοκαθαριστηρες του αυτοκινητου :iconcool:

Ναι, πράγματι είναι μια χρήση, αλλά μιλάει για πολύ νερό.
Τον χειμώνα λέει ότι βγάζει ακόμη περισσότερο. Άρα κάπου δύο τόνους τον χρόνο. Πόσο να βάλει στους υαλοκαθαριστήρες...

Ούτε σε υποβρύχιο δεν μαζεύεται τόση υγρασία ρε συ. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#277497 Πόσο πιθανό είναι μια μπαταρία sunlight 12v 7,2ah που πήρα καινούργια από τον Γερμανό για να αλλάξω αυτή του συναγερμου να είναι doa? Την έχω βάλει από χτες, είπα να την αφήσω καμιά ώρα να φορτίσει, την άφησα 24 κι ακόμα σφάλμα χαμηλής μπαταρίας μου βγάζει ο paradox...

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#277502 Πριν 2 βδομάδες άλλαξα και εγώ σε paradox, είχε φορτίσει σε 2-3 ώρες. Αν είσαι σίγουρος ότι κουμπωσαν καλά τα βυσματακια, δοκίμασε να πατήσεις το κουμπί του σφαλματοσ και μετά το clear

...>.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Asimov έγραψε:Πόσο πιθανό είναι μια μπαταρία sunlight 12v 7,2ah που πήρα καινούργια από τον Γερμανό για να αλλάξω αυτή του συναγερμου να είναι doa? Την έχω βάλει από χτες, είπα να την αφήσω καμιά ώρα να φορτίσει, την άφησα 24 κι ακόμα σφάλμα χαμηλής μπαταρίας μου βγάζει ο paradox...

Την μέτρησες; Το πολύμετρο πόση τάση δείχνει;