Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#276804 Και ποιος σε ρώτησε;; :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Κίκιζας . έγραψε:Οπως και ενα -πολυ μικρο- ποσοστο του λαου της Τουρκιας, ειναι Φιλελληνες, εγκαρδιοι, φιλοξενοι ανθρωποι και με αρχοντια. Αυτο ομως δυστυχως αποτελει την συντριπτικη μειοψηφια, ενος λαου που πλην δυο-τριων περιοχων, μεγαλουπολεων, εχει μεινει στην εποχη της σπηλιας. Για την πολιτικη και στρατιωτικη εξουσια δε, ειναι ηλιου φαεινοτερο, το τι συναισθηματα και "αγαπη" τρεφει για την χωρα μας, σταθερα εδω και αιωνες...

Πάντως Έλληνας συμφοιτητής μου (Έλληνας) που εδώ και χρόνια ζει και εργάζεται στην Άγκυρα (και τα έχει με κοπέλα ντόπια), δεν συμφωνεί με τα ποσοστά σου... Ο ίδιος εξεπλάγη από το πόσο φιλικοί είναι οι άνθρωποι απέναντί του.

Για την ηγεσία δεν σε αμφισβητώ, αλλά για τον λαό ναι.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#276937 Πέφτει πράσινο, πατάς γκάζι και το αμάξι δε κινείται. Πρώτη σκεψη να συχτηρισω για το αργό start stop .....
Η αμήχανη στιγμή της συνειδητοποίησης οτι οδηγάς αμάξι που δεν εχει αυτόματο κιβώτιο ούτε start stop.... απλά πρέπει να πιάσεις το μαρκούτσι.

Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(
Άβαταρ μέλους
By skous
#276946 Χαχαχαχα
Θα ληφθεί υπόψη στην επόμενη αγορά;

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
KiloMeater έγραψε:Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(

Γιατί είπαμε κυκλοφορούν ακόμη χειροκίνητα; :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Scotch έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(

Για αυτούς που νομίζου ότι είναι Π.Ο. (ΤΜ)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
skous έγραψε:Χαχαχαχα
Θα ληφθεί υπόψη στην επόμενη αγορά;

< >

Εννοείται. Το επόμενο αυτόματο.
Άβαταρ μέλους
By markvag
KWSN-Men έγραψε:
Scotch έγραψε:

Για αυτούς που ξέρουν να οδηγάνε (ΤΜ)

:rtfm: :shifty: :shifty: :svivhaha: :svivhaha:

dimik έγραψε:DSG :rtfm:

+ κανα 2 mechatronic έξτρα, να σου βγάλει ρε παιδάκι μου καμιά 50Κ χλμ χωρίς να δώσεις (πολλά) λεφτά... :shifty: :shifty: :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By morpheus
KWSN-Men έγραψε:
Scotch έγραψε:

Για αυτούς που νομίζου ότι είναι Π.Ο. (ΤΜ)

Τι να πω ρε παιδιά... Εγώ πάντως με όσα αυτόματα έχω συμβιώσει -και αναφέρομαι σε μερικά απο τα καλύτερα σύγχρονα αυτόματα, όχι καμιά τελειωμένη αρχαιολογία- όταν μετά πιάσω ένα σωστό χειροκίνητο, σκάει πάντα χαμόγελο και συνεφάκι απο πάνω που λέει "ααα, εδώ είμαστε..." :s_biggrin
Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο διασκεδαστικό και συμμετοχικό βρίσκω το 2ο και σίγουρα δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Εννοείται πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες καύλες με μένα, όπως επίσης καταλαβαίνω και οτι κάποιοι είχαν εμπειρίες τραυματικές απο άθλια χειροκίνητα (δεν είναι λίγα) και το αυτόματο ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού...
Όμως πραγματικά όσο και αν έχω προσπαθήσει -και δεν το παίζω ούτε μαγκιόρος χεράς ούτε δασύτριχος πιουρίστας- κανένα αυτόματο δεν μου έχει δώσει την χαρά ενός καλού χειροκίνητου...
Και για το αβαντάζ των ταχύτερων αλλαγών, fuck me sideways... αν το αυτοκίνητο απο μόνο του δεν είναι αρκούντως γρήγορο για τα γούστα μου, κανένα 0,1" ή 0,2" δεν θα κάνουν τη διαφορά...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#277100 Ένα καλό αυτόματο με αυτάκια, μια χαρά αλλάζει (και πιο γρήγορα) χειροκίνητα.

Ακόμα και με τον λεβιέ.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
morpheus έγραψε:
...Τι να πω ρε παιδιά... Εγώ πάντως με όσα αυτόματα έχω συμβιώσει -και αναφέρομαι σε μερικά απο τα καλύτερα σύγχρονα αυτόματα, όχι καμιά τελειωμένη αρχαιολογία- όταν μετά πιάσω ένα σωστό χειροκίνητο, σκάει πάντα χαμόγελο και συνεφάκι απο πάνω που λέει "ααα, εδώ είμαστε..." :s_biggrin
Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο διασκεδαστικό και συμμετοχικό βρίσκω το 2ο και σίγουρα δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Εννοείται πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες καύλες με μένα, όπως επίσης καταλαβαίνω και οτι κάποιοι είχαν εμπειρίες τραυματικές απο άθλια χειροκίνητα (δεν είναι λίγα) και το αυτόματο ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού...
Όμως πραγματικά όσο και αν έχω προσπαθήσει -και δεν το παίζω ούτε μαγκιόρος χεράς ούτε δασύτριχος πιουρίστας- κανένα αυτόματο δεν μου έχει δώσει την χαρά ενός καλού χειροκίνητου...
Και για το αβαντάζ των ταχύτερων αλλαγών, fuck me sideways... αν το αυτοκίνητο απο μόνο του δεν είναι αρκούντως γρήγορο για τα γούστα μου, κανένα 0,1" ή 0,2" δεν θα κάνουν τη διαφορά...

Ετσι ακριβως ειναι, αλλα ενταξει για καποιους ειναι σαν να μιλας Κινεζικα...Ειναι σεβαστο βεβαια, καθοτι δεν γινεται να βολευονται ή να γουσταρουν ολοι. 'Η και να μπορουν ολοι να αλλαζουν γρηγορα, αλλα και να εισπρατουν απολαυση απο αυτη την διαδικασια...

Απλως ειναι ατοπος, ο γενικευμενος αφορισμος, η ακυρωση καθε ειδους χειροκινητου (οταν μιλαμε για ευχαριστα στην αισθηση, με σαφηνεια στο κουμπωμα και νορμαλ διαδρομες, οχι...λεωφορειου)
απο καποιους, επειδη αυτοι βολευονται καλυτερα με αυτοματα ή/και διπλοσυμπλεκτα...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#277106 Δεν υπάρχει κόντρα αυτόματο vs χειροκίνητο, απλά σε κάποιον που έχει 1-2 αυτοκίνητα για όλες τις χρήσεις το αυτόματο είναι πιο βολικό για το 80% των μετακινήσεων του.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#277111 Τα χειροκίνητα στα Χόντα είναι όντως απόλαυση (το τελευταίο που έπιασα ήταν από το ΗRV).

Γενικότερα είναι μια ταλαιπώρια και μισή :adminpower: