Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
xenos έγραψε:Αμα ειναι αντλία καηκαμε. Παιζει να με αφησει σε καποια φαση; γενικα ομως μονο στο 1ο ξεκινημα το κανει. Σε πορεια τπτ.

<

Οταν λεμε "αντλια" μην τρελαινεσαι, πιο πιθανη η ανεπιστροφη... αντι να κραταει το κυκλωμα σε πιεση, τη χανει και η αντλια θελει το ενα γυρισμα κλειδι και το δευτερο μεχρι να προλαβει να ξαναγεμισει το κυκλωμα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#276264 Ενδιαφερουσα πληροφορία.
Πιο πολύ όμως θα με ενδιέφερε να μάθω από που να ψωνίσω! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By drdino
#276268 Μισό λεπτό να μασησω λίγα φύλλα δάφνης

Σε τι αναφέρεσαι;
Άβαταρ μέλους
By trident1971
NickTG έγραψε:Ενδιαφερουσα πληροφορία.
Πιο πολύ όμως θα με ενδιέφερε να μάθω από που να ψωνίσω! :s_cool

:lol:

Αν εννοεις ποια μαρκα*, η Delphi ειναι η γνωστοτερη, τουλαχιστον σε εμενα. Οι αλλες νομιζω ειναι πιο "δεύτερες".
Θα βοηθουσε να πεις και ΤΙ θελεις να αγορασεις. Για φρενα πχ που γραφεις στο αλλο τοπικ, η TRW θεωρειται ασφαλης επιλογη.

*αν εννοεις ποιο μαγαζι, το φτηνοτερο για αυτο που θελεις να αγορασεις.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
drdino έγραψε:Μισό λεπτό να μασησω λίγα φύλλα δάφνης

Σε τι αναφέρεσαι;

:s_biggrin :s_biggrin

Εννοούσα γενικά σαν εταιρείες! :s_tongue

Πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω κομμάτια:

https://www.onparts.gr/daihatsu-sirion- ... a-imimpara
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#276293 H 555 είναι Ιαπωνική εταιρία κατασκευής ανταλλακτικών, θυμάσαι τα μπλέ Subaru με το μεγάλο κίτρινο 555 στο πλάϊ ?

https://www.google.gr/search?q=subaru+5 ... 80&bih=926
Άβαταρ μέλους
By belgarion
21 quadra έγραψε:H 555 είναι Ιαπωνική εταιρία κατασκευής ανταλλακτικών, θυμάσαι τα μπλέ Subaru με το μεγάλο κίτρινο 555 στο πλάϊ ?

https://www.google.gr/search?q=subaru+5 ... 80&bih=926

Έχω την εντύπωση ότι η 555 στα subaru ήταν μάρκα τσιγάρων.Για αυτό και σε κάποιους αγώνες που απαγορευονταν η διαφήμιση είχε μόνο τις παρενθεσεις χωρίς τα νούμερα
https://www.google.gr/search?q=555+ciga ... 60&bih=511
Και για να μην παρεξηγηθώ, η 555 με τα ανταλλακτικά είναι ιαπωνική εταιρεία, απλά δεν έχει σχέση με τον χορηγό των subaru, έχει άλλωστε κόκκινο λογότυπο
.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#276327 Δίκηο έχεις, το ζητούμενο εδώ ήταν η εταιρία ανταλλακτικών που όντως υπάρχει και είναι και ποιοτική και όχι αν ο χορηγός της Subaru ήταν τα τσιγάρα της BAT ή τα ανταλλακτικά, λάθος μου εκ παραδρομής αλλά δεν αναιρεί το ζητούμενο όπως είπα.

Ευχαριστώ για την διόρθωση.
Άβαταρ μέλους
By xenos
21 quadra έγραψε:Ευχαριστώ για την διόρθωση.

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι αποδέχεσαι τις διορθώσεις. :lol:

[@ belgarion, εξυπνάκια! :x :x :x ]

Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
xenos έγραψε:

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι αποδέχεσαι τις διορθώσεις. :lol:

:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
xenos έγραψε:

Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι αποδέχεσαι τις διορθώσεις.

Μα εγώ δεν ήθελα να το παίξω έξυπνος, ούτε να προσβαλλω τον 21quadra τον οποίο σέβομαι απολύτως και εκτιμώ. Ούτε είπα ότι έχει λάθος για την εταιρεία. Απλά είπα ότι ο χορηγός της subaru ήταν άλλος

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#276883 Εχω το 2.24v με κατατεθειμενες πινακιδες. πηγα να το βαλω να δουλεψει για λιγο και ο συμπλεκτης παιζει στον αερα(το πενταλ δλδ). Ανοιγω τα υγρα και ειχαν κατεβει... εξατμησθει ισως. Συμπληρωνω υγρα (πηρε 250....!!!) τρομπαριζα και με το πεταλ αλλα δεν εγινε τιποτα. Περιμενα μια μερα και σημερα τα ιδια. Δεν χανει τα υγρα γιατι δεν εχει σταξει τιποτα κατω..... απο που αλλου γινεται εξαερωση?? .Η τελος παντων τι αλλο να συμβαινει??? λαστιχακια στην τρομπα??. αναψε το λαμπακι για τα υγρα αλλα οταν συμπληρωσα εσβυσε κανονικοτατα.
Τοσα χρονια δεν ειχε κανει κατι τετοιο. Το μοτερακι ακουγεται αψογα και ο θερμοστατης κ.λ.π. ξεκιναει τον ανεμιστηρα ψυγειου οπως πρεπει...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#276888 θα χρειαστει εξαερωση. Συνηθως ο εξαερωτηρας ειναι πανω στο κατω τρομπακι/κυλινδρακι.
δεν ειναι φυσιολογικο ομως να τα χασει ολα τα υγρα. Ψαξε καλυτερα για διαρροη.