NickTG έγραψε:Θέλω να αλλάξω δίσκους και τακακια στο Daihatsu Sirion 1.3 του 2008 που έχω.
Ψάχνωντας ανταλλακτικά όλες σχεδόν οι σελίδες μου βγάζουν 2 διαμέτρους για τους δίσκους. 234 και 246.
Στην mtech brakes (τυχαία σελίδα που βρήκα από Google) βγάζει μόνο 246.
Υποθέτω κάνουν και οι 2?
Σύμφωνα με τον κατάλογο της Brembo
Όλα τα Sirion ( Μ3 ) και το 1.3 με τα 67kw HP μετά το 2005 φοράνε 254Χ22 ( κωδικός Brembo 09.B524.10 )
Όλα τα sirion ( M3 ) kai to 1.3 με τα 64 KW HP μετά το 2005 φοράνε 246Χ17 ( κωδικός Brembo 09.B523.10 )
'Ολα τα Sirion ( M1 )απλά και τετρακίνητα φοράνε 236Χ16 ( κωδικός Brembo 09.A421.10 )
Aπό την ιπποδύναμη του δικού σου θα δείς τι φοράει, αλλά πιο σίγουρα είναι να βγάλεις ένα τροχό και να δείς τη διάμετρο και το πάχος.
Μου το έβγαλε και αυτό μια σελίδα αλλά δεν το είδα αλλού και δεν το περίμενα.
Μάλλον θα βγάλω τον τροχό να δω τι γίνεται.
Ευχαριστώ παιδιά.
Από τακακια τι παίζει? Πως διαλέγω?
Στη διάσταση αυτή βλέπω, σε καλές τιμές, Blue print, Kavo, TRW.
Αγοράζω κάτι από αυτά ή κοιτάω παραπάνω?
Ακόμα με προβληματιζουν τα τακακια βέβαια αλλά θα τα βρω και αυτά!
Αλλιώς να σου δώσω λογαριασμό να μου πληρώσεις τη διαφορά!
Μου θυμισες εναν τυπακο που ειχε 4 παλια λαστιχα σταμαξι στα πισω καθισματα και επαιρνα προσφορες απο ολα τα βουλκανιζατερ μπας και τα βαλει 5 ευρω φθηνοτερα,χανοντας παραλληλα ολη του την ημερα σε ασκοπες μετακινησεις.
Θα πρεπε να ντρεπεσαι,νεος ανθρωπος να φερεσαι ετσι.
Και εγω που θελω οντως δισκους και τακακια μπροστα,θα παω στον αντωνης τιμ και θα του πω ,ποσο πανε ;
Θα μου πει τοσο και θα του πω βαλτα.
Θα με κερασει και το καφεδακι,θα πουμε τις μαλακιες μας και θα φυγω κυριος.
Οχι σαν γυφτος.
Απλα δεν θες να δωσεις λεφτα στον μηχανικο που θα σου φροντισει το αμαξι και αρα την ασφαλεια σου και επιλεγεις να τα δωσεις στο καταστημα ανταλλακτικων,ετσι απο καπριτσιο.
<
italakias έγραψε:Δεν εχει να κανει με το οτι πω εγω αλλα με το σωστο και λαθος.
Απλα δεν θες να δωσεις λεφτα στον μηχανικο που θα σου φροντισει το αμαξι και αρα την ασφαλεια σου και επιλεγεις να τα δωσεις στο καταστημα ανταλλακτικων,ετσι απο καπριτσιο.
Οτι πεις.
δεν έπρεπε να βάλω από το Internet €400 αλλά να πάω στο μάστορα και να του πω "βάλε, πλερώνω για την ασφάλειά μου"
NickTG έγραψε:Μετά από έλεγχο είδα ότι τελικά όντως φοράει τα 254.
Στη διάσταση αυτή βλέπω, σε καλές τιμές, Blue print, Kavo, TRW.
Αγοράζω κάτι από αυτά ή κοιτάω παραπάνω?
Ακόμα με προβληματιζουν τα τακακια βέβαια αλλά θα τα βρω και αυτά!
Για τακάκια, έχω βάλει της TRW σε δύο αυτοκίνητα και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
nass έγραψε:Δηλαδή εγώ που τα μαμά τακάκια του δικού μου έκαναν €960 τα μπροςδεν έπρεπε να βάλω από το Internet €400 αλλά να πάω στο μάστορα και να του πω "βάλε, πλερώνω για την ασφάλειά μου"
Κι εγώ που γκρίνιαζα για τα 260€ που κοστίζουν τα δικά μου στην αντιπροσωπεία!
Φυσικά αγόρασα κι εγώ απ' έξω, Brembo (και της αντιπροσωπείας τέτοια είναι), με 50€.
Ο nass ίσως αναφέρθηκε στο φαρμακείο Τζούρδας για τα 960€.