Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#276178 Kαλή επιτυχία και που ξέρεις, μπορεί να δούνε ότι είσαι για περισσότερα από τη θέση που ζητάνε και να τους ανοίξει η όρεξη να πάνε πιο βαθιά στα θέματα τους και να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις σου, κράτα μας ενήμερους.
Άβαταρ μέλους
By italakias
QsisVTS έγραψε:Στέφανε είσαι σίγουρος ότι εκφράζεσαι αρκετά καλά δημόσια για τους συναδέλφους σου;

μήπως θα μπορούσες να είσαι πιο κόσμιος και να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "δε πιάσαμε του στόχους μας", "αποκλίναμε της πορείας μας" ή έστω ότι τα πράγματα δεν πήραν την επιθυμητή τροπή;

Θα δωσω μια συμβουλη σε σενα αλλα και σε ολο το φορουμ και οποιος θελει την κραταει.

Μαγκες,μην προσπαθητε να διορθωσετε τους αλλους,αφηστε τους οπως ειναι και δεν θα χασετε.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#276354 σου φαίνομαι να διορθώνω άλλους; εγώ; :lol:

σε άλλο θέμα, μιλάει συνάδελφος με εργοδότη και της λέει με ύφος "σε καταλαβαίνω" : είδα τη μισθοδοσία , μειώθηκε το πληρωτέο γιατί ανέβηκε το ικα..

ναι του λέει αυτή αν και αυτό αν θέλει μπορεί να να το απορροφήσει ο εργοδότης με μια ελαφριά αύξηση δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά.. οπότε γυρνάει αμέσως αλλού και συνεχίζει τη δουλειά του χωρίς να ξαναπεί τίποτα :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#277352 Αναλογα.

χιλιομετρικη αποσταση-πληθυσμος-πχιοτητα ζωης- βαρυτητα στο βιογραφικο σου.

Που θες να πας;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#277359 Μικρή απόσταση θα έλεγα.
Από Αθήνα Λαμία.
Προφανώς για αρκετά καλύτερη θέση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#277361 Μην το σκεφτεσαι καν. Οπως εισαι. ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ. Νοικιαζεις και ενα γαμησ ....μια γκαρσονιερα εκει και εισαι PREMIUM.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#277364 Νταξει, δεν έκλεισα ακόμα.
Απλά υπάρχει μια συζήτηση!
Η αλήθεια είναι ότι χρονικά δεν είναι καλη στιγμή αλλά λογικά αν δοθεί η ευκαιρία θα το προχωρήσω.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#277366 Το επιπλέον κόστος για σπίτι εκεί καλύπτεται από τη διαφορά μισθού , ή είναι τόσο καλή η θέση απλά;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#277368 Αν βγαίνεις οικονομικά και η θέση το αξίζει μια χαρά θα είσαι.
Η Λαμία προσωπικά δεν μου αρέσει αν και είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω κάθε χρόνο αλλά σαν επαρχιακή πόλη είναι καλή και επιβιώνεις εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:Το επιπλέον κόστος για σπίτι εκεί καλύπτεται από τη διαφορά μισθού , ή είναι τόσο καλή η θέση απλά;

Αυτό πρέπει να το δω αλλά το έθεσα και ως πιο γενικό ερώτημα. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g8777
#277379 Αυτά θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα τώρα που χτίζεις βιογραφικό. Πήγαινε λέμε. Εμένα θα ακούς.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#277383 Το κύριο και για εμένα αυτό είναι.
Δυστυχώς όμως πρέπει να βγαίνουν και τα έξοδα!

dimik έγραψε:Αν βγαίνεις οικονομικά και η θέση το αξίζει μια χαρά θα είσαι.
Η Λαμία προσωπικά δεν μου αρέσει αν και είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω κάθε χρόνο αλλά σαν επαρχιακή πόλη είναι καλή και επιβιώνεις εύκολα.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω περάσει ποτέ από εκεί!
Αλλά αμφιβάλλω αν θα είχα πρόβλημα.