Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Morx έγραψε:Περιπολικο τροχαιας, να μου κανει σημα με το χερι, εχοντας καβαλησει τη δεξια διαγραμμιση του δρομου, για να το προσπερασω μεσα στα Τεμπη.

(... και δεν ειναι η πρωτη φορα!)

Γιατί πήγαινε αργά; Καφέ έπιναν μέσα;

Εγώ μάλλον δεν θα το προσπερνούσα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:Περιφεριακή Υμηττου την Τετάρτη, πέτυχα να με προσπερνά Audi Quatrro Allroad... νεκροφόρα :dizzy:

Ετρεχαν και οι συγγενείς απο πίσω;
Άβαταρ μέλους
By htanso21
bill33 έγραψε:
htanso21 έγραψε:Περιφεριακή Υμηττου την Τετάρτη, πέτυχα να με προσπερνά Audi Quatrro Allroad... νεκροφόρα :dizzy:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕ ΘΑ ΝΑ! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
htanso21 έγραψε:
bill33 έγραψε:

Μπες και εσύ στο Audi! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#275611 Στη μάνα Σαλονίκη είδα πριν μια βδομάδα ένα αντίστοιχο όχημα με οδηγό γυναίκα μικρής ηλικίας ανοιχτή οροφή και δύο(?) άλλες όρθιες έξω από την οροφή να τρέχουν κ σε στροφές παρακαλώ....
Έτρεμα που τις έβλεπα..
Τα smart είναι που είναι τα οδηγούν και ότι να 'ναι.... Και όπως να 'ναι!

< >
Άβαταρ μέλους
By htanso21
axel12p έγραψε:
htanso21 έγραψε:
bill33 έγραψε:

Μπες και εσύ στο Audi! :lol:

Περιμένα τέτοια απάντηση :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#280921 Εικόνα

...αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται, οπότε σε ελληνικό πάρκινγκ πρέπει να έγινε κι αυτό. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#280933 Το πιθανότερο βέβαια είναι το άσπρο Toyota να είναι δικό της, του άντρα της ή κάποιου συναδέλφου της που φεύγουν μαζί από την δουλειά...
Άβαταρ μέλους
By edmond
Pitt έγραψε:Το πιθανότερο βέβαια είναι το άσπρο Toyota να είναι δικό ΤΟΥ..

fixed
bitch please, στο ινγκλαντ είναι.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#281003 Σκύλος πάνω σε σκούτερ στα πόδια του αναβάτη. Όταν σταμάτησε στο φανάρι ο σκύλος κατέβηκε και έτρεξε να μυρίσει ένα δέντρο αδιαφορώντας για τις φωνές του αφεντικού του που τον φώναζε αγχωμένος μιας και είχε ανάψει το πράσινο....

Στάλθηκε μέσω smartphone
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#281891 Σήμερα πριν μιαμιση ώρα περίπου επιστρέφοντας Θεσσαλονίκη από Δράμα στο ύψος του Δερβενίου ανεβαίνοντας την ανηφόρα στο αριστερό ρεύμα βλέπω μπροστά μου να κατεβαίνει ένα γαλάζιο Fabia :lipsealed: Ευτυχώς είχα χώρο και χρόνο για να αντιδράσω και έπιασα μεσαία λωρίδα. Κόρναρα και εγώ και οι από πίσω αλλά ο τύπος που οδηγούσε όταν πέρασε από δίπλα μου φαινόταν να μην έχει πάρει χαμπάρι. Τι να πω θα σκοτωθούμε στα καλά καθούμενα.