Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
JimClark έγραψε:Στο μπαμπάς ή στο κάμερες;

Η νέο θέμα "Στιγμές κωλοφαρδίας"

Απών εγώ στη δουλειά, είχα ακουμπήσει τη γκάμερα πάνω σε μια χαμηλή ραφιέρα. Τη βάζει η μάμμα για τάισμα και πώς πάει να λείψει 10 δευτερόλεπτα η μικρή στο καθισματάκι αρπάζει το λουρί, το βάζει στο στόμα. Κάμερα γλιστράει, φεύγει απο τη θέση πάνω στη ραφιέρα, απο το βάρος (εδώ άρχισα να ιδρώνω στην περιγραφή) πεφτει και η τυχερή στιγμή της χρονιάς σκαλώνει το λουρί σε 2 στιβες cd και στο πόμολο και απλά χτυπάει η κάμερα (με τον σαμγ. 35άρη κουμπωμένο) στο ράφι.

:vava: :vava: :tomato: :s_whiteflag

Καπως έτσι...
Εικόνα

Χαλαρά στο "Στιγμές κωλοφαρδίας"! Όσο βλέπω κιόλας πόσο κοντά έφτασε στο πλακάκι...
Για να μην σκεφτώ τι θα γινόταν αν η μηχανή με το βάρος που έχει χτυπούσε το παιδί. :lipsealed:

Η αλήθεια πάντως είναι πως ποτέ δεν περίμενα πως δύο στοίβες CD μπορούν να κρατήσουν αυτό το βάρος. :thumbsup:

ΥΓ. Μήπως ζήλεψε τον μπαμπά η μικρή και σκοπεύει να ασχοληθεί με φωτογραφία; Απευθείας με DSLR την βλέπω ξεκινάει! :lol:
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#273116 :metalo:

Κάνει και εκείνη τη γωνία το τραπέζι του πισί και το σώσαμε...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
JimClark έγραψε:Στο μπαμπάς ή στο κάμερες;

Η νέο θέμα "Στιγμές κωλοφαρδίας"

Απών εγώ στη δουλειά, είχα ακουμπήσει τη γκάμερα πάνω σε μια χαμηλή ραφιέρα. Τη βάζει η μάμμα για τάισμα και πώς πάει να λείψει 10 δευτερόλεπτα η μικρή στο καθισματάκι αρπάζει το λουρί, το βάζει στο στόμα. Κάμερα γλιστράει, φεύγει απο τη θέση πάνω στη ραφιέρα, απο το βάρος (εδώ άρχισα να ιδρώνω στην περιγραφή) πεφτει και η τυχερή στιγμή της χρονιάς σκαλώνει το λουρί σε 2 στιβες cd και στο πόμολο και απλά χτυπάει η κάμερα (με τον σαμγ. 35άρη κουμπωμένο) στο ράφι.

:vava: :vava: :tomato: :s_whiteflag

Καπως έτσι...
Εικόνα

Το είχα πάθει κι εγώ με 3χρονο ανιψάκι πριν ανείπωτα έτη... θύματα η 1η 350D μου και ο Nifty fifty EF 50/1.8II... ο 50ρης λόγω πλαστικού mount έσπασε δοντάκι που πήρε μαζί του το μηχανισμό της εστίασης λίγο αγότερα, και κάπως στράβωσαν οι ηλεκτρονικές επαφές του mount στην μηχανή --> την επόμενη φορά που πήγα να ξεκουμπώσω το φακό από τη μηχανή έφυγαν και τα 2 για θυμαράκια :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:Εχουμε καταλαβει ολοι το ιδιο η μονο εγω ειμαι ο "προβληματικος";

Εξαρτάται τι έχεις καταλάβει εσύ. Μπορούμε να το συζητήσουμε (με ΡΜ ίσως).
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#273361 Εγω καταλαβα οτι προσπαθησες να δικαιολογησεις την σταση της σονυ και καλα εκανες γιατι ειχες περισσοτερη πληροφορηση.

Απο κει και περα ειναι γεγονος οτι απο την στιγμη που ο πελατης δεν κερδιζει κατι ειναι μαπα η προσφορα.

Οποτε αυτο που εξελαβα και σχολιασα ειναι οτι δεν ειχες την ιδια κριτικη αποψη οπως πιθανως να ειχες για κατι αλλο που δεν θα ειχες σχεση.

Το σχολιο επισης ηταν γενικοτερο με αφορμη το δικο σου.

Δεν ηθελα να σε προσβαλω, ουτε να φανει για χοντραδα που ειπε ο Ζορζ. Ο οποιος μαλιστα ειπε χοντραδα την σκεψη μου αλλα σε κατηγορησε ευθεως οτι εχεις αγνοια επανω στα επαγγελματικα σου.

Αν εχω λαθος και δεν καταλαβα καλα ζητω συγγνωμη.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:Εγω καταλαβα οτι προσπαθησες να δικαιολογησεις την σταση της σονυ και καλα εκανες γιατι ειχες περισσοτερη πληροφορηση.

Απο κει και περα ειναι γεγονος οτι απο την στιγμη που ο πελατης δεν κερδιζει κατι ειναι μαπα η προσφορα.

Οποτε αυτο που εξελαβα και σχολιασα ειναι οτι δεν ειχες την ιδια κριτικη αποψη οπως πιθανως να ειχες για κατι αλλο που δεν θα ειχες σχεση.

Το σχολιο επισης ηταν γενικοτερο με αφορμη το δικο σου.

Δεν ηθελα να σε προσβαλω, ουτε να φανει για χοντραδα που ειπε ο Ζορζ. Ο οποιος μαλιστα ειπε χοντραδα την σκεψη μου αλλα σε κατηγορησε ευθεως οτι εχεις αγνοια επανω στα επαγγελματικα σου.

Αν εχω λαθος και δεν καταλαβα καλα ζητω συγγνωμη.

Ξεκάθαρο, ευχαριστώ για τον κόπο που μπήκες να το εξηγήσεις. Δεκτό, φίλοι γιατί η αλήθεια είναι ότι παρεξήγησα λίγο το σχόλιό σου αλλά το ξεκαθάρισες και σε ευχαριστώ. :inlove:

Δεν δικαιολογώ, εξηγώ. Θέση δε μπορώ να πάρω, θα το αξιολογήσει ο καθένας. Απλά προσπαθώ να εξηγήσω.

Για να μπορεί να αξιολογήσει κάποιος αν κερδίζει ή όχι, θα το δει μόνο αν αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε η προσφορά οπότε και που θα διαμορφωνόταν η τιμή. Οι πληροφορίες που έχω (επιβεβαιωμένες σήμερα) είναι ότι η τιμή θα ήταν συν το cash back/έκπτωση. Οπότε ο φακός μάλλον τώρα θα ήταν στα 300 ευρώ (280 είναι νομίζω στο amazon). Και πάλι, σε αυτό δε μπορώ να πάρω θέση.

Νομίζω ξεκαθάρισαν τα πράγματα, ο ζορζ λίγο ζορίστηκε αλλά δε πειράζει. Καλή καρδιά, αλλά αν ζητήσει έκπτωση θα το σκεφτώ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
axel12p έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να κοιτάει τιμή καταλόγου. Εξυπηρετεί σε κάτι;

Ναι, διότι από αυτή διαμορφώνεται η αγορά του συνεργάτη αλλά και οι εκπτώσεις, όπως για παράδειγμα το εν λόγω cash back.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274756 Νικο τελικα ποιον αφορουσε το cashback; Τον πελατη ή τον συνεργατη;