Τώρα που το σκέφτομαι θέλει ολοκλήρωμα για να βγει αυτό...
Corto Maltese έγραψε:Νταξ το αστείο είναι ότι τόσο όταν ήταν τημ μέητς, όσο και όταν ήταν στην ίδια ομάδα με τον Αλόνσο, η απόδοσή τους είναι σχεδόν ίδια. Και παρόλα αυτά ο cool τύπος έχει φτιάξει τέτοιο PR storming που κανείς δεν τολμάει να πει το προφανές, ότι ο Κίμι είναι επιπέδου Μάσσα με σφραγίδα ISO.
)
Επιπροσθετως εχω καταχωρηθει επισημα απο το forum στην κατηγορια χέιτερ (hater).
)
mikeerfol έγραψε:Να βγει ο ripper στο τηλέφωνο!
"He (Alonso) is also very intelligent and is able to get the team on his side. That's what makes the other driver suffer.

ripper έγραψε:Για τον coolο συμφωνώ με sparticle. Διαφωνώ μόνο στο ότι δεν είναι καλύτερος του Massa. Εντάξει έχει κάνει και καλές χρονιές, όχι και Massa.
Τι σας έκανε και τον βρίζετε;
Ο ένας είναι αυθεντικός κουλός, ο άλλος κουλένεται ανάλογα με τα κέφια.
EDDIE_147 έγραψε:Άρα και ο Λούης με το 101% της συγκομιδής του Alonso (τη μια χρονιά που υπήρξαν teammates) θα μπορούσε κανείς να πει ότι βγάζει το 177% του μονοθεσίου σε σχέση με το 170% του Alonso;
Τώρα που το σκέφτομαι θέλει ολοκλήρωμα για να βγει αυτό...
![]()
ripper έγραψε:Ο ένας είναι αυθεντικός κουλός, ο άλλος κουλένεται ανάλογα με τα κέφια.
.
Ο Μασα προσπαθει να δικαιολογησει τα δικα του ψυχολογικα λεγοντας για ψυχολογικα του Κιμι. Η διαφορα ειναι οτι ο Μασα ειχε καθε λογο να εχει ψυχολογικα, γιατι απλα δεν ειχε τριτες παραμετρους να τον εμποδιζουν. Με τον Κιμι δε συμβαινει το ιδιο. Τον ρυθμο τον εχει, το εχει αποδειξει φετος πολλακις, και αυτο το κανει παρα τα δεκαδες εμποδια, μονοθεσιο κοντρα, κανονισμοι κοντρα, λαστιχα κοντρα, ομαδα geared προς τον Αλονσο, μηχανικο νουμπα κτλ κτλ.
Αν εγω ειμουν ο Κιμι θα ελεγα "μα ποιος ειμαι ο π***ης... χτυπαω στα ισια τον Αλονσο παρα τα (long list of problems)". Αν μη τι αλλο ειναι confidence boosting, οχι να σε παιρνει απο κατω. Το τι βλεπουν οι φαν στο πινακακι ειναι αδιαφορο για μενα που ξερω οτι ειμαι καλος - ασχετα αν αυτο δε φαινεται λογω τριτων παραγοντων.
Τον οδηγο τον νοιαζει η ταχυτητα, οχι το αποτελεσμα. Δλδ αν δει οτι ειναι αργος ο ιδιος (χωρις να παιζει ρολο το μονοθεσιο/στησιμο κτλ), αυτο μπορει να δρασει καταστρεπτικα για τη ψυχολογια του... να πει "πωωω τι κανει ρε ο Αλονσο... αυτο δε το βλεπω ουτε στον υπνο μου... πρεπει να αποδεχτω οτι ειμαι χειροτερος". Αλλα ο Κιμι δε βλεπει κατι τετοιο, ουτε στις τηλεμετριες, ουτε στους χρονους, ουτε στα debriefs.
sparticle έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Νταξ το αστείο είναι ότι τόσο όταν ήταν τημ μέητς, όσο και όταν ήταν στην ίδια ομάδα με τον Αλόνσο, η απόδοσή τους είναι σχεδόν ίδια. Και παρόλα αυτά ο cool τύπος έχει φτιάξει τέτοιο PR storming που κανείς δεν τολμάει να πει το προφανές, ότι ο Κίμι είναι επιπέδου Μάσσα με σφραγίδα ISO.
Επισης το οτι απο 2007 εως Ουγγαρια 2009, ο Kimi ηταν στα ιδια και χειροτερα με τον Massa φταιει α) ο χρονος προσαρμογης β) ο Alonso γ) η Σατανατερ δ) o Turrini ε) για ποια ιδια μου μιλας, ο Κιμαρος ειναι ο τελευταιος των Μοϊκανων με τη Ferrari (ασχετως του οτι στον πιο κρισιμο αγωνα της ζωης του ηταν και παλι αργοτερος του teammate του κι επρεπε να του παραδωσουν τη νικη)
, Φιζικελα, Βιλνεβ, Μποτας, θα τα λαβουμε υποψη για την αξιολογηση και συγκριση τους ή θα περιοριστούμε μονο στο βολικο 2008;
castigamatti έγραψε:ο ισπανος θα είχε άνετα κερδίσει τον τίτλο, οπότε θα έπρεπε να βρείτε άλλο παραμύθι.
castigamatti έγραψε:καταγγέλλει τον πιλότο του στη fia
castigamatti έγραψε:Βέβαια το γεγονός ότι από το 2010 και μετά, όταν οι δύο τους βρέθηκαν σε πάνω κάτω ισοδύναμα μονοθέσια, ο Lewis δεν τερμάτισε ΠΌΤΕ πάνω από τον Fernando δεν μας βολεύει. .....και άρα δεν το θίγουμε. ........
όταν εχουν μαλιστα συνυπαρξει στην ιδια ομαδα.castigamatti έγραψε:αυτούς που το βάζουν στα πόδια, γιατί φοβούνται ότι του χρόνου στο μεταγραφικό παζάρι δεν θα πιάνουν ούτε το 1/10 από τη σημερινή τους τιμή
Mr 170% έγραψε:FIA Thursday press conference - Brazil 2007
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... /6992.html
Q: (Bob McKenzie – The Daily Express) Fernando, the FIA has appointed an observer in the McLaren team this weekend to ensure equality. Is this something that pleases you? Do you feel comforted by this?
FA: Not really, not really. I probably don’t agree with that decision but you know it’s not up to us. I think if they decide to do that, it’s OK, but we don’t need anything like that in the garage.
Q: (Bob McKenzie – The Daily Express) So you trust the team?
FA: Yes. As I said in China, I think I was disappointed with the qualifying performance and I felt it was a very strange result after Q1 and Q2, being a little bit closer to fight for pole position, not in Q3 anymore, but we realised that the tyre pressures were a little bit too high and this can happen in any of the qualifying sessions, so I just want to think that it was coincidence and a little bad luck, so this race should be OK.
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]