Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#263061 Επειδή ξέρω ότι με διαβάζουν αυτοί που πρέπει το γράφω εδώ. Αν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας με τον βλάκα με την μαύρη AMG σειράς Ε που έχει κολλήσει πίσω το σήμα JTG πείτε του να το βγάλει και να κρύψει και τις κεφαλές του Blinder γιατί κάνουν μπαμ από μακριά. Ήταν η πρώτη φορά που βρίσκω χρήστη στην Ελλάδα και μάλιστα ήταν εξαιρετικά εύκολο.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
plokami έγραψε:Το TrafficSpot έχει τοποθετηθεί στην Αθηνών - Κορίνθου.

που ακριβως? :x
Άβαταρ μέλους
By plokami
#263711 ...μη βαράς αυτό ξέρω μόνο.. όταν περάσω θα σου πω που είναι ακριβώς για να βγάλω την υποχρέωση. :x :x :x
Άβαταρ μέλους
By plokami
#266392 Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου όπως ανακοίνωσε θα λάβει αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας, στο σύνολο του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Τα μέτρα αυτά, μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν:

Αστυνόμευση του οδικού δικτύου κατά τομείς, βάσει των ιδιαίτερων κυκλοφοριακών συνθηκών κάθε περιοχής, με περιπολικά και συμβατικά οχήματα.
Αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε συνδυασμό με την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων.
Συγκρότηση συνεργείων γενικών και ειδικών τροχονομικών ελέγχων (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που βάσει στατιστικών στοιχείων ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).
Αυξημένα μέτρα τροχαίας, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων και πεζών, καθώς και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λπ.).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
plokami έγραψε:...μη βαράς αυτό ξέρω μόνο.. όταν περάσω θα σου πω που είναι ακριβώς για να βγάλω την υποχρέωση. :x :x :x

περασα και απο Αθηνα Κορινθο και απο Κορινθο Αθηνα,δεν ειδα τιποτα. Πριν τα τουνελ ειδα μια κατασκευη πανω απο το δρομο,οπως αυτη που κρεμανε τις ταμπελες και πιανει ολη την εθνικη,αλλα δεν ειχε τιποτα πανω.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#274291 Διάφοροι ανιχνευτές vs την σταθερή κάμερα στην περιοχή Σκαραμαγκά. Ανίχνευση πρακτικά 0m. Οι ανιχνευτές πλέον είναι άχρηστοι στην Ελλάδα, τουλάχιστον όσοι είναι οικονομικά συμφέροντες.

dimviii έγραψε:
plokami έγραψε:...μη βαράς αυτό ξέρω μόνο.. όταν περάσω θα σου πω που είναι ακριβώς για να βγάλω την υποχρέωση. :x :x :x

περασα και απο Αθηνα Κορινθο και απο Κορινθο Αθηνα,δεν ειδα τιποτα. Πριν τα τουνελ ειδα μια κατασκευη πανω απο το δρομο,οπως αυτη που κρεμανε τις ταμπελες και πιανει ολη την εθνικη,αλλα δεν ειχε τιποτα πανω.

Μήπως μετά τα τούνελ; Θα είναι πιο πονηρό σημείο εκεί. Πρέπει να το ελέγξουμε κι αυτό.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pipinos1976 έγραψε:
dimviii έγραψε:

Μήπως μετά τα τούνελ; Θα είναι πιο πονηρό σημείο εκεί. Πρέπει να το ελέγξουμε κι αυτό.

Ευχαριστώ.

Δεν νομίζω πως έχει εγκατασταθεί κάτι. Πέρασα κι εγώ όλη την διαδρομή και δεν είδα σε κανένα από τα υπάρχοντα gantry/γέφυρες κάποιο περίεργο σύστημα σαν αυτό της ARH (εταιρεία που εξελίσσεται σε δύναμη στο χώρο, με έδρα την Ουγγαρία, την έχω χρησιμοποιήσει σε έργο μας).
Ο dimviii σωστά είδε ένα καινούριο gantry στην κατεύθυνση προς Κόρινθο, πριν τα ΣΕΑ των Μεγάρων. Αυτό είναι για να μπει επάνω κάποιο VMS (Variable Messaging System) και ίσως εκεί εγκαταστήσουν και το νέο σύστημα. Στα υπάρχοντα θα είχε πολλή φασαρία για να μπει , θα χρειαζόταν νέες καλωδιώσεις, οπτικές ίνες, κλπ κλπ.

Οπότε, όποιοι περάσουν από εκεί, ας έχουν το νου τους αν δουν να τοποθετείται εξοπλισμός. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#274311 Την Τριτη θα περασω,θα προσπαθησω να κοψω ταχυτητα να δω εαν εχει κατι πανω στο gantry.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
plokami έγραψε:Στα διόδια Ελευσίνας στο σημείο της φωτό υπήρξε ηχητική ειδοποίηση για TrafficSpot
https://s31.postimg.org/wtoyeuhff/marinis.jpg

Λογικά 3D laser για να μετράει μήκος οχήματος, άρα να βγάζει αυτόματα πληρωμές. Τίποτε ανησυχητικό προς το παρόν. Τρεις ερωτήσεις:

1. Ο ανιχνευτής χτυπάει; Αν ναι, σε ποια απόσταση το ανιχνεύει; Πες και για το μοντέλο ανιχνευτή.

2. Όταν το ανίχνευσες ήσουν στο ρεύμα προς Αθήνα;

3. Ξέρουμε pps για αυτό το μηχάνημα; Ίσως σε αυτό μπορεί να απαντήσει και ο HiFi που το έχει δουλέψει.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#274618 Τελικά οι κάμερες στο Copa copana και στο ΤΕΙ Αθήνας δουλεύουν?
Άβαταρ μέλους
By xenos
postruck έγραψε:Παρασκευή και Σάββατο κατα 90% το jumper βρίσκεται στο συγκεκριμένο χλμ,στην έξοδο πίσω απο το πράσινο πλαστικό :s_whiteflag ή λίγο πιο πέρα στην λεα :tomato: Τις άλλες ημέρες κάτω απο την γέφυρα μετά την είσοδο απο τον κόμβο,πάλι στην λεα.

Που λέτε ακριβώς; Κόρινθο πάνω στην εθνική; Γιατί τις προάλλες πρέπει να παίχτηκε μλκία. :oops: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
pipinos1976 έγραψε:
plokami έγραψε:Στα διόδια Ελευσίνας στο σημείο της φωτό υπήρξε ηχητική ειδοποίηση για TrafficSpot
https://s31.postimg.org/wtoyeuhff/marinis.jpg

Λογικά 3D laser για να μετράει μήκος οχήματος, άρα να βγάζει αυτόματα πληρωμές. Τίποτε ανησυχητικό προς το παρόν. Τρεις ερωτήσεις:

1. Ο ανιχνευτής χτυπάει; Αν ναι, σε ποια απόσταση το ανιχνεύει; Πες και για το μοντέλο ανιχνευτή.

2. Όταν το ανίχνευσες ήσουν στο ρεύμα προς Αθήνα;

3. Ξέρουμε pps για αυτό το μηχάνημα; Ίσως σε αυτό μπορεί να απαντήσει και ο HiFi που το έχει δουλέψει.

Ευχαριστώ.

Εγώ έχω δουλέψει μόνον με τις ANPR της εταιρείας, δηλαδή τις FreewayCam HD:
Εικόνα
http://www.arhungary.hu/contleft/1052/content.html