Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:CBF καλούτσικο, άλλα παλιό design, ελαφρά γεροντίστικο. Το βλέπεις δίπλα στο χόρνετ και λες ρε μλκα μου διαφέρουν 50 χρόνια σχεδιασμού. :ninja:
Από την άλλη μπορεί να βλέπεις το χόρνετ και να λες, πω ρε μλκα μου, εξωγήινοι το σχεδίασαν; Χάλια...
Γούστα, όπως είπε ο πίθηκος.

Vstrom πάρε αν θέλεις ένα χλιαρό, μεγάλο, παπάκι και θέλεις να πηγαίνεις θάλασσα ξεκράνωτος με σαγιονάρα/μαγιώ μαζί με τους άλλους κάγκουρες. :rtfm:

Τι σκουτεράκι έχεις τώρα; Θα το σουτάρεις;

Σε εβρισα εγω; Ε ; Πες μου σε εβρισα; :x :x

Τωρα εχω το απιστευτο, ανεπαναληπτο, αααβατο, APRILIA SPORTCITY 250ie :yahoo: και ναι θα το σουταρω. Τωρα απο γκρεμο θα ειναι, θα το βαψω μπλε και στην θαλασσα, δεν ξερω ακομα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Δίνω 299€ για το σκούτερ!
Μετρητά! :s_tongue

...τον μηνα για τεσσερις μηνες; ΟΚ, Deal!! :s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#274617 Πάει συνάδελφος και κολλάει στη δουλειά αυτή την αγγελία...
Εικόνα
Τι του λες τώρα.... Αυτό ήταν το μηχανάκι μου που πούλησα πριν φύγω από Ελλάδα... Διαολια μου έβαλε
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#274623 Του λες το αγοραζω, δινεις πισω το A klasse που δεν σου αρεσει και βγαζεις γουστα. Οταν σε ξαναδει η οικογενεια θα λενε πως ξανανιωσες!!!
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#274675 @Νίκος Παππάς

Πουλάω το δικό μου Hornet. Είναι του 2008 με ABS, αλλά αγοράστηκε καινούριο το 2010.

34000 χιλιόμετρα. Λάστιχα Michelin σε καλή κατάσταση, αλλάχτηκαν το 2014.

Το μόνο που θέλει είναι καινούρια αλυσίδα, είναι στα τελευταία της. Έχει ένα σκίσιμο στη σέλα και ένα μικρό γδάρσιμο στο αριστερό καπάκι της μηχανής απο μικροπτώση.

Έχει μπαγκαζιέρα Kappa 50 λίτρων και κόρνα Stiebel Nautilus. Δίνω και ένα σέτ τακάκια μπροστινά.

Πές μου πότε θέλεις να συναντηθούμε να το δείς απο κοντά :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#274715 Μετα απο ωριμη σκεψη το project " αγορα μοτοσυκλετας" αναβαλλεται μεχρι να μαζεψω το απαραιτητο κεφαλαιο η μεχρι να ερθει ο χειμωνας για να πεσουν οι τιμες. :svivhaha:

Υπολογιζω να χρειαστω γυρω στα 4Κ για την μηχανη συν 500€ για λαστιχα-σερβις-αναλωσιμα και επειδη δεν ξερω κρισιμους παραγοντες οπως ΦΕ, ΦΠΑ τριμηνου, ΕΝΦΙΑ και τυχον αλλες εκπληξεις που μας επιφυλασσει η αγαπητη μας κυβερνηση, που χρονια να της κοβει και μερες να μας δινει και αυτο το καλοκαιρι θα με φανε τα ΚΤΕΛ :rant:

Εκτος και αν ζωστω εξοπλισμο, ζωνη μεσης και κανω το Αθηνα-Καλαματα με το σκουτερ :lipsealed:
Με 100χαω ταχυτητα ταξιδιου και 3,5+ ωρες για το ταξιδι θα αισθανομαι τις τριχες του προσωπου να μακραινουν μεσα απο το κρανος. :svivhaha:

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια! :s_roses :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Morx
#274748 Εισαι φλωρος.

Τσιμπα ενα GSR600 με 2500 φουλ παζαρεμενο
Πολλοι νομιζουν θα φυγει αυριο με 3500... ή ειναι φτιαχγμενα απο χρυσαφι και η τζαπανιλα τρεχει απο τη βρυση ενα πραμα.
Μοντελο 10ετιας και μηχανακια 5+ χρονων ... που η Suzuki τα 'χει πεταξει απο τη γκαμα με κλωτσιες.

Οπως ειπες, ειναι ΠΟΛΥ μηχανακι στα λεφτα που το βρισκεις. Παρτο, παντρεψου το ... και ολα καλα.
Ενα καλυτερο μπροστινο θελει και εισαι αρχοντας!!
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#274751 Λεπον Έχω μια ερώτηση αλλά μην γελάσετε....Ποια είναι η καλύτερη εποχή να σχεδιάσει κάποιος ένα ταξίδι για nordkapp...

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#274804 E βασικά Ιούνιος Ιούλιος. Μετά αρχιζουν οι βροχές και πιο μετά τα κρύα :lol:

ΙΜΟ, υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις απ το nordkapp στην Νορβηγία, το οποίο απλά το κάνεις για να πεις ότι πήγες στο βορειοτερο τμήμα της ευρώπης
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
rx8_drifter έγραψε:E βασικά Ιούνιος Ιούλιος. Μετά αρχιζουν οι βροχές και πιο μετά τα κρύα

ΙΜΟ, υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις απ το nordkapp στην Νορβηγία, το οποίο απλά το κάνεις για να πεις ότι πήγες στο βορειοτερο τμήμα της ευρώπης

Βασικά δεν κάνω τίποτα για να πω ότι έκανα αυτό....πιστεύω ότι ένα τέτοιο ταξίδι είναι εμπειρία ανεπανάληπτη..

.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#274811 Μάλλον δεν ήμουν σαφής.
Στην Νορβηγία υπάρχουν απείρως καλύτερα μέρη να δεις απ το Nordkapp. Oλα αυτα βέβαια με το δεδομένο οτι ο χρόνος είναι περιορισμένος
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Νίκος Παππάς έγραψε:Εκτος και αν ζωστω εξοπλισμο, ζωνη μεσης και κανω το Αθηνα-Καλαματα με το σκουτερ :lipsealed:
Με 100χαω ταχυτητα ταξιδιου και 3,5+ ωρες για το ταξιδι θα αισθανομαι τις τριχες του προσωπου να μακραινουν μεσα απο το κρανος. :svivhaha:

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια! :s_roses :s_howdy

I concur ότι είσαι φλώρος. :shifty: Υπενθυμίζω ότι έχω κάνει το Λονδίνο - Le Mans με PCX 125. Εντάξει, είμαι βλαμένος από κούνια, αλλά μια χαρά πας Καλαμάτα με SPORTCITY. Το 250ρι κιόλας! :rtfm: