Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274261 εμένα πάντως καμιά από τις μηχανικίνες μου (γιατί έχω μηχανικινες :inlove: όχι τριχωτούς πολυτεχνειάδες :svivhaha: ) δεν πλέρωσε τσμέδε το '15 :hmmm:

ρύθμιση και έχει ο θεός, δε μου άρεσε αυτό.. με προβλημάτισε (λίγο) ελπίζω να το αντιμετωπίσουν, γιατί ήταν η πρώτη φορά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#274263 Ηθελα να ξερα γιατι τοσα χρονια ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ και να ιδρυσετε ανταγωνιστικο ταμειο. ΤΣΜΕΔΕ εσωτερικου. Μ-Λ ΤΣΜΕΔΕ . ΟΑΚΚΤΣΜΕΔΕ. ΤΣΜΕΔΕ Φεραιος.
Ολα εγω; ΟΛΑ;

Καλα, ειχε πλακα να μου πειτε οτι κατι τετοιο θα ταν παρανομο και δεν θα το επιτρεψουν οι πολιτικοι. Θα χε πλακα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
bibendum έγραψε:Αδιανοητο.

Εμεινα ανεργος 2 μηνες και οχι μονο δεν πηρα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ αλλα πληρωνα και τις εισφορες μου κανονικα και ερχονται τωρα 5 χρονια μετα και σου λενε πληρωσε αναδρομικα υπερ ΟΑΕΔ

Για να καταλάβεις από που παίρνει ιδέες η sony για το cashback promotion.

ΤΟ ΤΣΜΕΔΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#274275 Lyoness ΤΣΜΕΔΕ με πολύπλοκο αλγόριθμο σας χρειάζετε.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
pasxos έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Στεφαν ακουσα στις ειδησεις για φορθνετ και υπερβολικο δανεισμο. Και θα εχετε ελεγχους!

Αν ησουν ο Αντ1 και η φορθνετ ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον για τις τηλεοπτικες αδειες, στο δελτιο των 8 θα εξυμνουσες τη νοβα;;;;;; :metalo: :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στεφ, ψαχνεις για ΙΤ directora εδω μεσα;;; :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρώτησα φίλο μου αν θα τον ενδιέφερε και μου είπε ότι δεν θα ήθελε να πάει σε εταιρεία που είναι γνωστό ότι έχει μεγάλες δυσκολίες και μπορεί να μην την βγάλει καθαρή....(χρησιμοποίησα επιεικείς εκφράσεις)
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274453 έχει πρόβλημα η forthnet;

με το vdsl μου τι θα γίνει; είναι από τα πιο πολύτιμα πράγματα που έχω :help:
Άβαταρ μέλους
By nass
mjacob έγραψε:Εμεινα ανεργος 2 μηνες και οχι μονο δεν πηρα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ αλλα πληρωνα και τις εισφορες μου κανονικα και ερχονται τωρα 5 χρονια μετα και σου λενε πληρωσε αναδρομικα υπερ ΟΑΕΔ

Ευτυχώς που δεν έμεινες έγκυος :lol:
Το ΤΣΜΕΔΕ ζητάει ασφαλιστικές εισφορές για το διάστημα της άδειας εγκυμοσύνης-λοχείας :slap: :s_whiteflag
Δηλ. μισθωτή γυναίκα μηχανικός παίρνει ας πούμε 1500 ευρώ, μένει έγκυος, για το διάστημα εγκυμοσύνης-λοχείας παίρνει 600 ευρώ από το ΙΚΑ και δίνει τα 300 στο ΤΣΜΕΔΕ :rant:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274491 η εγκυμοσύνη από το ικα είναι πρακτικά ασθένεια, άρα αν ασθενήσεις λογικά θα το πάθεις σε κάποια αναλογία
Άβαταρ μέλους
By nass
#274492 Χτύπα ξύλο αλλά έτσι είναι... καλύπτεσαι για ένα μήνο από τον εργοδότη σου με τον κανονικό μισθό και για περισσότερο (εγκυμοσύνη-λοχεία, σοβαρή ασθένεια) ΙΚΑ μείον νταβατζιλίκι ΤΣΜΕΔΕ. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από ανεργία (και πληρώνεις και τον ΟΑΕΔ :s_rofl) ούτε από ασθένεια οι τύποι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274496 αναρωτιέμαι αν ο μηχανικός που πληρώνει και τον οαεδ μπορεί να πάρει το 6μηνο του οαεδ μετά από εγκυμοσύνη :hmmm:

αυτό θα ήταν κάτι ενδιαφέρον να μάθω

σίγουρα πάντως το τσμέδε θα ζητούσε χρήματα και πάνω σε αυτή τη περίοδο, οπότε τζάμπα το επίδομα, δε θα συμφέρει
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:αναρωτιέμαι αν ο μηχανικός που πληρώνει και τον οαεδ μπορεί να πάρει το 6μηνο του οαεδ μετά από εγκυμοσύνη :hmmm:

αυτό θα ήταν κάτι ενδιαφέρον να μάθω

Όντως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό να το μάθεις. Σε παρακαλώ όμως, αν μάθεις κάτι ενημέρωσέ μας, έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον... :shifty: :s_biggrin :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274503 το 6μηνο μπορεί να το πάρει και ο σύζυγος και ας γεννήσει η γυναίκα

πχ θυμάμαι στο στρατό που ήμουν το τσίμπησε ένας εμθ γιατί η γυναίκα του ήταν στον ιδιωτικό και θα στράβωναν (συν ότι του έσκασε και μετάθεση στον έβρο και ήθελε να τη καθυστερήσει :svivhaha: )

φαντάζομαι θα καθόταν σπίτι και θα θύλαζε το μωρό

γενικά πάντως άμα πάει μια γυναίκα για τα όσα: γνωστός γιατρός, αποκόλληση μήτρας και κάθεται σπίτι στο δίμηνο, τραβάει και ένα 6μηνο μετά με το έτσι θέλω, γυρνάει πίσω και έχει κάποιους μήνες προστασία εε.. και μετά απολύεται, αλλά έχει μεγιστοποιήσει το κέρδος καθισιού και χρημάτων (μετά συν ένας χρόνος επίδομα ανεργείας.. βάλε και αποζημίωση)

έτσι πάνε αυτά, για αυτό πολλοί δε θέλουν γυναίκες :lol: