όχι τριχωτούς πολυτεχνειάδες
) δεν πλέρωσε τσμέδε το '15
ρύθμιση και έχει ο θεός, δε μου άρεσε αυτό.. με προβλημάτισε (λίγο) ελπίζω να το αντιμετωπίσουν, γιατί ήταν η πρώτη φορά
όχι τριχωτούς πολυτεχνειάδες
) δεν πλέρωσε τσμέδε το '15
bibendum έγραψε:Αδιανοητο.
Εμεινα ανεργος 2 μηνες και οχι μονο δεν πηρα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ αλλα πληρωνα και τις εισφορες μου κανονικα και ερχονται τωρα 5 χρονια μετα και σου λενε πληρωσε αναδρομικα υπερ ΟΑΕΔ
pasxos έγραψε:Ρώτησα φίλο μου αν θα τον ενδιέφερε και μου είπε ότι δεν θα ήθελε να πάει σε εταιρεία που είναι γνωστό ότι έχει μεγάλες δυσκολίες και μπορεί να μην την βγάλει καθαρή....(χρησιμοποίησα επιεικείς εκφράσεις)Geo f1 έγραψε:Στεφαν ακουσα στις ειδησεις για φορθνετ και υπερβολικο δανεισμο. Και θα εχετε ελεγχους!
Αν ησουν ο Αντ1 και η φορθνετ ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον για τις τηλεοπτικες αδειες, στο δελτιο των 8 θα εξυμνουσες τη νοβα;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στεφ, ψαχνεις για ΙΤ directora εδω μεσα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mjacob έγραψε:Εμεινα ανεργος 2 μηνες και οχι μονο δεν πηρα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ αλλα πληρωνα και τις εισφορες μου κανονικα και ερχονται τωρα 5 χρονια μετα και σου λενε πληρωσε αναδρομικα υπερ ΟΑΕΔ

) ούτε από ασθένεια οι τύποι.
QsisVTS έγραψε:αναρωτιέμαι αν ο μηχανικός που πληρώνει και τον οαεδ μπορεί να πάρει το 6μηνο του οαεδ μετά από εγκυμοσύνη![]()
αυτό θα ήταν κάτι ενδιαφέρον να μάθω

)
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]