Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
junior gt έγραψε:Μπορώ να δεχτώ το φόβο κάποιου αν πλησιάσει τον ίδιο ή τα παιδιά του ένα σκυλί στην παραλία. Δεν μπορώ να δεχτώ όμως τη |λογοκρισία| ορισμένων που θεωρούν ότι ειδικά τα οικόσιτα σκυλιά δεν πρέπει να κολυμπούν δίπλα μας για λόγους καθαριότητας.
Εγώ πλέον δεν παίρνω σκυλιά στην παραλία γιατί το θεωρώ ταλαιπωρία ειδικά τώρα με τα παιδιά. Άσε που έχω άγχος με τον κάθε περίεργο.
Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα άμα φέρει κάποιος σκυλί και πλατσουρίζει ανάμεσά μας γιατί είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και για τα παιδιά μου και για μένα.
Η |λογοκρισία| είναι ότι μετά ζητάνε και τα δικά μου να πάρουμε κάποιο από τα σκυλιά μαζί μας. :)

Τα σκυλια αθελα τους σε τραυματιζουν με τα νυχια τους.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
g8777 έγραψε:Θα ερθεις Λευκαδα junior gt;

Θα είμαι Θεολόγο ρε φίλε. Φέρε απο κει το κοπάδι. Έχει και πιο εύκολη πρόσβαση. Πώς θα τα κατεβάσεις εκεί κάτω? :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 30 Ιουν 2016, 23:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
#274427 Τρεις σκύλοι συναντιώνται στον προθάλαμο του κτηνίατρου...

Αρχίζουν κουβεντούλα και ρωτάνε τον ένα:
- Εσύ γιατί είσαι εδώ;
- Για ευθανασία. Aσε, δεν ξέρω τι μ' έπιασε και μια μέρα που έλειπαν τα αφεντικά, άρχισα να χέζω και να κατουράω παντού, να ξεσκίζω τις κουρτίνες, τις πολυθρόνες, ρημαδιό το έκανα το σπίτι κι ας πέρναγα τόσο καλά.
- Εσύ; Ρωτάνε τον δεύτερο.
- Κι εγώ για ευθανασία. Και μένα το |λογοκρισία| κάτι μ' έπιασε, κι ενώ πέρναγα μπήκα, μια μέρα που τ' αφεντικά ετοίμαζαν το πάρτυ τους, χίμηξα πάνω στα τραπέζια, στους μπουφέδες, πάνε τα κοτόπουλα, πάνε τα ζαμπόνια, τα ρήμαξα, πάει το πάρτυ, ζοχαδιαστήκανε και νά'μαι.
- Κι εσύ; ρωτουν τον τρίτο.
- Εγώ, μια μέρα ήμουν ξάπλα στο μαξιλάρι μου, μπαίνει η κυρία μου μ' ένα τάνγκα μόνο και τη σφουγγαρίστρα κι αρχίζει να σφουγγαρίζει, να σκύβει, να κουνιέται, δεν ξέρω τι μ'έπιασε και της χυμάω από πίσω και της τον "φοράω",
Τρόμαξαν να με ξεκολλήσουν από πάνω της.
- Ε, καλά, εσύ δικαίως, την αξίζεις την ευθανασία.
- Ποιά ευθανασία;
Εμένα τα... Νύχια ήρθα να μου κόψουν!

Read more: http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/s ... z4D5zFx1ht
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
italakias έγραψε:Ενας ειχε ενα κοπροσκυλο στην αυλη οπου γαβγιζε ολο το βραδυ καθε βραδυ,καποιος του εριξε φολα και επιτελους βρηκαμε τον υπνο μας.

i lol'd :lol: :lol:
italakias έγραψε:Ακομη θυμαμαι μια γρια που εχεσε ο σκυλος της και του σκουπισε τον κωλο με χαρτι.

i lol'd twice :lol: :lol: :lol: :lol:
italakias έγραψε:Και μολις σε πλησιασει κανα τσοπανοσκυλο κοντα και τραβηχτεις ,σου λεει ο ιδιοκτητης,μην φοαβασαι δεν δαγκωνει.
Τι δεν δαγκωνει βρε |λογοκρισία|;

Σωστό. Αυτή η |λογοκρισία| πως μου γυρνάει τα μυαλά....
Άβαταρ μέλους
By mjacob
italakias έγραψε:Ενας ειχε ενα κοπροσκυλο στην αυλη οπου γαβγιζε ολο το βραδυ καθε βραδυ,καποιος του εριξε φολα και επιτελους βρηκαμε τον υπνο μας.
Ο ιδιοκτητης σταρχιδια του για τον κοσμο.

Αντί να είναι αρχίδι αυτός που το έκανε, και που δικαίως ο ιδιοκτήτης αν τον έπιανε θα του γ@μούσε, θα μπορούσατε πολύ απλά να πάρετε τηλέφωνο την αστυνομία και να το καταγγείλετε.

Είναι παράνομο να αφήνεις τα ζώα στα μπαλκόνια, ακριβώς γι' αυτό το λόγο.

Αλλά εντάξει, σάμποτι έχασε κανείς το μπολιτισμό του για να τονε βρείτε εκεί...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
mjacob έγραψε:μπολιτισμό

Βάζεις άγνωστες λέξεις και θα τους μπερδέψεις!
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#274484 Geo ο σκύλαρος ο άλλος παρέα του Σπάικ; :inlove:

italakias έγραψε:Καποιοι σκυλοφιλοι δεν εχουν καθολου μυαλο.
καποιοι αλλοι μαζευουν τα σκατα του σκυλου απο τον δρομο πιανοντας τα με ενα κομματι χαρτι.
Ακομη θυμαμαι μια γρια που εχεσε ο σκυλος της και του σκουπισε τον κωλο με χαρτι.

Ε ναι και πολύ καλά κάνουν, προτιμάς να πατάς κουράδες; :roll:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#274519 Αυτό που πάτε να κάνετε διάλογο με τον ιταλάκια μετά από τόσα χρόνια παρουσίας... :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By bill33
21 quadra έγραψε:Αφήνετε τον σκύλο σας να σας γλύφει...?
http://dreamfm.gr/afinete-ton-skilo-sas ... 4JTHBJChuA

http://ellinikahoaxes.gr/2016/07/09/nev ... -lick-you/