Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:@morx, είχες παλιά gsr600?, η θυμάμαι λάθος;
Επειδή είμαι καιρό αμήχανος, το σκούτερ δεν πιάνεται, σκέφτομαι να πάρω ένα.
Έχει κανένας άλλος άποψη για την μηχανή;

< >

έχει κολλητός και προσπαθεί να το ξεφορτωθεί :lol:
Πέρα από την πλάκα είναι ευκολοδήγητο, το ποιό δυνατό από τα υπόλοιπα γυμνά εξ Ιαπωνίας (Hornet, Fz6 κλπ) μετρημένο σε όλες τις συνθήκες και πολλές φορές, καίει λίγο παραπάνω βενζίνη και είναι άσχημο :lol:
Κατά τα άλλα το έχω οδηγήσει και δεν είναι καθόλου κακό επιπλέον στην Ελλάδα ίσως να μην το παντρευτείς αν το αγοράσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#273917 Γιατί βαρέθηκα το σκούτερ και δεν θα μπορούσα να συντηρήσω μοτο σαν την δίκη σου Γρήγορη.

Σε σύγκριση με το Hornet dimik τι λέει;

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#273920 Εντάξει, δεν είπα να πάρεις Ducati, αν και δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, το πιο ακριβό είναι το μεγάλο σέρβις κάθε 20Κ που αλλάζεις ιμάντες και ρυθμίζεις και βαλβίδες.
Αλλά υπάρχουν καλά και φτηνά μηχανάκια εκεί έξω, πχ ένα Aprilia Pegaso δεν είναι καλύτερη επιλογή;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#273921 Μου αρέσουν συγκεκριμένα μηχανάκια και ο πηγασος δεν είναι ανάμεσα τους.
Βασικά κανένα μονοκυλινδρο, εκτός τωνΚΤΜ τα οποία δεν είναι για εμένα.
Επίσης θα ήθελα abs οπωσδήποτε

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#273922 ABS και φθηνό, πολύ δύσκολο. Τα ίδια έψαχνα κι εγώ, κι όταν είδα πως δεν μπορώ/θέλω να πληρώσω τόσα πολλά, παράτησα το ABS.
Κάνα V-strom πόσο πάει άραγε; Αν και ούτε αυτό βλέπεται, αλλά είναι καλό μηχανάκι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:Γιατί βαρέθηκα το σκούτερ και δεν θα μπορούσα να συντηρήσω μοτο σαν την δίκη σου Γρήγορη.

Σε σύγκριση με το Hornet dimik τι λέει;

< >

Ποίο δυνατό από το Hornet, όχι τρελή διαφορά αλλά έχει, βέβαια μεταφράζεται και σε αυξημένη κατανάλωση.
Σε αίσθηση στην οδήγηση μου άρεσε περισσότερο αυτή του Hornet, στο GSR ένιωθα ότι κάθομαι πιο ψηλά και πιο σκυφτά, τα φρένα είναι πιο μαλακά από του Hornet (με ABS και τα 2) αλλά το ίδιο αποτελεσματικά, στρίβει εξίσου εύκολα και αβασάνιστα.
Στο φινίρισμα νομίζω το Hornet υπερτερεί δείχνοντας πιο καλοφτιαγμένο και πιο φρέσκο σχεδιαστικά.
Σε service κλπ δεν υπάρχει διαφορά στο κόστος, τα κλασικά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:ABS και φθηνό, πολύ δύσκολο. Τα ίδια έψαχνα κι εγώ, κι όταν είδα πως δεν μπορώ/θέλω να πληρώσω τόσα πολλά, παράτησα το ABS.
Κάνα V-strom πόσο πάει άραγε; Αν και ούτε αυτό βλέπεται, αλλά είναι καλό μηχανάκι.

Όχι ρε συ, βρίσκεις με ABS από 3000 και πάνω βέβαια αλλά δεν το λες και ακριβό. Άσε που μια φορά θα σε σώσει και θα κάνεις απόσβεση ότι πλήρωσες παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimsabas έγραψε:https://youtu.be/qC9eILT7EMs

Είναι προφανές από τις γραμμές που παίρνουν ότι δεν ξέρουν να οδηγούν οι μοτοσυκλετιστές και πέρα από αυτό που πουλάνε και μαγκιά :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By xenos

Νίκο σε τρώει κ σένα ε; :lol: Είμαστε πολλοί στο κλαμπ!
Χρήση κυρίως Αθήνα; Σε τι διαδρομή (σπίτι δουλειά);
Και εγώ έχω ακούσει/διαβάσει τα καλύτερα, εκτός από την κατανάλωση του.
Αν είναι για εντός πόλης κυρίως, γιατί δεν κοιτάς σε λιγότερους κυλίνδρους; Θεωρώ τα 4cyl σχεδόν άχρηστα, δυστυχώς, μέσα στην πόλη. Με το fz για να βάλεις 4η.... :sleep:

Anonymous Founder έγραψε: το πιο ακριβό είναι το μεγάλο σέρβις κάθε 20Κ που αλλάζεις ιμάντες και ρυθμίζεις και βαλβίδες.

α οκ! Αφού δεν αλλάζεις και σκελετό, πάλι καλά. :lol: Ρε άμα έχεις καλομάθει με τζαπόνια. :inlove:

Dimsabas έγραψε:https://youtu.be/qC9eILT7EMs

Βγάζεις κάποιο συμπέρασμα πέραν ότι είναι όλοι τους ηλίθιοι; Μην μου πεις πχ ότι καταλαβαίνεις ότι το ποδήλατο είναι κάπου καλύτερο ή ότι ο οδηγός είναι σούπερ. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#274132 Δεν συγκρίνεται η συντήρηση των κλασικών Ducati με τα γιαπωνέζικα.
Αλλά και τα 4κύλινδρα δεν είναι ό,τι φθηνότερο στην συντήρηση.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
xenos έγραψε:

Νίκο σε τρώει κ σένα ε; :lol: Είμαστε πολλοί στο κλαμπ!
Χρήση κυρίως Αθήνα; Σε τι διαδρομή (σπίτι δουλειά);
Και εγώ έχω ακούσει/διαβάσει τα καλύτερα, εκτός από την κατανάλωση του.
Αν είναι για εντός πόλης κυρίως, γιατί δεν κοιτάς σε λιγότερους κυλίνδρους; Θεωρώ τα 4cyl σχεδόν άχρηστα, δυστυχώς, μέσα στην πόλη. Με το fz για να βάλεις 4η.... :sleep:

Αν με τρωει λεει!
Κοντευω 9 χρονια με το σκουτερ και τα εχω δει ολα!! Δεν μπορω αλλο!!
Καθε μερα κανω 14 χιλιομετρα για το πηγαινε -ελα στην δουλεια. Αν ειχα μοτο θα πηγαινα απο Κηφισιας και θα εκανα 22.
Θελω μοτο για να σηκωνομαι το πρωι της Κυριακης να πηγαινω Αλεποχωρι-Βιλια-Μανδρα και πισω η Μανδρα- Θηβα και πισω μεχρι να ξυπνησει η οικογενεια, να κατεβασω την οικογενεια Καλαματα τον Ιουλιο και να πηγαινοερχομαι τα ΣΚ μαζι της και οχι με το ΚΤΕΛ.

Κοιταω μηχανακια με 2-4 κυλινδρους οπως τα gsr, hornet, versys, er-6f με abs και γυρω στα 3Κ
Πολυ θα ηθελα ενα street triple αλλα δεν παιζει στα λεφτα μου. Απλα το gsr ειναι "πολυ" μηχανη για τα λεφτα που κανει. Τωρα κανω 4,5Κ χλμ τον χρονο. Με την μηχανη θα κανω 6-7. Σιγα το κοστος των καυσιμων- σερβις για τοσα λιγα χιλιομετρα τον χρονο.

Θελω δηλαδη να βγαζει γουστα οταν θελω και μπορω . Αλλωστε για μενα η μηχανη αυτο ειναι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgetz έγραψε:Καλές βόλτες , πάντα όρθιος :)

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7006570/

Ευχαριστω.....αλλα! Δεν εχει abs, θελει σιγουρα πισω δισκοφρενο, ισως και μπροστα, με ξεταπωτη yoshimura θα με κυνηγανε και αμφιβαλλω τα μαλα αν εχει μονο 32Κ χλμ :hmmm:
Λιγοτερα απο 4Κ τον χρονο; Χλωμο εως πεθαμενο :lol:
Να'σαι καλα παντως :s_thumbsup