Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Για 3Κ έρχομαι. :iconcool:

Αν ακούσει το αφεντικό μου ότι υπάρχει άτομο που ζητάει τέτοια λεφτά θα ζωστεί με εκρηκτικά... :lol: :lol:

Εχεις και αφεντικο ρε Μαρκο,γιατι μεχρι τωρα ηξερα οτι μονο τα σκυλια εχουν αφεντικα.
Ο εργοδοτης μου θα λες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#273993 Αφεντικά καλά λέει

Κι εγώ τους λέω καμιά φορά αφεντικά τους ίδιους για να μη ξεχνάμε τις τουρκικές ρίζες μας
Άβαταρ μέλους
By markvag
italakias έγραψε:Εχεις και αφεντικο ρε Μαρκο,γιατι μεχρι τωρα ηξερα οτι μονο τα σκυλια εχουν αφεντικα.
Ο εργοδοτης μου θα λες.

:roll:

Ήθελα ν' απαντήσω, αλλά άσε... :roll:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274008 άμα σε κάνει να νιώθεις καλά το εργοδότης λέγε τους εργοδότες

μάλιστα αυτοί μπορεί να σου κάνουν τη τιμή και να σε πούνε ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ! :omg:

αλλά στο σκύλο και ακριβό κολάρο να του βάλεις και καλά να τον ταϊσεις δεν παύει να είναι σκύλος :roll:
Άβαταρ μέλους
By pasxos
Geo f1 έγραψε:Στεφαν ακουσα στις ειδησεις για φορθνετ και υπερβολικο δανεισμο. Και θα εχετε ελεγχους!

Αν ησουν ο Αντ1 και η φορθνετ ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον για τις τηλεοπτικες αδειες, στο δελτιο των 8 θα εξυμνουσες τη νοβα;;;;;; :metalo: :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol:

Στεφ, ψαχνεις για ΙΤ directora εδω μεσα;;; :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#274217 Στο Δ.Σ. του ΤΣΜΕΔΕ :inlove: που αποφασίζει ότι τις Πέμπτες θα ξύνουν @@ρι και θα πηγαίνουν για μπάνιο.

Εκεί βρίσκεται η ποίηση :s_roses
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274229 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ που θες να δουλεύουν κάθε μέρα! :rant: :rant: :rant:

ξέρεις τι σοβαρές δουλειές κάνουν στο τσμέδε; πνίγονται :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#274230 Ναι.
Εκει που ανακοίνωσαν οτι "υπολογίστε μόνοι σας τις εισφορές σας, αν θέλετε να πληρώσετε, γιατί αυτά που σας στέλνουμε ειναι κωλος", κέρδισαν τις πέμπτες φρήμπι
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#274233 θυμήθηκα την αδερφή όταν της πρωτοέτυχε έμμισθος μηχανικός που ήθελε να πάρει πληροφορίες από αυτούς για το πώς θα στέλνει τις εισφορές και είχε φρικάρει η κακομοίρα :s_rofl , αλλά τελικά τους κατάφερε και την εξυπηρέτησαν

το μελλόδραμα "σώστε με θα χάσω τη δουλειά μου :help: " πιάνει σε αρκετούς
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#274254 Θα ζώσω το g με 30 ελεφόιντ απο το patriotaki, και θα τόνε βάλω στην είσοδο του ΤΣΜΕΔΕ.

Απο την Πέμπτη.

Αν θέλουν, ας μην του ανοίξουν.

Που θέλουν και καινούριο χλιδή κτήριο.
Όυτε το μάρμαρακι στο κράσπεδο δεν θα μείνει unspoiled
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#274258 Αδιανοητο.

Εμεινα ανεργος 2 μηνες και οχι μονο δεν πηρα επιδομα απο τον ΟΑΕΔ αλλα πληρωνα και τις εισφορες μου κανονικα και ερχονται τωρα 5 χρονια μετα και σου λενε πληρωσε αναδρομικα υπερ ΟΑΕΔ