Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#273540 Αν το captur έχει τα ίδια φρένα με του clio, μου φάνηκαν μέτρια πάντως σε μικρή επαφή που είχα, ειδικά σε σχέση με του πόλο μου (1.2tsi).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε:.Τα φρένα είναι μέτρια αλλά το αμάξι κρατάει αρκετά και αν και γέρνει ,στρίβει με χιλιόμετρα.

δεν ειχα καποιο θεμα μετα φρενα,ουτε με αντοχη οταν χρειαστηκαν φρενα δυνατα απο τα 170,ουτε απο αισθηση.Μια χαρα ηταν,μπορουσες να πιεσεις αρκετα το πενταλ χωρις να επεμβαινει το abs,και γραμμικο στην αποδοση.
Επισης δεν εγερνε το καπτουρ,και με εξεπληξε ευχαριστα σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimviii έγραψε:
belgarion έγραψε:.Τα φρένα είναι μέτρια αλλά το αμάξι κρατάει αρκετά και αν και γέρνει ,στρίβει με χιλιόμετρα.

δεν ειχα καποιο θεμα μετα φρενα,ουτε με αντοχη οταν χρειαστηκαν φρενα δυνατα απο τα 170,ουτε απο αισθηση.Μια χαρα ηταν,μπορουσες να πιεσεις αρκετα το πενταλ χωρις να επεμβαινει το abs,και γραμμικο στην αποδοση.
Επισης δεν εγερνε το καπτουρ,και με εξεπληξε ευχαριστα σε αυτο.

Όταν ξανάρθεις Γιάννενα θα σου δώσω το δικό μου (έχει βέβαια 70.000χλμ)μια βόλτα να μου πεις την γνώμη σου.Και κάτι ακόμη,το captur έχει πίσω δίσκους ή ταμπουρα και αν το δεύτερο ,απλά ή "αεριζομενα"?

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
dimik έγραψε:+1 για το FD2 αλλά κάπου διάβαζα ότι υπάρχουν μόνο 12 εδώ στην Κύπρο και είναι πανάκριβα, τουλάχιστον 2 που βρήκα να πωλούνται.

< >

Αν το θες, και είσαι σίγουρος πως το θες, εισαγωγή απο Ιαπωνία.
Το ίδιο ισχυει και στο ΗΒ για να απαντήσω στον Γρηγορη.
Ειναι πιο ακριβό απο FN2 στο ΗΒ αλλά οχι τόσο πολύ

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:
dimik έγραψε:+1 για το FD2 αλλά κάπου διάβαζα ότι υπάρχουν μόνο 12 εδώ στην Κύπρο και είναι πανάκριβα, τουλάχιστον 2 που βρήκα να πωλούνται.

< >

Αν το θες, και είσαι σίγουρος πως το θες, εισαγωγή απο Ιαπωνία.
Το ίδιο ισχυει και στο ΗΒ για να απαντήσω στον Γρηγορη.
Ειναι πιο ακριβό απο FN2 στο ΗΒ αλλά οχι τόσο πολύ

< Note 2 >

To ήθελα μέχρι που είδα το κόστος, 20+ χιλιάρικα για ένα του 2008 την στιγμή που βρίσκεις FN2 ίδιας χρονιάς στα μισά λεφτά :lipsealed:

Φυσικά άλλαξαν και οι προτεραιότητες τώρα...
Άβαταρ μέλους
By timkoul
dimviii έγραψε:
Ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα να σπασω το ρεκορ μου στη καταβαση Καστελιου,τον ηπιαμε.

Το εσπασες το ρεκορ τελικα...? :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
timkoul έγραψε:
dimviii έγραψε:
Ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα να σπασω το ρεκορ μου στη καταβαση Καστελιου,τον ηπιαμε.

Το εσπασες το ρεκορ τελικα...? :whistlink:

οχι γιατι ειχε κινηση.Ηταν πιθανο ομως να εσπαγε ακομα και με το καπτουρ, λογω του οτι εχουν στρωσει μεγαλο κομματι με νεα ασφαλτο που κραταει,ενω πριν ηταν παρα πολυ γλυστερο.
Το ρεκορ το κραταει γιαρις πετρελαιο :lol:

@belgarion ταμπουρα εχει με ''ψυκτρες'' για πιο γρηγορη ψυξη.
Μαλλον πρεπει να εχει μικρο ρεχερβουαρ,στα 520 χλμ απο γεματο και μεση 7,1 αναψε λαμπακι.Το ειχα παραλαβει γεματο,εκανε 75 χλμ για να κουνηθει ο δεικτης,αρα μαλλον ηταν καλα γεμισμενο μεχρι πανω. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#273895 Απο τα λιγα αυτοκίνητα που ήθελα να το επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γινόταν.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#273932 Θυμάστε που είχα γράψει ότι από 3η αντί να βάλω 4η, έβαλα 2η;
Η υπερστροφία κινητήρα ήταν 8.670rpm τελικά.
Vtecάρα. :metalo:
Έχω πάθει το ίδιο και στην 147, όπου το OBD έδειξε 8.300rpm.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#273935 πταισμα αυτες οι στροφες,κολλητος με νιτρατο εβο με στοκ μοτερ απο λαθος κατεβασμα ,αντι για 5η απο 4η εβαλε 3η,εγραψε ο μοτεκ 9800 στροφες. :lipsealed:
Δεν επαθε τιποτα.

εντιτ φοραγε και εκκεντρα με μεγαλυτερο βυθισμα,+ σκληροτερα ελατηρια βαλβιδων.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:πταισμα αυτες οι στροφες,κολλητος με νιτρατο εβο με στοκ μοτερ απο λαθος κατεβασμα ,αντι για 5η απο 4η εβαλε 3η,εγραψε ο μοτεκ 9800 στροφες. :lipsealed:
Δεν επαθε τιποτα.

εντιτ φοραγε και εκκεντρα με μεγαλυτερο βυθισμα,+ σκληροτερα ελατηρια βαλβιδων.

Είναι κάτι παραπάνω από τις οριακές ανοχές του κατασκευαστή όσον αφορά την 147 (αντέχει να στροφάρει στις 8.000rpm με ΟΕΜ σωθικά).
Για το Type R δεν έχω ιδέα, αλλά Type R είναι. Υπάρχει παράδοση.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#273979 Με αυτά που γράφετε πάντως για Captur, δε ντρέπομαι πλέον να γράψω πιο αναλυτικα για το Astra. :hmmm: Γιατί, εντάξει, μετά το Type-R είπα μέσα μου 'άστο μεγάλε' :s_empathy .
Να δούμε τι θα μου δώσουν αύριο, πάλι γλAstra (οπότε θα μεταφέρω εντυπώσεις και από αυτοκινητόδρομο). Ή μήπως κληρώσει κανένα φοκοΦίκο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:Θυμάστε που είχα γράψει ότι από 3η αντί να βάλω 4η, έβαλα 2η;
Η υπερστροφία κινητήρα ήταν 8.670rpm τελικά.
Vtecάρα. :metalo:
Έχω πάθει το ίδιο και στην 147, όπου το OBD έδειξε 8.300rpm.

... στις 7,500 σαλ εχει κοφτη το Honda?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#274016 :lipsealed: ... 1,670 σαλ πανω απο τον κοφτη... :metalo:

Ενταξει παντως τα τζαπωνια στα μοτερ ειδικα ειναι εγγυηση...Κατι παρομοιο ειχε κανει φιλος, με γαργαλημενο swift GTI του 90' , δευτερης γενιας ( :inlove: ) . Αντι να κουμπωσει απο 3η σε 4η, εβαλε 2α για δεκατα του δευτερολεπτου και κολλησε τερμα το δεικτη του στροφομετρου... :omg:

Ειναι οτι πρεπει για αμεσο ξεκαπνισμα... :tomato: :lol: