Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Ψήνομαι για Αξκος Ασφαλείας αν ψάχνεστε... :innocent:

Δεν θες... ιδίως τη συγκεκριμένη θέση δεν τη θες... πίστεψέ με... :rtfm: (υπάρχει κάτι αντίστοιχο)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Τόσα βγάζεις τη μέρα, τι να πας να κάνεις εκεί; :shifty:

Μου έχει τύχει. Μετά έρχεται η ξανθιά νοσοκόμα και μου λέει να γδυθώ για εξετάσεις. Και μετά χτυπάει το ξυπνητήρι... :rant:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Για 3Κ έρχομαι. :iconcool:

Αν ακούσει το αφεντικό μου ότι υπάρχει άτομο που ζητάει τέτοια λεφτά θα ζωστεί με εκρηκτικά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#273494 αν κάποιος όμως ζωστεί με εκρηκτικά μπορεί και να τα δώσει, στον καπιταλισμό δημιουργούμε ανάγκες αμαλαχει :shifty:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
markvag έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Ιδιωτικές εταιρίες που δίνουν προαγωγές στα 3 χρόνια? :hmmm: Στην Ελλάδα? :hmmm:

Καλά... για το 99% που είναι οικογενειακές ή σχεδόν οικογενειακές (ακόμα και οι σχετικά μεγάλες) αυτό δεν παίζει... Εξάλλου, οι περισσότερες θέσεις "στα ψηλά" είναι καπαρωμένες από συγγενείς του ιδιοκτήτη...

σε τέτοιες εταιρίες πρέπει να είσαι τυχερός μήπως γίνεις ο αγαπητικός της βοσκοπούλας :lol: τότε έγινες κ αφεντικό με τη μία :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
QsisVTS έγραψε:αν κάποιος όμως ζωστεί με εκρηκτικά μπορεί και να τα δώσει, στον καπιταλισμό δημιουργούμε ανάγκες αμαλαχει :shifty:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:αν κάποιος όμως ζωστεί με εκρηκτικά μπορεί και να τα δώσει, στον καπιταλισμό δημιουργούμε ανάγκες αμαλαχει :shifty:

Μπααααα.... Πιο πιθανό το βρίσκω να του πει να σκάσει τη βόμβα, παρά να δώσει τόσα λεφτά... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#273967 Θα μας κλ@σουν μια μάντρα πρώτον. :shifty:

Και δεύτερον την προηγούμενη βδομάδα ανακοινώθηκε και επίσημα η αναχρηματοδότηση του δανειου. Τα περί υπερβολικού δανεισμού είναι απολύτως ακριβή αλλά και γνωστά τοις πάσι. Γι' αυτό κι από τα μέσα Ιουλίου θα ανεβάσουμε λίγο ακόμα τις τιμές για να φύγουν και οι λίγοι που έχουν μείνει. :whatever: