Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#273359 Μιλάει κι ο τζιτζιφιογκος ο Μιράζ, που δεν μπήκε στο νταγκστερ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#273360 Να τα λέμε ΚΑΙ αυτά

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
mirage έγραψε:
Vagnar έγραψε:Πουλάει ακόμα το παραμύθι του vtec η Honda στο type r; Καλή φάση. :s_smile

Τι εννοεις ακριβως παραμύθι;

Καλά μάλλον ήμουν υπερβολικός με το "παραμύθι", αλλά ο νέος κινητήρας δεν έχει vtec στην "κλασσική" μορφή του vtec, εκκεντροφόρος εισαγωγής με 2 σετ έκκεντρα, πάνω από κάποιες στροφές γυρνάει στα "άγρια", vtec kicked in, yo κ.τ.λ.. Τώρα τα διπλά έκκεντρα είναι στην εξαγωγή και η εναλλαγή γίνεται υπό άλλες προϋποθέσεις.

:)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#273373 Ναι αλλά γίνεται και το vtec υπάρχει. Οποτε ναι μάλλον υπερβολικός.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#273409 Καταλαβαίνω τι λες πάντως. Και βασικά εγώ ένας τζιτζιφιογγκος με FN2 είμαι.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
mirage έγραψε:Καταλαβαίνω τι λες πάντως. Και βασικά εγώ ένας τζιτζιφιογγκος με FN2 είμαι.

Για αυτό δεν τα βρίσκουμε, προτιμώ το EP3 :s_roses μετά από ανελέητο σπαμάρισμα από έναν φίλο οτι είναι καλύτερο από το FN2. :shifty: (Δεν θυμάμαι γιατί έλεγε οτι είναι καλύτερο)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#273417 Because δίπλα ψαλίδια. Και εν μέρει θα συμφωνησω.

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#273423 ...μιας και γινεται η σχετικη κουβεντα, το FD2 (το sedan type-r) πουληθηκε στην Αγγλια? Τωρα πχ υπαρχουν σε μτχ, αν καποιος το αναζητησει?
Κριμα παντως που βγηκε μονο δεξιοτιμονο και δεν πηγε Ευρωπη. Αυτο το Type-r πολυ το γουσταρω... :eat:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#273430 +1 για το FD2 αλλά κάπου διάβαζα ότι υπάρχουν μόνο 12 εδώ στην Κύπρο και είναι πανάκριβα, τουλάχιστον 2 που βρήκα να πωλούνται.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#273501 σημερα εκανα 400χλμ με ενα renault captur 1,5 dci αυτοματο με 2,5κ χλμ
Κλιο ειχα ζητησει, τους λεω το πρωι στο αεροδρομιο του Ηρακλειου
Σας κρατησαμε αυτο για καλυτερα μου λεει η κοπελιτσα :inlove:
κλιο ειναι ,απλα ειναι πιο ψηλο,μου λεει με ναζι. :inlove:
Ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα να σπασω το ρεκορ μου στη καταβαση Καστελιου,τον ηπιαμε.
Ειναι καλο ομως,παροτι το αυξημενο υψος του. Το σαζμαν καταφερε να ειναι με διαφορα χειροτερο απο του 208 διζελ που ειχα οδηγησει. Μισα μισα περιπου τα γληγορα με τα αργα χλμ που εκανα,7,1 δειχνει η μεση καταναλωση.
Περισσοτερα μολις το παραδωσω.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#273520 Το 90αρι dci εμενα μου φανηκε ψοφιο παντως...Το 110αρι πρεπει να ειναι αρκετα καλο. Για μικρο crossover παντως το βρηκα συμπαθητικο στο στριψιμο, παροτι με αρκετα ελαφρυ σε αισθηση τιμονι...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#273523 δεν εχω ιδεα ποσα αλογα ειναι,αλλα ειναι ψοφιμι και ερχετε και δενει με το πολυ αργο κιβωτιο. Καμια σχεση το μοτερ με του 208 και του πολο διζελ.
Το στησιμο ειναι σχεδον αριστο,φρενα παρα πολυ καλα,τιμονι απλα καλο,δεν εχει βαρος,αλλα σημαδευει σωστα και δεν προβληματιζει,οχι ομως σαν του 208 που ειναι το καλυτερο απο τα μικρα που εχω οδηγησει.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#273530 Περίμενα και εγώ να μάθω την άποψη του συνονοματου για το Κλιο και τζίφος.Ο κινητήρας όντως δεν λέει και πολλά στο Κλιο ,πόσο μάλλον στο Captur που είναι και βαρύτερο.Έπρεπε φυσικά να φτάσουμε στο φεις λίφτ για να αποφασίσουν οι παπαρες οι Γάλλοι να βάλουν τον 110 με 6αρι κιβώτιο.Τα φρένα είναι μέτρια αλλά το αμάξι κρατάει αρκετά και αν και γέρνει ,στρίβει με χιλιόμετρα.Όσο για το τιμόνι ,όπως και το κιβώτιο ,εμένα μου φαινόταν οκ μέχρι που αγόρασα το miata και κατάλαβα...

.