Deleted User 1 έγραψε:Αμα δε σταματησει την επομενη ωρα και μας χαλασει τη μπαλα θα ανεβω πανω και θα του μαμησω του μουσια!
<+
Stefan μη μου πεις οτι θα πας προς Παλληνη για μπαλα!
.
cabala10 έγραψε:363 ραγδαιοτητα
Cabala μόλις περάσει το χαλάζι από εκεί βγες έξω με ανοιχτό το στόμα, μπας και φτάσει κανένα στο κουμπάκι reset που έχεις στο φαρυγγα. Να ηρεμήσεις.
ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΕΙΣ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:cabala10 έγραψε:363 ραγδαιοτητα
Cabala μόλις περάσει το χαλάζι από εκεί βγες έξω με ανοιχτό το στόμα, μπας και φτάσει κανένα στο κουμπάκι reset που έχεις στο φαρυγγα. Να ηρεμήσεις.
ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΕΙΣ.
ελπιζω να ξερεις τι ειναι η ραγδαιοτητα και τι τα συνολικα mm ε.. πριν πεις καμια βλακεια

Focusman91 έγραψε:Stefan μη μου πεις οτι θα πας προς Παλληνη για μπαλα!
.
Μαρούσι αλλά κοτοπούλιασαν οι άλλοι.
ΟΚ;
Ωραία. Δέχομαι την μεταμελεια σου.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Deleted User 1 έγραψε:Focusman91 έγραψε:Stefan μη μου πεις οτι θα πας προς Παλληνη για μπαλα!
.
Μαρούσι αλλά κοτοπούλιασαν οι άλλοι.Έχει καθαρίσει εδώ και ώρα.
για κοιτα καλυτερα στα νοτια τι ερχεται

Scotch έγραψε:Με το χαλάζι θα έχεις και δωρεάν σφυρήλατο look.
Πετυχα εναν που του χε σπασει τον υαλοκαθαριστηρα το χαλαζι στην CLA του...
cabala10 έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Focusman91 έγραψε:Stefan μη μου πεις οτι θα πας προς Παλληνη για μπαλα!
.
Μαρούσι αλλά κοτοπούλιασαν οι άλλοι.Έχει καθαρίσει εδώ και ώρα.
για κοιτα καλυτερα στα νοτια τι ερχεται
Καθάρισε ο καιρός. Αύριο πάλι.
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
cabala10 έγραψε:ξερει κανεις αν αυτη η καπνιλα που βρισκεται πανω απο την αττικη ειναι απο την φωτια η κατι αλλο?
Σμτης Οδοχ diplomat, αναφέρω
ότι:Μόλις γυρίσαμε μετά από ηρωϊκή μάχη με τις φλόγες*
από τα Δερβενοχώρια, όπου μας έσωσε η βροχή που έπεσε το απόγευμα και έσβησε τις περισσότερες εστίες (αν όχι όλες). Είδαμε και τα συντρίμμια του canadair που είχε πέσει στην περιοχή προχθές, είναι ασύλληπτο το ότι σώθηκαν οι χειριστές.*Προφανώς και οι σμηνίτες δεν κάναμε και πολλά πράγματα (read: τίποτα).