Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vice246
#27274 ο γιος (στερνοπαιδι) πέρασε άσχημα βρεφονηπιακα χρόνια λογω βροχιολιτιδας. .οι περισσότερες βραδιές ήταν για μας εφιαλτικές....ή κοιμόταν με τη μαμά στο παιδικό... ή ανάμεσα μας στην κρεβατοκάμαρα....

Περασμένα ξεχασμένα....το παιδί είναι αστέρι σε όλα του και καθε μέρα του λέω με καθε ευκαιρία πόσο ευχαριστημένος και περήφανος μπαμπάς είμαι από αυτόν....

για νανούρισμα είχα κατεβάσει παραμύθια και τα έβαζα στο PDA (δεν υπήρχαν τότε ταμπλετες... :) )....και μ' αυτό τον τρόπο κοιμομουν γρήγορα κι εγω.... :lol:

ακομη και σε αυτή την ηλικία των 12....εάν θα τον έλεγα να κοιμηθούμε παρεα....θα γελούσαν και τα μουστάκια του.....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Anonymous Founder έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Δεν νομιζω να πιασουν αλλα θα τα δοκιμασουμε!!!

Α και στα βαπτησια το δακρυ πηγε κορομυλο!!! :s_shout

Σπυριδουλα το ονομα της. Σαν την πεθερουλα μου!! :s_hang

Τωρα πρεπει να παω στο ληξιαρχειο στο Μαρουσι :s_yes

Η μητέρα σου, είχε τόσο άσχημο όνομα και δεν προτιμήθηκε, ή η κουτσούνα έθεσε βέτο;

Παναγουλα η μαμα!! :svivhaha:

Ε μαμα και κορη με εριξαν..Σκεφτομαι το Σπυριδενια--->Δενια!!! :inlove:

vagmann έγραψε:Μεγιστο λαθος το παιδι να κοιμαται στο κρεβατι των γονιων του και πρεπει να κοπει μαχαιρι,οσο δυσκολο και αν ακουγεται,θα κλαψει,θα χτυπιεται,θα στεναχωρηθειτε,αλλα δεν παθαινουν τπτ,αντιθετα με εμας...
Αν συνηθισει ωστοσο να κοιμαται στο κρεβατι σας και μονο,να ξερετε οτι,θα γινεται αυτο εως τα 5-7 χρονια... :omg:

χιχιχιχ εμεις το ζουμε με τον Σπαικ αυτο..Εκανα το <λαθος> να τον ανεβασω στο κρεβατι μικρο για να παιξουμε και εμαθε ο γλυκας μου!!Απο τοτε 2011 καθε βραδυ κοιμαται με μας!!(με διαλειματα μεσα στην νυχτα)! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Geo f1 έγραψε:Σκεφτομαι το Σπυριδενια--->Δενια!!!

---> Άλλο λίγο και πάει και για (πρώην) υπουργός Δ.Τ. & Π.τ.Π.

<
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Anonymous Founder έγραψε:Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά πέφτεις εύκολα...

E ειναι και αλλα απο πισω μωρε που τα ζυγισα και συμφωνησα.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
edmond έγραψε:την Κυριακη βαφτιστηκε ο μπεμπης. παει και αυτο.
μου ηρθε καπως να πω την αληθεια την ωρα που εκανε το τριπλο μακροβουτι αλλα ολα οκ. την συζυγο την επιασαν τα κλαματα. γυναικες.... :roll:
παντως με το ονομα του, δεν υπαρχει περιπτωση να τον φωναζω ακομα! μου φαινεται καπως...αβολο :oops:
θεωρω οτι ειναι κομματακι φυσιολογικο. ετσι δεν ειναι γιατρε μου...? :help:

Να σας ζησει ρε συ :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#27331 Να σας ζήσουν!

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By g8777
#33299 Instead of adapting our jobs to accommodate biology, we will adapt our biology to accommodate our jobs.

Εικόνα

Eπειδη το αρθρο ειναι κομματακι wall of letters1976 αυτο που πρεπει εμεις ως ΑΝΤΡΕΣ να κρατησουμε ειναι το παρακατω.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ SEX & THE CITY-------->Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Instead of adapting our jobs to accommodate biology, we will adapt our biology to accommodate our jobs.

Εικόνα

Σταμάτησα να διαβάζω στο "Although each of us is born from a woman, half of us are told that we are boys, and hence we will not be able to reproduce this feat" :dizzy:

Η τύπισσα είτε έχει ξεφύγει από τρελάδικο, είτε πρέπει να της απαγορέψουν να μιλάει, κυκλοφορεί ελεύθερη, ή και να βγαίνει από το σπίτι της....

Όντως ρε σεις, που είναι το :whatever: όταν το χρειάζεσαι ?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33341 Λοιπόν πατεράδες τα φώτα σας.

Την άλλη βδομάδα γεννάμε. Ο κολλητός και κουμπάρος μου για την ακριβεια. Θέλω ένα δώρο για το μωρό και σκεφτόμου κάτι προτζέκτορες που φωτίζουν σχεδιάκια στους τοίχους του δωματίου. Έχω βρει κάνα δυο στο Imaginarium αλλά έχουν τύπου 16€ και είναι λίγο γυφτιά να πάρω δώρο για το "ανήψι" με 16€.

Έχουμε καποια καλή πρόταση για τέτοιου είδους gadget?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#33343 Αυτός που έγραψε το άρθρο, είναι άντρας, και άνευ τέκνων:
http://en.wikipedia.org/wiki/Reihan_Salam

Γι' αυτό και η βασική ιδέα και κεντρικός πυλώνας του άρθρου είναι η εγκυμοσύνη σε τεχνητές μήτρες, όταν όλοι ξέρουμε πως το πρόβλημα για μια εργαζόμενη γυναίκα δεν είναι αυτοί οι 9 μήνες (που τους περισσότερους μπορεί να δουλεύει κανονικότατα στις περισσότερες περιπτώσεις...), αλλά ΟΛΟΙ οι επόμενοι μήνες που θα ακολουθήσουν, αφού ένα βρέφος, χρειάζεται την μητέρα του διαρκώς.
Αν η ιδέα είναι:
-Τα παιδιά γεννιούνται από τεχνητές μήτρες.
-Μεγαλώνουν από νταντάδες που τις προσλαμβάνουμε αμέσως με την γέννησή τους.
-Η μάνα ασχολείται με την καριέρα της δουλεύοντας 24/7 και έτσι είναι πλήρως ανταγωνιστική με τους άντρες συναδέλφους της.

Αναρωτιέμαι κι εγώ , είναι αυτό μητρότητα; Αν δεν γουστάρεις κοπέλα μου να γίνεις μάνα, ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό. Δουλειά 24/7 και παιδί, ΔΕΝ συνδυάζονται, Ο,ΤΙ και να κάνει η τεχνολογία.
Άρα, δεν χρειαζόμαστε τεχνητές μήτρες, αλλά κοινή λογική: υπάρχει ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ παιδιών στον κόσμο, ΔΕΝ απειλείται το είδος μας αν κάποιες "επιτυχημένες" θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ' αυτήν την ζωή, για την ακρίβεια, θα έπρεπε ν' απαγορεύεται να κάνεις παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου, αν δουλεύεις 24/7...
:ninja:

Το Sex and the City, έχει κάνει κακό πρώτα απ' όλα στις γυναίκες, απλώς όταν το καταλαβαίνουν είναι πολύ αργά... :ninja: :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Λοιπόν πατεράδες τα φώτα σας.

Την άλλη βδομάδα γεννάμε. Ο κολλητός και κουμπάρος μου για την ακριβεια. Θέλω ένα δώρο για το μωρό και σκεφτόμου κάτι προτζέκτορες που φωτίζουν σχεδιάκια στους τοίχους του δωματίου. Έχω βρει κάνα δυο στο Imaginarium αλλά έχουν τύπου 16€ και είναι λίγο γυφτιά να πάρω δώρο για το "ανήψι" με 16€.

Έχουμε καποια καλή πρόταση για τέτοιου είδους gadget?

Πας Μουστάκα και τσιμπάς την Fischer-Price κούνια με projector, συν το standalone περιστρεφόμενο projector της ίδιας εταιρείας (π.χ. για το κρεβατάκι ή για το λίκνο). Θα σου πάει σύνολο κανά 150αρι, και είσαι καλυμμένος για περίπου 12 μήνες :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#33352 Παιδακι μου ποιος δινει ενα fuck ΤΙ θα κανουν οι γυναικες με τα μυξιαρικα τους; :s_dunno :s_dunno

Δεν πα να τα γεννησουν σε κανα μαντρι και να τα θηλαζουν τα γιδια;

Το αρθρο ειναι υπουλο και βαζει βομβα στα θεμελια της αντρικης υπαρξης εδω:

And if we want to achieve gender equality by changing attitudes, it can’t just be male attitudes that change. Men will have to become more interested in spending time with their children, but women will also have to become less interested

ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΓΚΙΟΣΑ. :x ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ε;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Το Sex and the City, έχει κάνει κακό πρώτα απ' όλα στις γυναίκες, απλώς όταν το καταλαβαίνουν είναι πολύ αργά... :ninja: :s_empathy

Σάματις δούλευαν ποτέ στο Sex and the city; Όλο σε κάτι fancy καφέ και εστιατόρια βολόδερναν, γτπ πρότυπα σκληρά εργαζόμενης γυναίκας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
The Ace έγραψε:
Πας Μουστάκα και τσιμπάς την Fischer-Price κούνια με projector, συν το standalone περιστρεφόμενο projector της ίδιας εταιρείας (π.χ. για το κρεβατάκι ή για το λίκνο). Θα σου πάει σύνολο κανά 150αρι, και είσαι καλυμμένος για περίπου 12 μήνες :iconcool:

Κάτι τέτοιο?

https://www.skroutz.gr/s/3247900/Fisher-Price-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%86%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%A6%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9.html

Θα πάρω και δύο τρία τέτοια!!

http://www.littlerockstore.com/baby/rockbabyclothes/babyrockonesies/guns-and-roses-onesie-baby-creeper-bullet.html
http://www.littlerockstore.com/baby/rockbabyclothes/babyrockonesies/soundgarden-onesie-baby-creeper-screaming-live.html
http://www.littlerockstore.com/baby/rockbabyclothes/babyrockonesies/nirvana-baby-romper-smiley.html

:metalo: :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 04 Νοέμ 2014, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά