- 27 Ιουν 2016, 22:50
Περασα και εγω απο κοντα, να 'προσκυνησω' στην νεα μουσα της AR στο ΝΟΕ, στο Μικρολιμανο...
Ημουν με εντελως χαλαρη, εως χυμα διαθεση, του τυπου "ενταξει μωρε, εβγαλε μετα απο τοσα χρονια και η Alfa ενα sport sedan με το πιασαρικο ονομα και μας εχουν ζαλισει τα π@π@ρια...

Θα ριξω μια ματια απο περιεργεια και θα την κανω..."
Ελα ομως που εχω απο την εποχη της 75 Turbo America να ψαρωσω ετσι με αυτοκινητο της AR...
Ισως να επαιξε τον ρολο του και το Montecarlo blue, ΕΝΑ πολυ γλυκο χρωμα, που την εκανε να δειχνει ακομα πιο αρχοντικη...
Καθε ειδους φωτο, αλλα και Video, ειναι ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ για να αποτυπωσουν την απιθανη σιλουετα της.
Πραγματικα ειχα καταπιει την γλωσσα μου, σαν να εσκαγε μπροστα μου αυτη εδω:

και να με κοιταζε στα ματια ετσι ακριβως!

Δεν κανω πλακα!
θυμαμαι γυρω στο 1996 oταν παρουσιαστηκε η 4η γενια της 5-series (E39) imo ενα ιδιαιτερα κομψο και καλαισθητο αυτοκινητο ακομα και σημερα, ειχαν αναφωνησει αρκετοι δοκιμαστες ξενων περιοδικων, οτι
(ηδη απο τις αρχικα προς διαθεση εκδοσεις 523i / 170ps , 528i /192ps) προκειται για το απολυτο επιβατικο
της εποχης.
Ιδανικο σε μεγεθος για 4 ατομα, αλλα οχι μαουνα, με καταπληκτικη κυλιση, ανεση, αλλα και εξαιρετικη πληροφορηση απο τα χειριστηρια της με ιδιαιτερα σπορτιφ αισθηση.
Μου το ειχε επιβεβαιωσει και ο θειος μου, που ειχε την χαρα να την αποκτησει,(μια 528i) εχοντας παραλληλα οδηγησει λογω συχνων ταξιδιων στο εξωτερικο, πολλα και αρκετα πολυτελη/γρηγορ/εξωτικα αυτοκινητα εκεινη την εποχη.
Οταν καποια στιγμη την οδηγησα και εγω, καταλαβα περιπου τι εννοουσε και γιατι επεμενε σε αυτη την αποψη...
Ε, απο τοτε, νομιζω οτι μονο η 3-series E90 στην ιδανικη (ισορροπημενη και εξακυλινδρη φυσικα) εκδοση 325i με τα 218ps μπορεσε να κρατησει αυτο τον τιτλο, του "απολυτου επιβατικο"...
Απο εκει και περα, και μεχρι σημερα, για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον, το χαος, μεχρι που εμφανιστηκε η νεα Giulia...
Oπερ και νομιζω οτι πλεον, σε οτι με αφορα, ανετα μπορω να αναφωνησω, "ο Βασιλιας πεθανε (3αρα Bmw), ζητω ο Βασιλιας! (Νεα Giulia) "...