Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Με τις νέες τιμές το Abarth ξεκινάει από τα 52 χιλιάρικα.

:s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy

Έχει μπσυχή... :s_crazy :tomato:

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;;; :roll:
Άβαταρ μέλους
By mirage
dstou έγραψε:Το Αστον Μάρτιν Κινέτ ξεκίναγε από 65.000. :iconcool:

Ρε ανθρωπε μας πετάς που μας πετάς τα ματια εξω με τα γκρινγκρις σου γράφτα τουλαχιστον σωστα....

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
tsilis έγραψε:Λεγε τώρα πώς σου φάνηκε από κοντά..

.

Αντικειμενικά έχουμε να κάνουμε με το ομορφότερο αυτοκίνητο στην κατηγορία. Οι φωτογραφίες το αδικούν. Ούτε με BMW μοιάζει, ούτε με Audi, ούτε με κάτι άλλο. Είναι καθαρό ιταλικό design, με καμπύλες σε ένα σχήμα που από φωτογραφίες μοιάζει μαούνα αλλά από κοντά είναι το πιο συμπαγές D-segment.
Με μια λέξη; ΚΟΥΚΛΑ.
Δεν θα υπάρξει άνθρωπος που θα πει κάτι αρνητικό για την εμφάνιση της.
Από 'κει και πέρα, δεν μένεις μόνο στο έξω. Και μέσα το αμάξι είναι καταπληκτικό. Θέση οδήγησης άριστη, χειριστήρια εκεί που τα θες.
Δεν έχω να πω κάτι. Για μένα αγγίζει το τέλειο, στα δικά μου βέβαια ιταλικά μάτια. Εϊναι όσο πολυτελής και ταυτόχρονα όσο αθλητική θέλω.
Νομίζω είναι αμάξι για petrolhead. Δηλαδή για αυτόν που γουστάρει την οδήγηση σε οποιοδήποτε δρόμο, οποιεσδήποτε συνθήκες.
Με κίνηση στον πίσω άξονα, με χαμηλή θέση οδήγησης αλλά χωρίς στερήσεις σε άνεση και χώρους.
Το πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο της Alfa Romeo, χμμμ δεν θυμάμαι από πότε, ίσως και όλων των εποχών. Χωρίς ναι μεν και αλλά.
Μπράβο στην Alfa Romeo, που αφού μας έβγαλε την ψυχή, το συκώτι και όλα τα ζωτικά όργανα, κατασκεύασε ένα πλήρες sedan.
Τέτοιο που αξίζει πραγματικά να φέρει το θρυλικό της έμβλημα με τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#272463 Ααα, ξέχασα να σας πω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα την οδηγήσω κιόλας. Τι σόι Giuseppe Busso είμαι δηλαδή :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Giuseppe Busso έγραψε:Ααα, ξέχασα να σας πω ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα την οδηγήσω κιόλας. Τι σόι Giuseppe Busso είμαι δηλαδή :lol:

Με ποιον ειπαμε κανεις παρεα? :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:Νομίζω είναι αμάξι για petrolhead. Δηλαδή για αυτόν που γουστάρει την οδήγηση σε οποιοδήποτε δρόμο, οποιεσδήποτε συνθήκες.
Με κίνηση στον πίσω άξονα, με χαμηλή θέση οδήγησης αλλά χωρίς στερήσεις σε άνεση και χώρους.

Σιγουρα δεν περιγραφεις με BMW σειρα 3?
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

On topic.

Καλορίζικη και καλοτάξιδη Ιωάννη και το εννοώ :inlove: στο κόκκινο όμως τα σπάει.
Χτές μου είπαν δύο φίλοι ( Ιταλός με Alfa ο ένας και κτηνίατρος με Renault 21 Quadra ο άλλος ) ότι ήταν καλεσμένοι χτές στον Πειραιά για δοκιμή, η φωτό σου από εκεί είναι ?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Με τις νέες τιμές το Abarth ξεκινάει από τα 52 χιλιάρικα. Με 67 παίρνεις την νέα Boxster...

http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... ORSCHE.asp

Εδώ λέει 87

Αυτός είναι ο παλιός τιμοκατάλογος για την παλιά Boxster μάλιστα. Μιλάω για τη νέα δίλιτρη τούρμπο. Από 70 η Boxster και 67 η Cayman: http://cdn.drive.gr/sites/default/files ... 6_2016.pdf
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#272532 Γιαννη ειναι ανοιχτη προς επεξεργασια ή απλα τη βλέπουμε κλειστη?
Θα παω στο κεντρο πολιτισμου σημερα κι ελεγα να περασω να την επεξεργαστω λιγο.
Που υπογραφουμε για test drive?

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Focusman91 έγραψε:Γιαννη ειναι ανοιχτη προς επεξεργασια ή απλα τη βλέπουμε κλειστη?
Θα παω στο κεντρο πολιτισμου σημερα κι ελεγα να περασω να την επεξεργαστω λιγο.
Που υπογραφουμε για test drive?

.

Γιώργο, είναι ανοιχτή, αρκεί να πετύχεις τους υπεύθυνους εκεί. Εμένα μου την άνοιξαν.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Δοκιμή της Quadrifoglio από τους ιταλικούς 4 τροχούς.
Ωραία πλάνα υπό γωνίες.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#272772 Mπούσε, δε βλέπω να αντιστέκεσαι για πολύ ακόμα :s_biggrin

Είναι το αμάξι που θα με έκανε σοβαρά να αλλάξω στρατόπεδο, και ταξιδιάρικο και αρκούντως μαουνιάρικο και πισωκίνητο, τί αλλο να θελήσω :s_biggrin
Μένει να δούμε τί ψάρια θα πιάσει ως σύνολο (συντήρηση, αξιοπιστία)

Φραφο άλφα :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:
Είναι το αμάξι που θα με έκανε σοβαρά να αλλάξω στρατόπεδο

:s_omg :s_omg :s_omg

g 87777 ξεματιασε τον γρηγορα. :rtfm: